Torsdag - älsklingen

     2007-05-31 @ 20:04:29

Nu är älsklingen hemma i Skåne... kom förbi en stund idag när han visade sin kompis vägen genom skogarna. Men det blev en kort visit eftersom bilen ska besiktigas imorgon... o den har stått i ett garage i 9 månader och behöver kollas över lite. Men imorgon kommer han igen... o sen har vi hela helgen på oss :)


Onsdag - garderobsblomma

     2007-05-30 @ 19:35:56
växt
Tro det eller ej, men när jag var på Maxi idag så köpte jag faktiskt en växt. En växt som inte behöver vatten så ofta (behöver de vatten så dör de hemma hos mig). Det blev även en beige kruka som passade perfekt. Ibland blir man förvånad :)




















Onsdag - möjligt

     2007-05-30 @ 18:57:24
Är det möjligt att vara rastlös och orkeslös på samma gång? Eller så är jag kanske bara väldigt anti... börjar iaf bli lite trött på att vara det nu.

Ett trygg famn att ligga i hade inte skadat...

Tisdag - sorry

     2007-05-29 @ 21:00:29
I don´t feel like talking to anyone... 

Tisdag - tandläkaren

     2007-05-29 @ 20:59:56
Fick högsta betyg idag när jag var hos tandläkaren... ingenting att klaga på... tjoho... jag är duktig!

Tisdag - ännu en snurrig dag

     2007-05-29 @ 20:59:15
Idag har det snurrat mer eller mindre hela dagen. Har tagit mig fram i slowmotion och det var ju inte den bästa dagen direkt. Utflykt med alla barnen o promenad i skogen. Jag fick köra vagnen så att jag hade nåt o hålla mig i, dessutom delegerade jag uppgifter till kollegor eftersom jag inte kunde böja mig ner eller röra mig speciellt fort.

Måndag - snurrig

     2007-05-28 @ 20:50:17
Idag har min värld snurrat många gånger. I förmiddags fick jag gå in o hämta digestivekex för jag blev helt snurrig och illamående. Och på eftermiddagen fick jag sätta mig ner x antal gånger. Fick frågan från en förälder: "Du är väl inte gravid?" Svar nej... har bara en mage som är konstig emellanåt o ett blodsocker som faller snabbt... dessutom lågt blodtryck. Men extra snurrig har jag varit och även nu när jag sitter på en stol känner jag av det. Det kan iofs bero på att jag jobbat en 12 timmars dag idag... o jag hinner lixom aldrig ta det lugnt känns det som.

Nåja, nu väntar sängen... ska vara på jobbet om 9 timmar... sådär skoj!

Söndag - min lördag

     2007-05-27 @ 20:07:39
Jag o Storasyster åkte tåg till Malmö, var framme vid halv elva. Kändes som om vi hade hur mycket tid som helst på oss... vi skulle ju inte vara på modevisningen förrän kl.3. Strosade runt i lite affärer... finns ju hur många som helst. Köpte mig en rosa kylväska i modell lagom och en kattnyckelring på Lagerhaus. På Zara hittade jag en kort jeanskjol som var klockren, den fick följa med hem.
Gick in en sväng på Lindex för Storasyster ville kolla på bebiskläder. Jag tyckte att vi kunde skippa det eftersom Lindex finns här hemma, men Storasyster insisterade. Och tur var väl det, för där jobbade en tjejkompis som jag inte haft kontakt med på säkert 6 år. Vi började brevväxla 1986, tror jag att det var... då var jag 9 år. Sen har vi träffats i omgångar och fortsatt att skriva brev. Har försökt lokalisera henne några gånger, men inte hittat henne. Men igår när jag gick in på Lindex så bara stod hon där... det var såååå roligt. Nu har vi bytt e-mail adresser, så förhoppningsvis håller vi kontakten :)
Jag hittade även en fin härligt blå tröja på Lindex-barnavdelning (stl 146/152)... satt som en smäck... den fick oxå följa med hem. Det blev en del barnklädesaffärer oxå och mot slutet fick vi stressa en del för att hinna till modevisningen... vi som hade så mycket tid ;) Modevisningen var häftig, Kusins kläder var jättefina :) snälla Farmor hade paxat platser till oss. Efter modevisningen gick vi i sakta mak mot stationen. Gick inom ett Falafel-ställe *mums* och käkade lite. Kändes som om vi hade bra tid på oss, men vi kom nog fram till tåget typ 2 minuter innan det gick. Det var knökafullt, men Storasyster lyckades hitta de 2 sista platserna på tåget till oss *lycka*
Var hemma en stund... åt lite och provade en del olika klädkombinationer, sen körde jag till Svägerskan aka Multisportaren på fest. Jättetrevliga flickor var där och jag hade jättetrevligt. Jag var jättetrött, men det var roligt med härliga tjejer o en massa tragg. Vid tolv skulle de gå ut, men jag körde hem... somnade väldans gott :)

Lördag - tränat

     2007-05-26 @ 08:06:55
Har precis varit nere i källaren o kört axlar, skönt att ha det gjort :) Ska strax hoppa in i duschen o sen göra vid mig inför Malmö-trippen. Lite muppigt väder... men varmt... så det blir svala kläder på o ett paraply i väskan :)

Fredag - glömde

     2007-05-25 @ 21:49:10

På tisdag styr älsklingen sin näsa tillbaka mot Skåne. Sen är han bara 3 mil bort o inte 20... det är lycka det :) Så om jag har tur så får jag kramas på tisdag... i värsta fall måste jag vänta till på torsdag.


Fredag - kontraster

     2007-05-25 @ 21:35:32
Ute luktar det sommar o sommarregn, härligt! Och här inne börjar det se ut som en mindre sopstation... iaf i köket. Får se när jag tar tag i disken... blir förmodligen på söndag förmiddag.

Idag har jag andats in o hållit andan ett antal gånger... ibland måste man stanna upp o inse att allt inte måste göras NU... fast egentligen måste allt det som jag gör på jobbet göras NU... annars blir det inte bra.



Fredag - äntligen

     2007-05-25 @ 19:02:40
Så skönt med fredag, har avklarat mitt 3:e utvecklingssamtal idag... 2 kvar till nästa vecka.

Bestämde mig för att ta en promenad i det fina vädret, men när jag kom ut så regnade det, så det fick bli bilen ner till stan istället. Lämnade tillbaka en bok på biblioteket o lånade en ny, köpte mig ett litet smidigt paraply på Lindex och ost o skinkröra på Graffitti. Körde inom Svägerskan och lilla Älvan, längesen jag var där nu. Mysigt med en pratstund o bebismys.

Ikväll tar jag det lugnt... tv o kanske virka lite... o sängen tidigt så jag orkar med Malmö imorgon.

Torsdag - mycket

     2007-05-24 @ 19:39:51
Känns som om allting hänger över mig... hinner inte med mig själv och definitivt inte min lägenhet... det ser ut som kriget här... Okej... det brukar det ju göra iofs ;) men nu orkar jag verkligen inte ta tag i det. Men som en väldigt god vän skrev  "Andas in och håll andan. Släpp långsamt ut luften och slappna av!" Ska nog göra det en gång i timmen eller nåt.... det funkar uppenbarligen inte att ånga på i 190 iaf.

Lördag ska bli mysig... då ska jag o storasyster till Malmö o bara va... o titta på modevisning såklart :)

Torsdag - ny

     2007-05-24 @ 19:32:54
En blogg där man kan vara lite mer anonym... där man kan lätta sitt hjärta lite och älta av sig... det var nog det som var tanken.

Välkommen till min nya blogg!

     2007-05-24 @ 19:29:27

RSS 2.0