Lördag - piffning

     2008-11-29 @ 12:45:29
Här hemma pågår det storstädning och piffning inför advent och december. Ska fixa lite till innan det är dax för lunch... det blir kebab o pommes.... till kvällsmat hade jag tänkt att slänga ihop en Flygande Jacob. Dylan är och arbetar i skogen... så idag tar jag hand om markservicen. Imorgon är han ledig (kryss i taket) så då ska vi umgås hela dagen... det blir även en tur till julskyltningen i grannstaden och umgänge med våra kära vänner Mitt lilla pucko och Skogstösen :)


Dax att återvända till städningen (läs saneringen)

Lördag - Robin i sitt esse

     2008-11-29 @ 12:40:22

Fredag - min nya IDOL

     2008-11-28 @ 21:21:45
Min nya idol är Robin... han har verkligen växt nåt otroligt under denna säsongen :)


Ut med Johan Palm... såg ni tjejen som höll på att kollapsa när hon fick stå bredvid honom?

Torsdag - inspiration

     2008-11-27 @ 18:48:40

Idag har jag varit land och rike runt... ok... bara i grannstaden + här hemma... och letat efter en viss sorts kort som jag ska ha till inbjudningskorten... men de finns inte. Så nu har jag lagt in en beställning på Panduro :) Nåt som var bra med att jag var runt i olika affärer var att jag fick en hel del inspiration... så nu ser korten helt annorlunda ut i mitt huvud mot vad de gjorde innan. Grejerna kommer i nästa vecka... så då ska jag gör några prov :)


Tack Bess för feedback igår... se nu till o starta den där bloggen så vi kan läsa om ditt liv i hufvudstaden :)


Onsdag - gillar inte måsten

     2008-11-26 @ 18:11:08
Men ibland måste man... och ikväll måste jag verkligen ta tag i 3:e världskriget som råder i vårt kök. Det var ingen som tog tag i det igår när jag var på möte på kvällen... och nu har ingen åkt iväg till Göteborg och kommer inte hem förrän på fredagkväll...  så nu får jag ta tag i det...

Måndag - 1 månad

     2008-11-24 @ 20:57:08
Idag är det 1 månad till JULAFTON :)

Söndag - tja, vad händer här

     2008-11-23 @ 18:19:09
Här rullar livet på...

Idag har jag varit och tittat på Mitt lilla pucko när hans lag spelade slutspel i fotbollscupen i stan. De åkte ut i åttondelsfinal... men de var duktiga :) Sen har jag tvättat en massa och städat ur kyl o frys + diskat. Även idag var volymen på musiken rätt hög och den stängdes abrupt av när älsklingen kom hem. Stackaren ligger på soffan o sover... han har huvudvärk. Jag ska väcka honom om en stund... börjar o bli lite hungrig.

Igår följde jag med till svärföräldrarna... trött som en spade. Spenderade dagen i soffan mest... läste o sov en sväng. Zeke höll mig sällskap ett tag, han är rätt mysig när han är lugn.

I fredags var det After work med tjejerna på jobbet. Skitgod mat, mumsigt rödvin och en toppen cosmopolitan :) + jättehärliga tjejer/kvinnor som sällskap :)


Nu i veckan är det 1 möte på kvällstid och 1 utbildning efter arbetstid... vilket betyder måndag jobb till 18, tisdag jobb 7.45 - 19 och onsdag jobb 6.15 - 16.30... lite blä är det allt. På onsdagkväll åker älsklingen till Göteborg... o stannar till fredag em. Nån utbildning för nyanställda på hans jobb. På torsdagkväll ska jag ha en soffliggarkväll tror jag... bara jag... o så Prinsen förstås.

Söndag - mumsifullibibblan

     2008-11-23 @ 15:39:50
Igårkväll gjorde älsklingen världens godaste pastasås :) Det var stekta oxfilémedaljonger, hackade chili, kantarell/konjak cremefraiche och matlagningsgrädde. Till det hade vi kokt pappardelle och det toppades med stekta trattkantareller och oreganokvistar :) Såååå underbart gott!

Onsdag - anpassa

     2008-11-19 @ 21:01:14
Det verkar ta lång tid att anpassa sig. Det är helt underbart att ha älsklingen hemma... men det är så mkt mer att tänka på... plussar man sen på minst 1 kvällsmöte i veckan på jobbet och en massa bröllopstankar i huvudet... så finns det inte så mkt utrymme för annat... därför blir mitt bloggande lidande.

Tack Miia för att du tänker på mig. Jag tänker på er oxå och läser hos dig varje gång jag sitter vid datorn :) Lowa har blivit så stor.

Idag var min tidiga dag, men jag fick jobba över lite för en kollega hade samtal. Efter jobbet körde jag och tankade... 10.34 kostade det idag... tänk att nu tycker man att det är skitbilligt *bra lustigt*. Sen körde jag vidare till Maxi... där träffade jag nån jag säkert inte sett på 10 år... han är son till en av min pappas lumparkompisar och våra familjer träffades mkt när vi var små. Det var jättekul o se honom :)

Gjorde mumsig kycklingpaj och lyssnade på musik på hööööög volym... När älsklingen kom hem undrade han om vi kunde stänga av... vi har inte riktigt samma musiksmak... men jag njöt så länge det varade :)

Söndag - fastnat

     2008-11-16 @ 12:02:49
Jag borde städa här hemma... men jag råkade visst fastna på en site här på nätet... väldans lätt att fastna just nu...

... men jag måste ta tag i hemmet... tråkigt dock att älsklingen är iväg om helgerna... kunde behövas lite hjälp här hemma.... men det är inte så mycket att göra åt det...

Fredag - dagen idag

     2008-11-14 @ 15:14:42

Kort jobbdag 6.15 - 8
Kurs 8.30 - 11.30

Lunch med Mitt lilla pucko 12 - 13
Slapp framför tv:n 13 - 14.30
Matlagning och surfning 14.30 - 15.30
Vila 15.30 - 16.30
Färdigställande av mat 16.30 - 17.15
Åka ivåg på fotbollscup 17.30 - 23.59



Förresten... igår bestämdes det lite om en speciell dag ;)


Onsdag - måste

     2008-11-12 @ 16:40:20
Nu har jag skjutit upp det länge nog... nu måste jag verkligen städa trapphuset... men jag vill inte :( Jag vill ligga i soffan och äta en stooooor godispåse, titta på nån bra film och slippa gå o lägga mig tidigt och gå upp till jobbet imorgon. Men man kan inte få allt man vill ha, så det får bli trappstädning, kanske handling (får se om jag orkar gå ner till Maxi), tvättning, matlagning och sen kanske lite slapp i soffan innan sängen kallar och då har förhoppningsvis min älskade sambo kommit hem, så vi kan lägga oss tillsammans :)


Uppdatering: Trappan är färdigstädad, det snurrar 2 maskiner med tvätt nere i källaren, torkställningen är rensad från måndagens tvätt, kyl och frys är inventerade (orkade inte handla), var precis påväg att äta lite hopplock och då ringde älsklingen och sa att han skulle äta hemma... så nu är han påväg hem med MacDonaldsmat (åh vad jag behöver det just idag)

Tisdag - the dress

     2008-11-11 @ 19:50:56
Jag har hittat den :) jag har hittat DEN klänningen... klänningen jag ska ha när vi gifter oss... nu ska vi bara se om nån kan sy den till mig :)

Söndag - till pappsen

     2008-11-09 @ 21:23:40

Fredag - äntligen

     2008-11-07 @ 17:50:02
Så var det äntligen fredag. Jag har varit och handlat på Maxi... med resten av stans befolkning... + att det snurrar tvätt i maskinerna nera i källaren. Om en stund kommer älsklingen hem och vi får väl se om vi lyckas sno ihop lite tacos... skulle verkligen behövas städas här hemma oxå... får se vad som görs... tror minsann inte att det är min tur o diska iaf...

Torsdag - datortid

     2008-11-06 @ 06:21:50
Jag har inte haft tid att sitta vid datorn denna veckan. I måndags stängde jag på jobbet, i tisdags hade vi föräldramöte och igår var jag på middag hos en gammal jobbarkompis. Så när jag har kommit hem har det typ varit puss på sambon och sängen direkt. Ikväll ska jag vara hemma, förutom 1 timme när jag ska på massage... ska bli såååå underbart :)

Sambolivet rullar på... jag är nog fortfarande i en invänjningsfas... men jag trivs som fisken i vattnet :)

Söndag - helgen

     2008-11-02 @ 19:25:03
Då var denna helgen över... ännu en jobbevecka väntar...

Fredagskvällen spenderade jag i soffan... somnade vid nio till tonerna av nån schlager på IDOL...

Igår vaknade jag innan 6... gick upp o la mig i soffan och kollade färdigt på IDOL. Skulle ta tåget till Växjö lite i 11... men tåget var försenat, nåt tekniskt fel... så vi kom iväg 45 minuter för sent. Möttes av Bess på stationen och sen hämtade vi upp Tiny. Det blev 3 timmar på stan :) *trevligt* vi käkade lunch och provade diverse plagg. Tiny hade flest och störst påsar när vi kom hem till henne igen*oväntat* ;). Vi körde och handlade innan vi åkte till Bess, det blev tacos och glass med varma hallon och kolasås på menyn. Väl hemma hos Bess blandades den första drinken (av några stycken), det blev Mojito *mums* Det blev en hel del tragg, ätande och drickande under kvällen (som vanligt när snusketörerna träffas). Vi avslutade med att titta på Sex and the city-filmen och jag och Tiny somnade gott i soffan.

Idag har det inte hänt så mycket. Bess fixade frallor till vår mumsiga frukost och sen gick mitt tåg hem. Det gick smärtfritt att åka hem, även om tåget var 8 minuter sent. Väl hemma la jag mig o läste i sängen och sen sov jag en sväng. Nu har jag och Dylan precis ätit köttfärslimpa, potatis, kantarellsås och haricort verts till kvällsmat *mums*

Imorgon är Dylans första jobbedag, det känns superbra att han har fått jobb :)


TACK TJEJER FÖR EN TOPPENDAG/KVÄLL :)

RSS 2.0