Måndag - helgen

     2008-06-30 @ 17:53:30
Lördag  - Jag och Dylan planerade veckans mat och var och veckohandlade på Willys. På kvällen åkte vi till grannstaden och hälsade på Glassförsäljaren i hans nya lägenhet.

Söndag - Jag, Dylan, Mitt lilla pucko och Skogstösen åkte iväg för att titta på Traktorpulling :) Pappsen och Frugan anslöt därnere. Vädret kunde ha varit bättre, en hel del regn kom, men det var jätteskoj ändå. Vilade lite när vi kom hem och sen bar det av till grannstaden för att titta på EM-finalen. Protesmakaren fixade supergod middag till oss, värdig en final :) tack så mycket. Och jag fick smaka den nya Xidern av Skogstösen... den var god :)


Måndag - ingen ork

     2008-06-30 @ 13:47:07
Har kollat på Nord och Syd och tagit mig en välbehövlig dusch... Har ett litet miniprojekt på gång... vill gärna flytta mitt datorbord till väggen vid soffan (där jag har korten på vajern). Men kroppen är inte i form idag och jag har ingen ork.  Imorgon ska jag ju till IKEA med Svärmor och Dylans syster Multisportaren och då hade jag tänkt att inhandla en sådan här hylla och ha där datorbordet står nu (jag ska ställa den med långsidan neråt). Men jag måste ju först se om datorbordet passar på andra väggen... om det känns bra lixom. Jag får nog snällt vänta tills Dylan kommer hem från jobbet, så att han kan hjälpa mig.

En sak som jag ska göra innan dess är iaf att köra ner o handla... lite saker som inte fanns på Willys när vi veckohandlade i lördags (duktigt va?)

Måndag - vilodag

     2008-06-30 @ 09:49:10
Idag mår jag inge bra. Ska lägga mig på soffan när jag ätit lite frukost... tror att min kropp behöver vila idag... kanske ett Nord och Syd-avsnitt oxå...

Lördag - veckan som varit

     2008-06-28 @ 15:25:35
Måndag - Jag tog det mest lugnt. Lagade köttfärslimpa, potatis o sås till Storasyster och Dylan. Sen var jag och Storasyster och lyssnade på skrönor om Snapphanar.

Tisdag - Fixade födelsedagspresent till Tiny hos Storasyster och hälsade på Mamsen på jobbet och lånade en bok. Slappade hela kvällen, kollade på TV och läste. Pratade med Storebror i telefonen :)

Onsdag - Tog tåget till Helsingborg. Blev fotograferad av superduktiga Emelie. På kvällen lagade jag supergod fiskgryta och vi kollade på EM-semifinal Tyskland-Turkiet.

Torsdag - Tvättade 5 maskiner tvätt och tog hand om hemmet lite. Jag och Prinsen körde ut till Svärföräldrarna, städade lite i stugan och planerade inför IKEA-besök.

Fredag -  Jag och Älvan åkte tåg till grannstaden och gick på Andy´s lekland. Hon tyckte att det var superkul och for fram och klättrade och hämtade bollar. På kvällen var jag och Tiny och såg Sex and the city... många skratt och lite tårar. En mycket sevärd film :)

Fredag - en liten andningspaus

     2008-06-27 @ 18:19:20
Är hemma en sväng nu... ska strax beställa pizza och sen blir det bio med Tiny, Sex and the city :)

Idag har jag fått mail från Emelie med alla mina bilder från fotosessionen i onsdags... nu ska man bara välja ut vilka man vill ha... Dylan ska få titta på dem i helgen och ge sina synpunkter.

Dax för pizzabeställning :)

Fredag - lektajm

     2008-06-27 @ 11:36:32
Next stop Andy´s lekland :)

Torsdag - överraskningar

     2008-06-26 @ 14:37:39

Torsdag - bokmärke

     2008-06-26 @ 14:32:35

Häromdagen shoppade jag ett fint bokmärke med magnet. Det fanns många att välja mellan,
men jag tyckte att katten var lik Prinsen... så det blev detta :)

Torsdag - domesticday

     2008-06-26 @ 11:01:05

Idag är det ta-hand-om-hemmet-dag. Tvättmaskinen snurrar för fullt och jag ska ta tag i disken snart. Prinsen älskar att husse lägger sina kläder på golvet :) (bilden är från igår). I morse låg han på tvätthögen som Dylan lagt på golvet i vardagsrummet. Ikväll ska jag och Prinsen åka till Svärföräldrarna och hälsa på nya hundvalpen, en korsning mellan terrier och shitsu. Jag och Svärmor ska städa i stugan... har vi tur kan vi nog bo där v 28-29. Nästa vecka blir det kanske ett IKEA-besök med svärmor :)

Torsdag - bära eller brista

     2008-06-26 @ 09:27:06
Nu kan ni se ett smakprov  hos Emelie från min fotografering igår :)

Onsdag - skit-Basel

     2008-06-25 @ 22:44:34
Hur populärt är det att få strömavbrott mitt i en EM-semifinal? Inte 1, utan 3 ggr. TV-tornet i Basel är nog inte så populärt i Europa för tillfället. Dessutom suger det att Tyskland gjorde 3-2 i slutminuten. Hoppas verkligen att Ryssland vinner imorgon.

Onsdag - toppen

     2008-06-25 @ 18:45:07
Plåtningen gick toppenbra. Vattnet på västkusten är ungefär samma temperatur som på östkusten... *brrrr*. Jag har haft närkontakt med sand, högt gräs och havsvatten :) Ska bli så spännande att få se resultatet.

Nu håller jag på att fixa mat till mig och Dylan. Det blir fiskgryta a´la Storebrors mamma... ska bli mumsigt :)

Onsdag - pirr i magen

     2008-06-25 @ 09:32:26
Det ska bli så spännande att fotograferas av Emelie idag, hon är bara såååå duktig! Har packat ner lite accessoarer inför plåtningen nu + bok o mp3-spelare... man måste ju sysselsätta sig på tåget ju. Ska strax äta frukost och lägga sista touchen :)

Tisdag - Morden i Midsomer

     2008-06-24 @ 21:51:54
Jaaaa, blev så glad när jag tittade i tv-tablån idag, vad är en sommartisdag utan Morden i Midsomer. Men nu sitter jag här framför datorn... för Storebror ringde mitt i, så jag spelar in... Roligt att prata med Storebror, ett tag sen nu. Får se om jag orkar se avsnittet när det slutar... annars får det bli imorgon. borde tänka lite på morgondagen oxå..... klädsel o så... benen måste kanske rakas. O du Storasyster... jag tror att jag går på ditt klädförslag ;)

Tisdag - lyx

     2008-06-24 @ 18:38:25

Idag när jag var på stan var jag inom hos Storasyster... där fick jag prova en ring... en superfin guldring med en diamant... det kändes verkligen lyxigt... den kostar typ 11 000 kr... Den ser ungefär ut som denna, fast inte räfflig på ytan utan helt slät.


Tisdag - bild från i lördags

     2008-06-24 @ 18:01:28

Tisdag - slödag

     2008-06-24 @ 10:23:00
Berättaraftonen igår var superbra. Hon berättade 3 skrönor om Snapphanar och det var både gråt och skratt. 

Idag händer det nog inte så mkt på denna fronten. Ska ner på stan en sväng och leta födelsedagspresent och sen ska jag försöka tvätta undan lite. Blir en slödag helt enkelt... men det kan jag ju va värd :) 

Måndag - tjoho

     2008-06-23 @ 15:00:06
Världens bästa Emelie ska fotografera mig på onsdag :) Hon hade en tid kvar här nere innan augusti och den var fortfarande kvar :) Har funderat några dagar på om jag skulle ta tillfället i akt och maila henne och idag slog jag till. Förra sommaren åkte jag till Emelie och modellade lite för henne då hon behövde träna på porträttfotografering. Jag fick jättefina bilder, bl.a.  bilden här till höger på bloggen :) Hon har utvecklats massor sen förra sommaren, så det ska bli sååå roligt att bli fotograferad av henne igen :)

Måndag - gårdagen

     2008-06-23 @ 12:10:21
Regnig fotbollsmatch, men med regnställ och gummistövlar var det inga problem. Problem var det däremot med domaren... en riktig hemmadomare... När det var 2 minuter kvar dömde han straff till hemmalaget... de satte den och slutresultatet blev 2-2. Tjejerna var superduktiga och var bättre än det andra laget som spelade väldigt fult. Tjejernas lag ligger 2:a med samma poäng som 1:an och med en match mindre spelad. Laget de mötte igår ligger 3:a med 5 poäng mindre.

Tog det lugnt på kvällen här hemma... slappade framför tv:n. Tittade naturligtvis på fotbollen men slumrade mot slutet. Såg sista förlängningskvarten och straffarna. Heja Spanien! Gött att Italien är ute ut EM :)

Idag sov jag enda till halv 10 *kryss i taket*. Har inte pallat ta mig för något än... men jag får väl lyckas få i mig nån mat och promenera till affären. Funderar på att klä mig varmt och sätta mig i "lounchen" ute på balkongen och läsa lite :) Det blåser som sören ute, men det kan vara skönt med lite luft o dessutom läar det där under tak :)

Annars händer här inte mkt. Ska umgås med Storasyster ikväll, vi ska på berättarafton, en väninna som ska berätta :)

Söndag - lugnt

     2008-06-22 @ 09:43:13
Det blev en lugn hemmakväll igår... vi beställde pizza så fort älsklingspizzerian öppnade och sen slappade vi hela kvällen, antingen framför tv:n eller datorn. Ryssland briljerade i kvartsfinalen mot Holland... vilket spel de har :)

Vi såg äntligen säsongsavslutningen av LOST och älsklingen upptäckte att det är 2 säsonger kvar... får se om vi orkar följa det till hösten igen.

Idag ska jag och Mamsen åka och kolla på fotboll... 8 mil bort... vad gör man inte när man är trogen supporter ;)

Tänk så skönt... jag måste inte lägga mig tidigt ikväll så att jga orkar gå upp och öppna imorgon.... JAG HAR SEMESTER!!!! Inte mycket inbokat, men det är sååå skönt. Jag har massor med böcker jag kan läsa, känns toppen att bara kunna ta det lugnt.

Lördag - fina blommor

     2008-06-21 @ 14:36:01

Vi fick fina blommor igår av våra vänner. Tack!

Lördag - toppen

     2008-06-21 @ 13:14:09
Hade en toppenkväll igår i goda vänners lag. Mysigt att kunna sitta ute, men ändå skyddat.

Fotbollen (Kroatien - Turkiet) blev ju superspännande på slutet. 0-0 efter full tid o sen gjorde Kroatien 1-0 i nästsista övertidsminuten. Någon la kommentaren: "Fan, nu blir det ju inga straffar" och man kunde även höra "Tänk vad skoj om Turkiet gjort ett mål". Sagt och gjort... i allra sista sekunden gjorde Turkiet 1-1 och vann senare på straffar... man kan väl säga att Turkiet har en del flyt i denna turneringen. 

Blev en ganska sen natt... sista gästerna åkte vid halv 3. Då låg jag redan i sängen, fullt påklädd under täcke o fleece... balkongdörren hade ju varit öppen hela kvällen *brrrr*. Vaknade runt 10 och började städa därute... har lite kvar och en del disk... men det lugnar vi oss med. Det blev jordgubbar o mjölk till frukost *tack Protesmakaren* och nu är det mest slapp.

Ikväll är vi inbjudna på grill-, bastu- o poolparty... får se hur vi gör... kan ju faktiskt vara ganska skönt att bara vara hemma och ta det lugnt... ett tag sen jag provade det nu ;)

Fredag - 6 år

     2008-06-20 @ 11:18:10
Idag när älsklingen vaknade gick jag in och pussade på honom och sa: "Grattis på 6årsedanvipussadesförstagången- dagen" :) Vår årsdag har vi den 31 juli... då en del av oss var lite veliga i början ;)

Fredag - midsommar

     2008-06-20 @ 11:10:46
Vaknade tidigt i morse, surprise? I think not!!!!!! Har hunnit plocka undan lite, göra efterrätt och nu har vi precis varit och handlat. Dylan är på väg för att hämta extragrillen hos Storasyster och jag funderar på att fixa lite ute på altanen. Gästerna kommer om 6 timmar, så vi ska nog hinna fixa allt + hinna vila lite innan.

Torsdag - fan

     2008-06-19 @ 14:22:10
Min tiltade hjärna räknade fel på antal ägg som behövdes till efterrätterna... o Statoil sortiment är minimalt eftersom de stänger på måndag. Jag orkar verkligen inte gå till Maxi igen och inhandla fler ägg. Den andra efterrätten får helt enkelt vänta tills imorgon förmiddag... så jag får väl städa lite här i stället.

Torsdag - T I L T

     2008-06-19 @ 10:38:15
Börjar undra vad som har hänt med min hjärna... kanske har jag haft alldeles för mycket grejer att hålla koll på på sistone. Just nu känner jag att jag inte ens klarar av att fundera på vad jag behöver handla inför imorgon... det känns ganska skrämmande faktiskt. Jag ska sätta mig med receptet på efterrätten och skriva ner vad som behövs, men sen får jag nog spåna med Dylan om den andra handlingen. Min hjärna orkar inte tänka... så den handlingen får ske imorgonförmiddag.

Torsdag - trodde inte mina ögon

     2008-06-19 @ 10:21:41
Idag vaknade jag 09.26... fick titta både 1 och 2 gånger på klockan... kan det vara sant? Har jag sovit till nästa halv 10? Jojomensan, det var sant. Jag var iofs inte hemma förrän närmare 1 inatt, men jag brukar ändå vakna tidigt. Hade supertrevligt igår med mina kollegor... emellanåt fick jag kramp i magen av skratt. De är guld värda och jag är glad att några av dem kommer vara på samma ställe som jag i höst.

Nu måste jag snart få i mig lite frukost, så att jag hinner med alla måsten idag. Det ska bli först bli shopping på Maxi och sedan ska jag göra efterrätter till imorgon. Har en hel del annat som måste fixas här hemma också, men det får jag ta imorgon om jag inte hinner. Ikväll ska jag ju iväg igen... detta eviga farande... så fram till 4 typ kan jag fixa och trixa.

Onsdag - färdig

     2008-06-18 @ 17:05:46
Äntligen klar med pysslet... har virkat små mobilväskor till mina kollegor. Nu ska de bara slås in oxå... skjutsen kommer om en timme... tror inte att jag hinner vila innan dess. Har haft en gigantisk huvudvärk hela dagen och tabletter hjälper inte.... men ikväll ska vi ha superskoj o sen kan jag vila..... typ...




Onsdag - Yippie-kai-yay motherf*cker

     2008-06-18 @ 15:05:28
Så känns det just nu...


JAG HAR SEMESTER!!!!!!!!!

Fy f*n vad det känns bra :)


Tisdag - 1 dag kvar

     2008-06-17 @ 20:34:08
Hemma efter lång dag... men trevligt. Har slängt en himla massa grejer idag på jobbet... gammalt skit som legat i garderober de 3,5 åren jag har varit där. vilken kick det är att slänga saker... alla borde prova på det! Rensa is the shit :) !

Ska strax bänka mig i soffan och kolla på Holland - Rumänien, hoppas att Rumänien vinner så att varken Italien eller Frankrike går vidare *hehehehe*. Dessutom ska det knepas och knåpas lite så att paketerna är fixade och klara till imorgonkväll. Ni ska få se kort senare, jag lovar.

Imorgon jobbar jag 6.30 - 14... sen är det SEMESTER!

Måndag - färdig

     2008-06-16 @ 20:03:03
Då var jag klar med mina grejer... endast mattorna som ska in när golvet torkat. Nu ska jag sätta mig i soffan, äta godis och virka så fingrarna glöder.

Måndag - hemma

     2008-06-16 @ 16:14:09
Nu har jag varit hemma en stund... och jag känner mig helt off. Har haft huvudvärk i stort sett hela dagen... o den hänger fortfarande kvar. Har utvärderat på jobbet... känns skönt att ha det över nu.
Idag är mitt mål att jag ska städa badrummet och trapphuset innan jag går till sängs... dessutom måste jag köra o handla lite.


2 dagar kvar att jobba :)

Söndag - en knäpp

     2008-06-15 @ 21:57:54
Börjar undra om jag fått en knäpp i huvet, eller om jag bara är sjukt övertrött. Ikväll har jag nämligen städat köket, slängt en massa kartonger och grejer som legat och skräpat + städat ur kylskåpet. Känns bra, men inte så likt mig ;)

Imorgon börjar jag inte förrän 8  *lycka*

Söndag - 3 dagar

     2008-06-15 @ 20:32:19

Nu har jag endast 3 dagar kvar på mitt jobb... sen är det 4 veckors semester och sen börjar jag om på nytt, det ska bli så spännande och roligt. Trodde ju att jag skulle få jobba med de äldsta barnen... men det blev en liten förändring, så det blir 1,5 - 2,5 åringar istället och det känns helt ok :)

Såhär ser min vecka ut:

Måndag:
8 - 16 Jobb (utvärderingsdag utan barn)


Tisdag:
7.30 - 16.30 Jobb (11.30 - 15 städning utan barn)
18.30 - samkväm med andra i området med samma jobb

Onsdag:
6.30 - 14.30 Jobb
18.30 - Grillkväll med mina kollegor (sista kvällen med gänget)

Torsdag:
SEMESTER :) 
Handla och fixa inför midsommar
16.30 - fira farmor och farfars 60-årga bröllopsdag

Fredag:
Fixa, trixa och städa här hemma
17.00 - midsommarfirande med goa vänner

Lördag:
SLAPPA!!!!!!

Söndag:
Fotboll x antal mil hemifrån
     


Söndag - uppe tidigt

     2008-06-15 @ 10:04:18
La mig vid 11 igårkväll. Bellis vaknade tidigt... vet inte exakt när, men jag fixade välling o klockan var 5 när hon käkat upp den. Sen somnade vi om en stund igen, så mys med en bebis nära nära. Halv 7 slog hon upp de blå ochdet var bara o klä på sig o gå ner o fixa frukost. Nu har vi precis kommit tillbaka efter en morgonpromenad och Bellis sover gott i sin vagn. Funderar på att sätta mig framför tv:n o virka... men jag är lite trött, så man kanske skulle passa på att vila lite framför tv:n.

Lördag - jävla skit-spanien

     2008-06-14 @ 21:22:45
Need I say more.... blä!

Bellis orkade med 64 minuter av Sveriges match... sen blev det pyjamas på och välling. Hon somnade efter en stunds sjungande i sin säng och när jag kom ner var klockan 8. Som tur var bad Storasyster mig att spela in matchen så det var bara att hälla upp ett glas vin, ta skålen med potatisskruvar och bänka sig framför matchen igen. Satt som på nålar o så gör skit-spanien mål i 92:e minuten... SKIIIIIIIIIIIIT! Visserligen hade de pressen i andra halvlek... men vi kunde väl fått 1 poäng... det hade ju suttit så gött!

Hur fått min dos av internet nu... så det blir lite fotboll igen... hoppas på oavgjort!

Lördag - bakgrund

     2008-06-14 @ 11:28:49
Har suttit och knåpat ihop en ny skärmbakgrund... bilder på mina 3 älskade syskonbarn :)



Lördag - I love you, ich liebe dich....

     2008-06-14 @ 07:33:53


...Zlatan Ibrahimovic :)

Bellis är matchklar inför Sveriges match ikväll.

Storasyster sa att det var bra om jag hade sovit ordentligt inatt om Bellis skulle strula nu när jag ska passa henne. Vaknade innan klockan 7... men jag har sovit som en stock hela natten... så det ska nog inte bli några problem.








Lördag - Myran

     2008-06-14 @ 07:28:22



Igår efter jobbet körde jag en sväng till Svägerskan och Myran. Myran var trött så hon fick ligga hos mig och sova.... såååå mysigt :) Det var så skönt att det var fredag igår och när jag satt där med Myran så kunde jag inte göra mycket mer än att luta mig tillbaka, slänga upp fötterna på bordet och bara slappna av... kändes riktigt bra.

Tack Svägerskan för en trevlig stund!





Torsdag - mitt hem

     2008-06-12 @ 17:36:08
Mitt hem är i ett skriande behov av städning... alltså undanplockning och dammsugning... inget äckligt som en massa matrester o så. Men eftersom min jobbsituation är som den är just nu så har jag ingen ork att börja städa när jag kommer hem. Ikväll ska jag dessutom på kurs... så där försvann denna lugna kvällen hemma. Men imorgon eller på lördagförmiddag får jag nog ta tag i en lite undanplockning.......... iallafall så ska det ske innan midsommar...

Onsdag - curlingkollega

     2008-06-11 @ 17:12:02
Jag är en curlingkollega... ni vet en sån som sopar banan fritt för andra. Inte så konstigt kanske eftersom jag har en kollega som inte klarar allt... men ibland så får man faktiskt skärpa till sig. Idag gjorde jag det... jag sa NEJ! Och jag fick dåligt samvete... men jag VET att jag gjorde RÄTT. Jag ska inte behöva stressa ihjäl mig... jag är redan sönderstressad som det är. Om jag tänkt på henne i 3 år så kan jag ju tänka lite på mig de 6 sista dagarna vi jobbar ihop. Fick jättebra stöd från en annan kollega... hon är guld värd... är så glad att de ska följa med till det nya :)

Det bästa med flytten är att jag ska börja jobba på en avdelning med 3 pedagoger... det känns helt underbart... nu kanske jag kan få glida med lite ibland och inte alltid få dra det tyngsta lasset.

Var tvungen att kräka av mig lite... och berätta om hur duktig jag var idag som sa NEJ. Nu ska jag diska och sen fixa ihop lite glassparfait. Sen blir det inte många mer knop gjorda idag kan jag säga.

Måndag - konstig?

     2008-06-09 @ 21:27:02
Prinsen ligger lugnt och skönt och sover på golvet... rätt vad det är tittar han upp med uppspärrade ögon och öronen svänger rundor.... orsak? Jag tittar på fotboll och Holland har gjort 2 mål på Italien och jag jublar och skriker och klappar i händerna :) Konstig? Det bjuder jag på ;)

Måndag - hinna med

     2008-06-09 @ 17:11:26
Det finns så mycket som man vill göra... saker och människor man vill hinna med. Men just nu är det ganska så hektiskt på jobbet... det händer grejer både med det gamla och det nya. 7 dagar kvar på det gamla och massor som ska hinnas med... jag snikar till mig datortid så fort jag hinner, utan att det går ut över barnen. Man vill ju inte sitta kvar efter arbetsdagens slut... jag övervägde det idag... men kom fram till att det inte var någon bra idé. Så det blir ganska mycket soft hemma efter jobbet... orkar inte ta mig för något annat. Saknar min Älvan och min Myran (fasters favoriter) som jag inte sett på ett tag, lovar att hälsa på snart gullungar!

Imorgon är det först jobb 7.30 - 16 och sen personalmöte med mina nya kollegor 16 - 20. De andra ringde idag o frågade om vi ville beställa pizza med dem... vi var på... man måste ju äta. Efter mötet åker jag till Mitt lilla pucko iförd min Sverige-tröja. Sverige spelar sin första match i EM och det kan man ju inte missa. Lär ju inte va hemma förrän över elva, men jag kan sova en annan vecka... typ när jag har min semester (som börjar den 19:e)

Om vi har tur så flyttar vi ut i stugan i helgen :) ska bli mysigt. I helgen ska jag även passa min Bellis (mosters favorit) från lördag kl 14 till söndag kl 14. Vi ska mysa och gå långa promenader och kolla på fotboll och förhoppningsvis ska hon somna gott i pausen mellan matcherna på lördagkväll ;) *håll tummarna*

Söndag - helgen

     2008-06-08 @ 20:32:00
Då var helgen snart till enda och fotbolls-EM har börjat :). Här kommer en liten tillbakablick på hur min helg varit:

Fredag: Dagen spenderades i stugan där vi fixade ihop köket, Svärfar fixade i badrummet och Lill-Zlatan grävde upp gräs för stenläggning.

Lördag: Älsklingen la sten och jag o Multisportaren var på beachen och solade. På kvällen var det innergårdsfest och jag drack vin... sätt ett kryss i taket... jag var inte tvungen att köra :)

Söndag: Jag, Storasyster och Bellis åkte på bortamatch och hejade på småsystrarna som vann med 5-0... nu leder de serien med 2 poäng och en match mindre spelad :). Sen har det blivit lite hushållsarbete här hemma, tvätta o laga mat o så.


Imorgon är min sista 6.30 måndag... har önskat att inte öppna måndagar till hösten. Blir nog en sen kväll ikväll... Tyskland - Polen börjar om en kvart.

Fredag - inne i stugan

     2008-06-06 @ 20:30:40

Torsdag - happy and sad

     2008-06-05 @ 20:34:14

Grabbarna fick varsin ros och en slängpuss... tänk att det har gått 5 år...

Älsklingen var sugen på pizza... men vår favvopizzabagare hade stängt idag pga hans dotters student (träffade honom på stan). Så vi beställde från närmaste grannen istället och när jag kom in där så var där en gammal kompis  [Storasyster, det är han du har sett *piiiiiiiip* på :) ]  Fick en sån go kram och kände lite på hans skägg som brukade vara mer välvårdat förr i tiden . Det var så roligt att se honom :)


Torsdag - 9 dagar

     2008-06-05 @ 07:24:13
9 arbetsdagar kvar innan min semester... 9 dagar då jag ska hinna en hel del eftersom jag inte ska vara på samma ställe efter semestern + att ingen annan ska vara kvar där heller... så en del att hinna med.

Idag efter jobbet ska jag köra till gravarna och lägga blommor till grabbarna... 5 år idag... :(

Sen är det ledighet i 3 dagar... med sol och värme. Blir nog en del tid spenderad hos svärföräldrarna med att fixa stugan... vi kanske kan flytta dit nästa helg :)

Onsdag - film

     2008-06-04 @ 12:31:28
Nu har jag vilat på soffan och kollat på Kärlekens slöja. Ska fortsätta att ta det lugnt idag så att jag kan åka till grillkvällen på jobbet ikväll.

Tisdag - G O D I S

     2008-06-03 @ 19:24:40
Jag är supersugen på godis... men eftersom jag fick magknip inatt efter jordgubbarna igårkväll så är godis inte bra att konsumera... men attans så sugen jag är... man kanske skulle ta o käka en champinjon istället...

Tisdag - toppendag

     2008-06-03 @ 19:20:38
Har haft en jättebra dag med barn och kollegor. Först promenerade vi runt sjön och tog gångpolarnmärke, sen fick vi tillträde till badet innan öppningsdags :). Barnen var som fiskar i vattnet, även jag :). Grillade korv till lunch och käkade glass efter prisutdelningen... känns att det börjar närma sig slutet nu :(

Nu ligger älsklingen och sover (tufft o börja jobba) o jag knåpar lite på en midsommarinbjudan.

Måndag - sol sol sol

     2008-06-02 @ 21:10:43
Efter jobbet idag åkte jag till Semlan och hennes mamma som var här hemma i Skåne på besök. Vi tog en promenad till ett jättemysigt pensionat mitt ute i ingenstans... där fikade vi och traggade :)

Kom hem för en timme sen ungefär... ska strax gå och lägga mig. Imorgon är det utflykt med barnen... vi ska bada :). Imorgonbitti blir det buss till jobbet så jag har laddat mp3-spelaren med en ny ljudbok... Flyga drake blev det denna gången

Söndag - soliga underbara dag

     2008-06-01 @ 15:38:23
Idag blev det lite rensning av växter mellan plattorna under min balkong... sen la jag mig o solade på en filt på gräsmattan. Småsystrarna skulle spela fotboll kl 3... så jag duschade, gjorde vid mig o skulle luncha lagom till reprisen av Spårlöst... då ringde mamma o sa att det andra laget lämnat WO (walkover). Om jag inte minns fel så betyder det att småsystrarnas lag får en vinst på 3-0... o det kan ju det andra laget känna sig ganska så nöjda med, med tanke på deras målskillnad som är 3 - 49... på 5 matcher. Tråkigt att inte få titta på fotboll... men men... nu kan jag ju titta på landskampen på TV istället.

Har precis promenerat till Maxi och handlat... ikväll ska vi grilla lax och ha nypotatis till :) Köpte även ett fotoalbum... så jag ska fixa och trixa lite med att sätta in foto och samtidigt slänga ett öga på fotbollen. Måste även städa undan lite här hemma... kök o badrum är i behov av städning. Imorgon kommer Semlan och hennes mamma... ska bli så roligt att träffa dem. Får se vad vi hittar på... enligt SMHI ska det bli 27 grader på eftermiddagen... vi kanske ska åka o bada :)

Söndag - gårdagen

     2008-06-01 @ 10:41:03

RSS 2.0