Lördag - mycket nu

     2007-09-29 @ 14:57:59
Hade en underbar eftermiddag med Storasyster på Väla. Hon är verkligen suverän på att hitta kläder som passar mig :), saker som jag förmodligen inte skulle ha provat om jag hade shoppat själv. Hittade iallafall det jag skulle ha: kläder till dopet; jeanskjol med hög midja och en blus i blåa nyanser från MQ. Hittade även en vinterjacka på Vero Moda.

Igårkväll var vi hos Pappsen eftersom han fyllde år, lyxiga mackor och goda "rör" till glassen :)

Idag brunchade vi på McDonalds... sådär nyttigt. Sen var vi på Ö&B och handla skruvar och lite annat smått och gott. Jag har borrat och skruvat upp krokar i hallen + hängt upp spegelram och tidningsställ. Är väldigt nöjd med min nya hall. Bilder kommer när jag har lite mer tid.
Ska städa undan lite här hemma nu, slå in paketer, packa grejer och vänta på Prinsen. Sen ska vi köra till svärföräldrarna och sova där inatt. Imorgon blir det dop för hela slanten... lilla Semlan ska döpas :)

Torsdag - själv är bäste dräng

     2007-09-27 @ 10:02:25
Kan det vara så svårt att förstå att jag inte vill ha kvar min försäkring på min gamla bil? Har sagt upp den 2 gånger... idag blev den tredje. Hade fått betalningpåminnelse på denna månadens räkning + nästa månads betalning. Telefonkö till försäkringsbolaget... han jag pratade med skulle ordna det och sa att jag inte skulle betala, det sa den förra oxå och då fick jag en påminnelse. Bestämde mig för att ringa de som har hand om betalningarna för att det inte skulle bli något fel denna gången... telefonkö igen... *oväntat* Men tjejen jag pratade med var jättetrevlig och jag ska inte betala, men blir det fortsatt strul nästa månadskifte ska jag höra av mig så löser de det. Måste man fixa A L L A grejer själv? Jag trodde det var det som folk som satt på kundtjänst gjorde... ibland blir jag sååå trött.


Så istället för o fixa klart i hallen har jag suttit i telefonköer... ingen bra start på semesterdagen.

Onsdag - firar

     2007-09-26 @ 19:38:47
Orkar inte laga mat, så jag tänkte fira min stundande semesterdag med pizza... mums :)

Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, utan väckarklocka... underbart. Vid halv 12 ska jag klippa mig och sen ska jag och Storasyster åka till VÄLA. Bellis ska va hemma hos sin pappa... så vi får ta vara på tiden och vara effektiva, men naturligtvis även njuta :) På kvällen kommer Dylan hem *me like*

Dax o svida om o köra o hämta pizzan :)

Onsdag - på gång

     2007-09-26 @ 19:35:47
Nu är hallen målad en gång :) Fick hasta iväg till färgaffären... som för övrigt ligger 15 km härifrån... så är det när man handlar färg på lunchrasten. Färgen ville inte riktigt räcka... tror att jag hade hjärnsläpp när jag räknade ut det. Den ska målas en gång till efter IDOL och eventuellt ytterligare en gång till imorgonbitti där jag målat med magnetfärg. Sen kan jag börja sätta tillbaka mina grejer som står utspridda i hela vardagsrummet *längtar*

Tisdag - kärlek

     2007-09-25 @ 18:48:05
Idag innan jag gick hem från jobbet fick jag världens kladdigaste apelsinpuss av en av "mina" vilda pojkar... det är kärlek de :)

Tisdag - framåt

     2007-09-25 @ 18:46:58
Det går framåt i hallen. Har målat 1 lager med magnetfärg, innan jag lägger mig ska jag ha målat 2 till. Köpte färg på lunchen idag, det blir ljusljusljus grå :) Den ska målas på imorgonkväll och på torsdag morgon. Kommer o bli såååå bra. Lovar att visa bilder när allt är färdigt.

Måndag - projekt

     2007-09-24 @ 19:25:11
Bestämde mig under helgen att hallen ska bli mitt nästa målningsprojekt :) Jag har precis spenderat lite tid där med att skruva ner grejer, spackla och tejpa. Imorgon efter jobbet tänker jag köra inom o kolla färger... tror nog att jag ska måla på lite magnetfärg imorgon oxå :) och så blir det målning på onsdagkväll och torsdagmorgon. 

*lilla anna gillar projekt*

Lördag - IKEA

     2007-09-22 @ 15:01:13

Tror att jag fick med allt jag skulle ha på IKEA. Det blev rosa lådor till klädkammaren :), krokar, tidningsställ och korg till hallen, en röd slickepott som matchar mitt kök och söta reflexer (dock andra figurer) inför vår stundande mörka årstid. Till Storasyster och Bellis köpte jag en rosa back och kräkhanddukar :) När vi började närma oss kassan kom jag på att jag skulle ju ha presentband oxå... tur att jag kom ihåg det :)

Handlade en del till jobbet oxå... men det orkar jag inte gå in på. Men det kommer iallafall att bli lite mer ordning i "mitt" rum på jobbet.


Lördag - igår och idag

     2007-09-22 @ 08:16:03
Igår efter jobbet körde jag upp till Dylan. Vi två och Kawe körde in till stan och firade att Campus fyllde 10 år. Tråkigt väder men vi satt inomhus och åt vår mat. Trevligt med trubadurer inomhus :) Körde hem innan la Grande finale = Markoolio och Sarah Dawn Finer.

Jag har vaknat tidigt som vanligt, Dylan sover fortfarande. Glömde min inköpslista inför IKEA-besöket hemma, så nu ska jag försöka komma ihåg det jag skulle köpa... surfa runder och kolla lite.

Tisdag - härligt

     2007-09-18 @ 18:11:37
Livet känns härligt... jag hinner med mig själv och min lägenhet :)

Imorgon ska jag förhoppningsvis till Svägerskan och Älvan efter jobbet *hoppas hoppas*

Nästa vecka ska jag ha en semesterdag *me like*. Då ska jag bl.a. till min frisör... vi får se vad jag har för frisyr när jag kommer därifrån :) Dessutom ska jag inhandla lite födelsedagspresenter, många som fyller år nu.

Söndag - underbar helg

     2007-09-16 @ 19:50:00
Skrev precis ett långt inlägg som bara försvann *grrrr*

Men, men, i korta slängar stod det väl typ att jag har haft en super helg alldeles ensam. Jag har pulat (på svenska) här hemma och tagit hand om hemmet, mig själv och katten. En helg med inga måsten eller stress.... alldeles underbart. Jobbet väntar imorgon... känns helt ok + att vi inte har något inbokat på kvällarna = underbart!
På fredag åker jag upp till Dylan och förhoppningsvis kan jag sluta redan vid 3 :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen... förutom IKEA-besöket då. Men det gör inget om vi inte gör någonting... bara jag får vara nära min älskling :)

Nu är det snart Nora Roberts film på 5:an :) Superbra med filmer som börjar kl 8, iaf för en sån som jag som måste ligga i sängen kl 10 på söndagar... så är det när man börjar 06.15 varje måndag.

Söndag - dagens gömställe

     2007-09-16 @ 12:59:27
Prinsen är lagom glad när jag far rundor här hemma och städar och bär grejer. Han letar upp undanskymda
platser och lägger sig där och sover. Idag har han lagt sig i klädkammaren, på mina rena lakan...prinsen

Lördag - dagens egendesign

     2007-09-15 @ 22:46:06
dagens

Lördag - i skapartagen

     2007-09-15 @ 18:41:47
Så då var bilen hämtad :) Storasyster var snäll och la ut mina målargrejer i postlådan *tack* Tänkte att jag skulle måla lite popart på mina Deep edge canvas 10x10 cm, som jag köpte idag hos den lokala Panduroåterförsäljaren. Men jag hade inte så smala penslar så jag målade 1 svart, 1 röd och 1 vit... tänkte göra något genomgående mönster i grått när de har torkat och sedan hänga upp dem i mitt gråa kök :)

Lördag - gräsänka

     2007-09-15 @ 15:44:23
Denna helgen kommer inte Dylan hem, tråkigt, men desto bättre blir det nästa helg när jag ska åka upp till honom :)

Igår satte jag igång musik på H Ö G volym, här skulle det städas. Men Storasyster ringde o vips var jag spontaninbjuden på vinprovning, så det vara bara o hänga upp tvätten, platta håret och ta på sig något anständigt. Hade en supertrevlig kväll, många goa människor :) + att jag fick gosa lite med Bellis.

Vaknade tidigt i morse... som vanligt :/ Bestämde mig för att fixa lite i hallen... ändra om o så... blev superbra. Har starka funderingar på att måla om... kanske vitt eller ljusgrått. Ska ju inom IKEA en sväng nästa helg, så då ska jag inhandla krokar till mina väskor och ett tidningsställ till min post som annars bara ligger o dräller överallt. Sen ska jag även inom en glasmästare här i stan och fixa ett spegelglas till min RIBBA-ram jag har i hallen... har ju bara tänkt göra det i 2 år nu snart.

Tänkte att jag skulle fortsätta och plocka undan här lite nu. Min bil måste oxå hämtas... står hos Storasyster... Kanske kan slå 2 flugor i en smäll o måla lite när jag ändå ska dit.... *me like*

Fredag - hooked

     2007-09-14 @ 15:18:25
Köpte mig en sudoku-tidning igår... I tidningen fanns det även ett spel som heter Bridges... o nu är jag fast. Googlade lite o vips så hittade jag det här. Gillar när man får tänka lite. Känns som om jag borde äta lite nu snart... men åh så roligt det är att spela :)

Torsdag - doppresent

     2007-09-13 @ 17:58:25
Sitter här och surfar runder och försöker hitta en doppresent till lilla Semlan. Har fått lite olika idéer och tror nog att jag vet ungefär vad det blir... men det är jättesvårt.

Tack till Frida och Långa farbrorn för era tips :)

Torsdag - check

     2007-09-13 @ 16:50:39
Nu har jag ringt mitt försäkringsbolag och sagt om min hemförsäkring... fick ju ett bättre alternativ :) Tjejen jag pratade med var mycket trevlig... stort + till dig.

Försökte även ringa IKEAs kundservice, men där är det stört omöjligt att få prata med en riktig person. Kan man bli mer än j-vligt trött på o göra en massa val: gäller ditt ärende kök tryck 1... trycker man då 1 får man typ 5 eller 6 nya alternativ... o så fortsätter det tills det kommer en röst som säger: "Det är många som ringer just nu" och sen börjar hela skiten om från början. Ska det vara sååå svårt att få prata med en riktig människa... Jag vill ju bara få reda på varför det står på nätet att jag inte är medlem i IKEA-family, men jag får deras medlemstidning... men det finns inget alternativ som kan få en o prata med någon om detta. Dessutom så fungerar inte deras hemsida sådär jättebra... klickar man på länken där man kan bli medlem så finns inte den URL:en... blir man trött eller... blä!

Onsdag - krasslig

     2007-09-12 @ 20:00:56
Är lite småkrasslig för tillfället och efter jobbet är det inte mycket jag orkar med... så då blir bloggandet lidande. Idag har jag o Prinsen legat i soffan och tittat på tv. Så mys med en kise som myser in sig hos en :) Nu är det dax för mat och IDOL :)

Onsdag - lördagens egendesign

     2007-09-12 @ 19:58:49
Här kommer min "kräfthatt"... passande för en prinsessa :)

dagens

Måndag - usch

     2007-09-10 @ 17:35:31
Idag är ingen bra dag... vill bara dra täcket över huvudet och stanna i sängen en vecka :/

Söndag - dop

     2007-09-09 @ 21:28:44
Om 3 veckor ska jag på lilla Semlans dop, så jag behöver lite tips på doppresenter. Jag är extremt allergisk mot ramar, spargrisar, mjölktandsburkar etc i silver, så det går bort. Men om ni har tips på något annat, så tar jag gärna del av det.

Lördag - slita mig

     2007-09-08 @ 08:51:48
Nu får jag nog slita mig härifrån och börja fixa lite... ska ju packa, äta frukost, göra vid mig, fixa det sista på kräfthatten m.m. innan jag ska med tåget om lite mindre än 2 timmar... o stressa är ju inget roligt, så det får nog bli frukost nu strax.

Eftersom jag ska iväg över natten så har Prinsen följt med Dylan till hans föräldrar... och eftersom Prinsen försvinner hemifrån väldigt långa stunder nuförtiden så vågade vi inte släppa ut honom i natt, eftersom Dylan skulle köra tidigt i morse. Detta resulterade i att från 02.00 till 06.00 hade vi emellanåt en jamande, krafsande och tvättnedtagande katt i sovrummet. Dylan sover ju som en sten, men jag har hört honom.

Igår köpte jag garn... så på tåget upp idag blir det lite virkande :) När jag kommer fram blir det förhoppningsvis en liten shoppingtur... jag vill gå till Gina tricot :)

Lördag - skryt

     2007-09-08 @ 08:27:33
Eftersom jag under gårdagskvällen umgicks med mina syskonbarn, så måste jag faktiskt "skryta" lite.

Mosters hjärta smälter när Bellis myser in sig i famnen. Hon är stark i nacken och stannar upp när man kommer in i ett rum med musik... och vänder huvudet mot musikkällan :) Hon hickar något grymt... till och med värre än moster ;) Imorgon blir Bellis 1 månad *grattis hjärtat* 

Sen var jag hos Älvan och hon är sååå duktig på att gå, trösklar är lite svåra att ta sig över, men annars är det full fart. Hon blir sur som ättika när hon inte får ta sakerna som är på bordet, men surar inte länge utan går till en och myser in sig och fasters hjärta smälter. Imorgon blir Älvan 11 månader *grattis hjärtat*

Dessutom fyller ju Svågern år idag *grattis* :)

Torsdag - mindre om

     2007-09-06 @ 21:44:35

Tycker väldigt mycket mindre om att vakna mitt i natten alldeles kallsvettig och med världens smärtor i magen. Välkommen till lilla annas värld en gång i månaden. Fick gå upp och ta tablett, men den börjar ju inte verka förrän efter en timme typ... så där låg jag i sängen o vände o vred mig och försökte slappna av... lycka till när smärtan är så intensiv att den "söker" en. Till slut lyckades jag somna, men dagen har varit sådär... gillar inte denna tiden på månaden.


Lite klagande här igen känner jag... men så har dagen varit... Men imorgon är det en bra dag :) Ska åka till Bellis efter jobbet och sen en sväng inom Älvan och Svägerskan innan jag ska hämta Dylan vid tåget... underbara älskade Dylan :) Sen kommer han ha en liten anna klistrad vid sin sida tills han kör till sina föräldrar på lördagmorgon. Har jag tur så får jag träffa honom en liten stund innan han ska med tåget på söndagkväll... men men, sånt är livet... man har ju vant sig efter 2 år med distansförhållande... snart bara 1 år kvar :)


Onsdag - tidigt i säng

     2007-09-05 @ 21:40:08
Borde kanske snart börja göra mig i ordning för sängen... fast jag är inte så trött. Är faktiskt ovanligt pigg idag... vet inte vad som har hänt. Igår kom jag inte i säng förrän närmre halv tolv... eftersom jag var tvungen o vänta på tvätten, så jag fick inte mina 8 timmars sömn som jag minst behöver... men dagen har varit super. Imorgon måste jag gå upp lite efter 6... så jag borde lägga mig mycket snart.

Imorgonkväll ska jag och en kollega på föreläsning mellan 18-21... hoppas att den är värd de 3 timmarna av min fritid, får ju iofs komptimmar för det men det är liksom ändå en av mina värdefulla kvällar... Känns som om det är något jobbrelaterat minst 1 kväll/vecka nu... ibland 2.... isch... det är inte skoj. Kvittar om man får timmar för det... det finns ju ingen tid att ta ut det, förutom runt jul och på sommaren... barnen är liksom alltid på jobbet... de sviker aldrig.

Nog med klagandet... dags o ta itu med sänggåendet.

Onsdag - kreativ

     2007-09-05 @ 21:31:00
Min kreativa sida har legat nere nu ett tag... tråkigt men sant! Men den verkar ha kommit tillbaka nu de senaste dagarna. Halsband har tillverkats och idag har jag pysslat med min "kräfthatt" :) Dessutom ska jag ut på garnjakt och försöka mig på en ny sorts handledsvärmare... åt torgvant hållet *jag har inte glömt bort dig Jojjo... bara haft ont om tid*

Lovar att ni ska få se en bild på min egentillverkade kräfthatt efter helgen. Vill ju in "spoil the surprise" för de som ska på samma fest som jag :)

Onsdag - dagens egendesign

     2007-09-05 @ 21:10:35
dagens

Tisdag - bra?

     2007-09-04 @ 21:14:37
Hur bra är det att lägga i 2 maskiner tvätt klockan nio på kvällen... jag som brukar gå o lägga mig tidigt... men jag får väl snällt vänta tills de är färdiga... måste ju ha rena kläder.

Känner man sig lite nere nån kväll, så kan jag tipsa om att titta på IDOL... man får sig ett och annat hjärtligt skratt :) Men vissa personer är bara sååå pinsamma... undrar om de är medvetna om det själva... om inte så skäms jag å deras vägnar. Nån mer än jag som tyckte att de fokuserade för mkt på de som var dåliga? Man fick ju knappt se de som gick vidare.

Tisdag - attans

     2007-09-04 @ 18:17:19
Attans att jag inte lånade hem limpistolen från jobbet ikväll. Då kunde jag ju fixat till min "kräftskivehatt" inför lördagens kräftskiva i "staden vid sjön", men det får väl bli en annan dag.

Efter jobbet idag var jag på en utbildning om hur man anmäler olika risker, tillbud och skador. Den skulle var till kl 18.00, men 17.10 var den klar... underbart!

Ikväll funderar jag starkt på att göra absolut ingenting. Blir nog IDOL kl 8, o kanske lite patiens o talbok. Känns som att det är en chipsdag idag... tur jag handlade 2 småpåsar härom dagen...

Måndag - lyckligt lottad

     2007-09-03 @ 21:40:11
Jag har min underbara familj:

- Dylan; som håller om mig hårt och alltid finns där
- Lillebror; som ger mig goa "lyfta-upp-mig-kramar"
- Storasyster; som alltid "tell it like it is" :)
- Mamsen; som ställer upp i vått och torrt
- Pappsen o Frugan; som hjälper mig med olika saker *typ bilar* :) det är alltid roligt att vara hemma hos Er
- Småsystrarna; som jag älskat villkorslöst och önskar att de inte skulle växa upp *då blir ju jag äldre* :/
- Svägerskan och Svågern; som gör min syskon så lyckliga
- Älvan och Bellis; som smälter faster/mosters hjärta... ni är underbara :)


Dessutom har jag mina vänner. Ni är alla mig väldigt, väldigt kära. Ingen nämnd och ingen glömd. Men ni betyder alla väldigt mycket för mig. Ni brukar ju nämnas här lite då och då :)


Jag är väldigt lyckligt lottad som har så underbara personer i mitt liv.

Måndag - följande

     2007-09-03 @ 15:20:09
Idag står följande grejer på schemat:

- städa toaletten
- plocka undan i köket + diska
- handla

Och allt detta ska göras med Liza Marklunds "Livstid" i öronen :)

Så det är väl bara att sätta igång.

Uppdatering: Allt fixat, dessutom tömde jag kylskåpet + att jag har pysslat lite :)

Söndag - pyssel

     2007-09-02 @ 09:44:26
Tänkte göra mig ett nytt halsband i blåa nyanser :) nu i förmiddag. Sen ska jag titta lite på VM... damernas höjdfinal. I eftermiddag ska jag iväg på pysseleftermiddag, då blir det kanske ytterligare nåt smycke + att jag ska handla lite pärlor. Dessutom ska jag passa på att springa inom Storasyster, Svågern och Bellis, för lite bebismys.

Uppdatering: Blev inte riktigt nöjd med halsbandet, men måste köpa mer wire i eftermiddag för att kunna trä om det. Har kommit på vad jag ska göra för något på Pysseleftermiddagen :)

Lördag - tävling

     2007-09-01 @ 23:10:13

Maria´s blogg är en av mina favoriter som jag läser varje dag. Nu har hon en liten tävling som jag tänkte tipsa om och själv vara med i. Man kan vinna ett Nallebud och de är bara sååååå söta. Så gå in till Maria och delta ni oxå :)


Lördag - försvunnen

     2007-09-01 @ 16:00:08
prinsenMin Prinsen har inte kommit hem efter nattens bravader :( Släppte ut honom nån gång runt 4-5 kanske... o sen har han inte kommit tillbaka.
Ska ut en sväng nu o se ifall jag hittar honom... hoppas att han är ok...

Uppdatering: Letade på eftermiddagen och när Dylan kom på kvällen, men ingen Prinsen. När vi satt framför tv:n vid 8-tiden så släntrade han in som om ingenting hänt. Nu ligger han o sover på Dylans tröja... precis som det ska vara :)

Lördag - strålande sol

     2007-09-01 @ 09:49:16
Klarblå himmel och strålande sol... det var ett tag sen det vädret infann sig. Ska strax göra vid mig o promenera till Lillebror, sen ska jag, Svägerskan och Älvan bege oss ner på stan. Tror det blir stövlar o vita jackan idag... känns ganska höstigt i luften faktiskt. Ska se ifall jag hittar mig ett par jeans... ett par riktigt snygga :)

Uppdatering: Hittade inget bra på stan. Får se vad jag kan hitta nästa helg när jag ska till Tiny o Bess.

RSS 2.0