Torsdag - brrr

     2008-10-30 @ 12:07:22
Idag är det kallt ute... känns att det snart är november... även om jag inte riktigt har fattat det än och tror typ att det är september.

Började dagen med frukost och One Tree Hill :), sen gick jag ut i trädgården och räfsade löv... är inte hemma i helgen, så jag passade på att göra min del idag. Nu har jag precis ätit lunch, thai :). Handlade med mig hem från lunchbuffén igår och det räckte till lunch + kvällsmat igår och lunch idag. Det har även blivit en del tittande på inspelade program... bl a Bonde söker fru... de borde verkligen smörja in sig när de är ute en hel dag i solen... vissa var verkligen kräftor.

Nu ska jag promenera ner till stan och hämta mina tågbiljetter :). På lördag ska jag åka till min snusketörer, Tiny o Bess. Det ska bli jättekul att umgås bara vi 3... vi för passa på nu eftersom Bess flyttar till Hufvudstaden om en månad.

Onsdag - tips... eller inte

     2008-10-29 @ 19:09:28
Här nedan finner ni något som jag hittade i affären häromdagen. Mmmmmm, tänkte jag... jag älskar tacos... speciellt i en taco tub. Men tji fick jag... för det var minsann ingen taco tub utan rälig (alltså äcklig) pajdeg. Så jag skulle vilja kalla detta; tacopaj... för det var vad det var *isch* Den får ett A av fem möjliga

Onsdag - bio

     2008-10-29 @ 18:56:29
Nu är jag precis hemkommen från bio med småsystrarna. Vi såg Prins Caspian och hur snygg är inte han då :) Nu blir det slapp resten av kvällen, älsklingen stannade hos sina föräldrar, så jag är home alone.

Onsdag - tidig morgon

     2008-10-29 @ 05:37:23
Idag har jag en tidig dag *skönt* Efter jobbet ska jag gå på bio med mina småsystrar :) och imorgon är jag ledig... ska bli riktigt toppen. Inte mkt annat som händer just nu.

Måndag - semester

     2008-10-27 @ 20:53:13
På torsdag har jag tagit en välbehövlig semesterdag. Älsklingen frågade mig vad jag skulle göra. Jag svarade: Ingenting. Men varför är du ledig då? undrade han. För att jag ska göra ingenting... ibland behöver man dagar då man gör just ingenting :)

Söndag - ingen rast o ingen ro

     2008-10-26 @ 07:17:49
Denna helgen innebär ingen vila what so ever. Om typ 45 minuter ska vi köra till Svärföräldrarna. Dylan och Svärmor ska firas idag kl 13, så det är en del att fixa innan dess. Jag hoppas på en inte alltför sen kväll... vill gärna hem och slappa lite innan jag ska i säng ikväll.

Kan inte direkt säga att det har hjälpt att vi fått en timme till inatt... jag är trött som en spade.

Söndag - bye bye

     2008-10-26 @ 07:13:18

Lördag - hur naturlig är jag?

     2008-10-25 @ 21:53:01
Hittade denna utmaningen hos Therez... jag utmanar Er alla :)

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr (som jag typ aldrig använder)
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel (jag har bara 1)
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 7

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 0

Du har...
(x) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 11

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Jag är en konstgjord behandlad blomma... själv tycker jag att jag är den naturliga naturligaste tjejen :)

Lördag - tisdag hela veckan ;)

     2008-10-25 @ 21:42:46
Helt plötsligt var det lördag :). Vet att jag varit dålig på att uppdatera er om vad som händer här hemma... men jag har inte haft tid för bloggning.

Livet som sambo är toppen... jag håller på att lära mig att säga vårt och inte mitt :)

Igår var min familj här och firade Dylan... trevligt trevligt :). Älvan (2år) lyckades sätta igång datorn alldeles själv och var helt överlycklig när hon satte sig i stolen. Hon visste precis vad man skulle göra, röra på musen och trycka på tangenterna :). Bellis (14mån) skulle ge alla pussar innan de körde hem. När Storasyster sa: "Får pappa en puss?", så sträckte hon sig efter Dylan *hmmm*. Myran aka klimpen (5mån) hade ont i sina tänder... stackarn. Jag lastade över henne till Dylan och de pratades vid en liten stund. Sen började hon gråta och Dylan sa: "Anna, den skriker..."

Idag har vi varit hemifrån i 12 timmar. 5 timmar har spenderats i bilen, 6 timmar har vi städat Dylans lägenhet och 1 timme har vi käkat... + 5 minuter på IKEA... och jag köpte inget till mig själv. Sätt ett kryss i taket :)

Tisdag - idag

     2008-10-21 @ 19:46:06
Idag är en sån dag då jag skulle kunna trycka i mig en stor påse chips... men det är inte hälsosamt, varken för min mage eller för min hjärna... så jag gör mitt absolut bästa för att stå emot. Alla har vi våra dagar.


Det känns iaf underbart att ha Dylan hemma nu. Idag/ikväll/inatt är han hos sina föräldrar, så jag ska sova alldeles ensam i en 160-säng... kommer o ha massor med plats. Imorgon hämtar han mig efter jobbet o så ska vi se ifall vi kan fixa lite här hemma... gå igenom lite saker som han har med sig... saker jag oxå har.

Söndag - piff

     2008-10-19 @ 15:34:42
Nu har hyllan blivit lite piffad såhär i hösttider. Allt är snart klart inför älsklingens ankomst. Ska bara få upp lite grejer på vinden, städa undan i köket och ta mig en dusch :)

Söndag - 100

     2008-10-19 @ 11:12:41
Känner mig inte riktigt 100 idag. Sov till 8 o sen har jag legat på soffan o kollat på inspelade program. Nu ska jag ta tag i mig själv och fixa det sista innan älsklingen kommer hem idag :)

Idag blir jag SAMBO :)

Lördag - spontant

     2008-10-18 @ 18:56:14
Vaknade kl 6 i morse... inte ovanligt, men väldigt enerverande. Gick o la mig i soffan och kollade på lite inspelade grejer. Vid 8 gick jag ner och handlade och sen blev det frukost och mer inspelade program. Gjorde mig redo för att gå ner på stan och då plingade det i mobilen. Mitt lilla pucko undrade om jag ville med på fotbollsgolf... och jag var inte svår. Det fick bli bilen ner till stan och snabba ärenden... apoteket går ju inte så snabbt, men jag hann med det andra innan mitt nr kom upp.

Lite regnigt var det allt på vår runda, men skoj hade vi det. 2 vurpor fick vi vara med om...varav en gjordes av mig. Den där Protesmakaren fick till ett snedskott som kom rakt mot mig... jag parerade, men tappade fotfästet och föll handlöst... regnstället ligger i tvättmaskinen nu.

Jag hade ju tänkt att spendera dagen med att pyssla och fixa undan här hemma... men det blev en toppendag med underbara vänner :) Tack så mycket!

Nu blir det strax middag och en lugn kväll framför tv:n. Är supertrött så det lär bli tidig sänggång ikväll oxå. Förmodligen vaknar jag tidigt imorgon, men då hinner jag ju med desto mer innan älsklingen kommer hem :)

Fredag - såld

     2008-10-17 @ 19:02:27

Då var sängramen såld :)  så nu ska det firas med gooood kebabpizza, coca cola och en välförtjänt kväll i soffan :)


Snart är det söndag :)


Uppdatering: Typiskt! När jag nu äntligen skulle beställa från en annan pizzeria än min vanliga... så var där stängt för renovering. Jaja... det fick bli en kebabpizza från min vanliga pizzeria istället... det är ju mums det med :)


Tisdag - minisnooze

     2008-10-14 @ 17:33:14
Bytt arbetstid hela denna veckan känns det som. Först bytte vi måndagsstängning mot torsdagsstängning... o igår bytte vi onsdagsöppning mot tisdagsöppning. På det viset fick jag en ledig eftermiddag/kväll idag, så skönt. Imorgon direkt efter jobbet ska jag nämligen till staden vid bron på en föreläsning, det ska bli jätteintressant, men jag är så glad att jag stänger på torsdag, så att jag får lite sovmorgon... för jag är väl inte hemma förrän tidigast halv 11 imorgonkväll.

Igår fixade jag lite här hemma innan jag körde iväg på linedance... skruvade av avlastningsbordet från min sängram... den ligger ju ute till försäljning nu... så det kan ju va bra o va lite förberedd.

Har precis vilat en sväng på soffan. Det blev även en mini-snooze innan Prinsen kom och krafsade på dörren och ville in. Nu ska jag ta tag i disken och senare blir det en promenad till Maxi.


Nu är det inte många dagar kvar :)

Söndag - vindsfynd

     2008-10-12 @ 16:56:33

Söndag - mer och mer

     2008-10-12 @ 12:10:18
Snart har jag gått igenom alla mina lådor på vinden... de är betydligt färre nu... idag har jag hittat:

♥ en gammal tamagotchi (anno 1998)
♥ gamla fotoalbum, från när Småsystrarna var små (1993 →)
♥ gamla dagböcker (2000 - 2002)
♥ brev från Dylan (2004)
♥ kort på mig när jag var liten (1978)
♥ söta brev från Småsystrarna (kommer bild sen)
♥ hängsmycke med min månadsten
♥ gamla kläder (ungefär som pyttipanna) :) ni kan väl er sällskapsresa :)

Söndag - kommer ni ihåg?

     2008-10-12 @ 12:02:01
Den här cd-singeln finns på min vind :)


Lördag - smakprov

     2008-10-11 @ 17:21:09

Här kommer ett litet smakprov på vad jag har hittat uppe på vinden:

♥ flyers från Thailand (2001)
♥ polkagrisstänger från julgranspyntning (2003)
♥ massor med papper från min gymnasietid (1993-1996)
♥ skolkatalog som förmodligen är ett ex´s (1998-1999) hittade minsann Bess där :)
♥ gamla kuddöverdrag
♥ julpynt som jag inte förstår att jag nånsin använt
♥ gamla fotografier... tänk vad man glömmer (och tänk vad man egentligen inte vill komma ihåg)
♥ min hemliga låda, som jag gjorde i träslöjden (1987)
♥ gamla cd-skivor


Nu är min rygg helt krokig, efter att ha gått dubbelvikt under snedtaket... så nu får jag vila lite och fundera på vad jag ska ha till kvällsmat... vindsröjningen får fortsätta imorgon.


Lördag - minnen

     2008-10-11 @ 15:14:24
Oh my vad många minnen som sköljer över en när man städar bland gamla grejer... både bra och dåliga. Frågan är ju vilka minnen man bara ska spara i huvudet och vilka man ska spara saker (kort,bilder, brev) till... ska ta mig en funderare på det......

Om en stund kommer Mamsen hit och ska hämta en resväska. Hon och systrarna ska åka till NY på torsdag. Jag ska skicka med lite böcker till Småsystrarna som jag hittade på vinden... det blir de nog glada för :)

Fredag - hemmakväll

     2008-10-10 @ 22:04:25
Såg förresten på hemmakvälls hemsida att de annonserade om Tracys hämnd... jag fullkomligt älskade den serien/filmen.

Fredag - ännu en

     2008-10-10 @ 22:02:25

Ännu en vecka till enda... känns toppenbra. Ikväll har det blivit tacos, idol och lite godis från hemmakväll. Resten av veckan har sett ut såhär:

Måndag: Möte efter jobbet... när jag kom hem blev det soffan, orkade inte gå på linedancen.

Tisdag: Slutade tidigt. Både Dylans och farmors födelsedag. Ringde till älsklingen och grattade honom. Hämtade Storasyster med familj och åkte till farmor för att fira hennes 80 årsdag. Kom hem vid halv 11 och stöp i säng.

Onsdag: Bytte till mig en sen dag på jobbet = lite sovmorgon. Var helt slut när jag kom hem... körde ner till Maxi och hämtade min vår nya digitalbox... installerade den och fick ett litet sammanbrott när jag inte hittade var jag skulle sätta in kortet. Nya grejer + en trött anna = tårar. Jag "premiär spelade in" Grey´s anatomy och gick och la mig tidigt.

Torsdag: Hmmm, försöker komma på vad jag gjorde igår... Tror minsann att jag bara slappade framför tv:n och datorn. Nä förresten... jag städade ju trapphuset... så lite duktig var jag allt.



Helgen kommer att bli lugn. Ska försöka hinna sortera och städa lite uppe på vinden... nästa söndag kommer ju älsklingen hem med en större säng... så min åker upp på vinden... och det hade ju underlättat om det hade funnits plats för den där uppe då. Så vindsröjning står på schemat + lite ommöblering kanske... så att älsklingen kan få plats med sina grejer :)


Onsdag - fixat

     2008-10-08 @ 19:48:58
Sådär pappsen... nu har jag fixat en sån där nedräkning som vi pratade om igår :) ---------------------------->

Tisdag - med posten

     2008-10-07 @ 14:14:21
Korten från Crimson kom idag... jag beställde dem sent i söndagskväll... det kallar jag service :) Nåt annat som kom idag var en paketavi... jag blev lite konfunderad eftersom jag inte bestält nånting... men när jag öppnade visade det sig vara vår inspelningsbara box som vi beställt  :). Den ska jag fixa med imorgon, för idag hinner jag inte. Om en stund ska jag iväg igen, farmor fyller 80... så vi ska fira henne. Dessutom fyller min Dylan oxå år idag, men honom kan jag inte träffa :(. Men han har fått kort på posten och grattis per telefon... 12 dagar tills han kommer hem :)

Söndag - beställning

     2008-10-05 @ 21:38:15
Eftersom det inte har varit nåt bra på tv ikväll (förutom One Tree Hill) så har jag fastnat här framför datorn efter att ha städat hela dagen. Har inte framkallat foto på ett tag... så för en stund sen skickades 50 bilder till crimson för framkallning :) Kan varmt rekommendera dem.

Nu får det nog bli sängen tror jag... o lite sudoku... börjar ju sent imorgon... men det kan va skönt att få sova länge :)


Nedräkningen börjar... 14 dagar tills älsklingen flyttar hem :)

Söndag - min Prinsen

     2008-10-05 @ 20:43:29

Söndag - höstmys

     2008-10-05 @ 20:37:27
Idag när jag var på Maxi fick jag syn på en liten låda med ljushållare. Jag slog till på 4 gröna och 2 orange... det blev så himla höstigt och fint nu när jag tände dem på soffbordet :) Mii lajk ö lott! Så himla mysigt med tända ljus när det mörknar tidigt :)

Söndag - överlevare

     2008-10-05 @ 20:30:20
I januari adopterade jag en amaryllis av Svägerskan... den var väldans fin. När den hade vissnat klippte Dylan ner den och satte ut krukan på balkongen och igår såg jag att det hade kommit skott på den... så nu står den i fönstret i mitt nystädade kök :)


Söndag - seriöst

     2008-10-05 @ 10:36:55
Idag är det seriös städning av min lägenhet som gäller. Det är typiskt höstväder ute idag, regn och blåst... så det är en perfekt innedag. Ska lyssna på Helene Turstens En man med litet ansikte... med en ljudbok i öronen kommer man alltid i städmood.

Ha en toppen söndag :)

Lördag - sätta fart

     2008-10-04 @ 11:33:36
Har mest såsat hela förmiddagen, känns väldigt skönt :) Men nu får jag nog ta tag i lite saker, såsom slå in paket och fixat lite här hemma. Jag har ju fortfarande inte plockat upp mina inköp från VÄLA... förutom jeansen då :)

Sen blir det lunch här hemma... o så ska jag montera ljusena på cykeln. I eftermiddag ska jag på 2-års kalas, älskade Älvan fyller år :). Ska stanna kvar där sen och dricka vin o tragga med Svägerskan... blir nog en del bebismys oxå tror jag. Lysena på cykeln ska invigas på vägen hem sen :)

Lördag - jag provar lite VÄLA-shopping

     2008-10-04 @ 11:20:07


Något av det bästa med de nya jeansen är att jag kan ha en del av min tröjor/toppar igen. De har inte alls suttit snyggt till mina andra jeans. Jag är sååå glad att jag kan ha min fina [CUE]-topp och min mysiga BZR-tröja :) Aj löööööööv!

Onsdag - till salu

     2008-10-01 @ 17:41:33
Är det någon som är intresserad av en MALM sängstomme 120x200 i ek, med 1 tillhörande sängbord? Hojta isåfall!

RSS 2.0