Tisdag - slut

     2008-09-30 @ 19:23:45
Idag har jag varit ute i regnet och sprungit... ska slappa framför IDOL om en stund och käka melon och sen blir det sängen. Jag är helt slut.

Känns som om jag har en liten svacka just nu... kan det vara hösten o mörkret tro? Det hjälper iaf att skriva i "Jag är bra"-boken och ut o springa (=rensa hjärnan)

Imorgon jobbar jag 6.30-14, på torsdag har jag semester och ska till Väla med Storasyster och Bellis och på fredag jobbar jag 6.15 - 14.30... känns toppen :)

Det tråkiga är att jag inte träffar Dylan förrän den 19:e när han flyttar hem alla sina saker :( 

Söndag - längesen

     2008-09-28 @ 11:30:38
Har ingen direkt blogglust för tillfället.... helgen har varit bra. I fredags var vi ute och käkade med Tiny och Dykaren, roligt med oplanerade saker :) efter middagen blev det film och godis här hemma. Igår var vi i grannstaden och shoppade lite och sen på fotboll. På kvällen tog vi det bara lugnt. Idag blir det kalas för Pappsen och en lugn kväll. Dylan åker inte upp förrän imorgonbitti :)... om 3 veckor flyttar han hem :)))))))

Onsdag - en sista grej

     2008-09-24 @ 21:22:56

Halleluja för löneförhöjning och retroaktivt från april... VÄLA here I come :)


Onsdag - fantastiskt

     2008-09-24 @ 21:05:05
Tittade på So you think you can dance innan jag skulle tillbaka till jobbet idag... och denna dansen fick mig att börja gråta... hoppet/lyftet efter 47 sekunder är helt amazing... ni måste bara titta :)


Onsdag - i´m alive

     2008-09-24 @ 20:43:31

Denna veckan har det varit jobba, äta, sova för min del... + att jag var ute och sprang igårkväll. Jag är fullkomligt slut när jag kommer hem från jobbet om kvällarna och somnar oftast innan 21. Idag har det dessutom varit personalmöte mellan 17 o 20... så om en liten stund ska jag gå och lägga mig... min hjärna kan inte ta in mer nu.

Imorgon får jag träffa älsklingen igen :)


Lördag - jaha

     2008-09-20 @ 08:54:51
Då var det lördag igen... skönt! Älsklingen kom hem igår, så vi hade goda tacos till kvällsmat och sen somnade han på soffan och jag satt vid datorn och webdesignade lite... tänk vad 2 timmar går snabbt :)

Vaknade tidigt idag *ovanligt* och har suttit här vid datorn och käkat frukost. Om en stund ska jag bege mig ut och springa :)

Vad som annars händer i helgen har jag ingen aning om. Nån som har nåt förslag?

Onsdag - klippt o klart

     2008-09-17 @ 19:24:19
Idag efter jobbet var jag och klippte mig... bara topparna och inget på luggen... det ska ju bli låååångt. Men nu känns det så mkt mer som en frisyr igen... på sistone har det bara känts tungt och stort.

Direkt efter klippningen gick jag hem och svidade om och sen begav jag mig ut och sprang. Det gick mycket lättare idag och jag sprang mer än i helgen... det är faktiskt ganska kul och avslappnande att springa :) *vem hade anat det*

Kvällen här hemma är lugn. Städning varvat med tv och data... måste ju ta hand om mitt hem.

Jag är sååå sugen på att designa om in blogg... men vet inte riktigt hur än... får fundera lite på det :)

Imorgonkväll är det trivselkväll med nya jobbet... både skola o förskola... det ska bli riktigt skoj, jag har helt underbara arbetskamrater... vi skrattar varje dag... både med och åt varandra :)

Tisdag - utmaning

     2008-09-16 @ 20:50:31
Ta fram mobilen och kolla din kontaktlista.

Har du pussat nummer 2?
Nix - "en jobbarkompis"

Vad har du för relation med nummer 20?
En kompis till mitt ex - "han som fiskar"

När ska du träffa nummer 30?
Förmodligen i helgen - "svärmor"

Är nummer 18 söt?
Absolut - "en gammal jobbarkompis"

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Mysigt ställe - gamla "kossan"

Gillar du nummer 14?
Japp - "en gymnasiekompis"

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Ja, träffade henne för 1 timme sen - "en jobbarkompis"

När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
Förmodligen på söndag - "äldsta lillasystern"

Är du nära vän med nummer 23?
Beror på hur man ser det - "avdelningen jag arbetar på"

Har du gått på bio med nummer 4?
Inte mig veterligen - "en i killgänget"

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Nä - "min chef"

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Hmm, inte så mycket - "en av avdelningarna på jobbet"

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?

Absolut - "frugan"

Vad har du och nummer 24 för relation?
min fotograf - Emelie ju

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Umgås - "lill-Zlatan"

Vad är det bästa med nummer 8?
Att han är den han är - "en kompis till mitt ex"

Brukar du och nummer 16 träffas?
Ibland :) - en restaurang här i stan


Söndag - min lyckligaste dag

     2008-09-14 @ 21:17:10
Imorgon har vi varit förlovade i 1 månad och jag har kommit på att jag inte har berättat här om frieriet ... so here it comes :)


Jag jobbade som vanligt denna dag och fick mess från Dylan om han att han skulle fixa maten på kvällen. Min tanke var då "Det är väl det minsta han kan göra eftersom han är hemma hela dagen"... ni vet såna tankar man får ibland när man är trött o sleten på jobbet ;). Sen messade han och frågade när jag skulle komma hem... lite mer exakt. Jag visste att han skulle skjutsa en kompis till oss runt 4 och det var oxå runt den tiden jag skulle komma hem... så jag tänkte inte så mkt på det, utan tänkte att han ville väl veta, så att han kunde ha maten färdig. Jag tog tåget hem efter jobbet och vandrade hemåt i värmen.
När jag öppnade ytterdörren så luktade det inte som vanligt i  trapphuset... lixom svagt parfymaktigt. När jag öppnade lägenhetsdörren så var det alldeles mörkt förutom massor med ljus som var tända i hela hallen och vardagsrummet... det var rosenblad på golvet och Dylan stod på andra sidan rosenbladen i skjorta och finbyxor. Jag kommer inte ihåg så mycket av vad som sades, var nog lite chockad. Vi stod nära varandra och höll om varandra... sen tog han fram ringen och gick ner på knä (eller om det var tvärtom, hjärnan var inte riktigt med). Han frågade om jag ville gifta mig med honom och jag sa JA... sen trädde han världens finaste ring på mitt ringfinger. Sedan fick jag trä på hans och sen pussades vi :) Efter att ha svalkat av oss lite utomhus satte vi oss i soffan och pratade och pussades massor innan vi gjorde vid oss och gick ut och käkade på restaurang :)


Jag hade absolut ingen aning om att han skulle fria. Dylan aka Prince Charming(hans nya smeknamn) hade kuckelurat tillsammans med Storasyster hela sommaren om hur min ring skulle se ut. Storasyster har gjort Dylans ring och hennes chef har gjort min.

Söndag - själv är bäste dräng

     2008-09-14 @ 14:13:46
Nu har jag fixat avloppet i köket... lite stopp var det allt... men anna skruvar o donar o fixar... illa luktade det... men nu är det gjort :) Det komiska är att om Dylan hade varit hemma hade han fått göra det... trots att jag vet att jag fixar det själv... varför gör man så? Är rollerna så inmatade i huvudet på oss?

Söndag - framtid :)

     2008-09-14 @ 11:14:30
Om lite mer än en månad flyttar älsklingen äntligen hem efter 3 års studier 20 mil bort... äntligen ska vi bo ihop igen :)

Framtiden ser ljus ut :)

Lördag - dagens shopping

     2008-09-13 @ 21:19:51
Dagens shopping på stan blev några klämmor som ska hålla min lugg i styr när den är på utväxt...
funderar starkt på att slänga i en toning i mitt hår snart... börjar bli trött på min naturliga färg nu...

Lördag - dag 3

     2008-09-13 @ 21:09:17
Tredje dagen utan godis eller dylikt... känns bra :) Jag vill få bort det där behovet av att äta varje gång jag sätter mig framför tv:n + att jag vill ha en frisk mage. Det känns som om det är på rätt väg nu.

Dessutom var jag ju ute o sprang i förmiddags... kortaste slingan vid gården... tror att den är på 2,5km. Mitt mål är att springa den utan att behöva stanna och gå lite. Idag gick jag 3 gånger... men sprang mesta delen :) Min kondis är verligen skitdålig... och så farligt var det inte att springa (brukar alltid säga att jag hatar det). Tror minsann att jag ska ta en tur imorgon oxå + nån kväll i veckan... vi får väl se hur det går.

Lördag - kvällens mat

     2008-09-13 @ 20:58:14
Kvällens mat blev tacos (uttala det som tak... inte som tack... låter jätteroligt). Det fanns inte tacotubs, så det fick bli skal. Idag körde jag med körsbärstomater, grön chili (utan kärnor), riven ost, cashewnötter och papprika/chili cremefraiche som tillbehör... mycket mumsigt. Jag brukar även ha guacamole till *älskar*, men där var inga bra avokados i affären.

Lördag - gårdagen

     2008-09-13 @ 08:05:32
Igårkväll var jag först på fotboll. Småsystrarnas konkurrenter om guldet möttes i en liten håla utanför stan. Vi ville helst att det skulle bli oavgjort, men vi hejade på bortalaget till slut eftersom hemmalaget var så fula i sitt spel. Men men, man kan inte få allt... hemmalaget vann med 1-0 *blä* och jag höll på att frysa rumpan av mig. Jag hade vinterjacka och vantar på mig... men fötterna frös *brrr* härom dagen kunde jag gå i t-shirt och nu måste jag ha vinterjacka... här slår visst vädret om snabbt.

Efter fotbollen åkte jag på danskväll. Det var jätteskoj att dansa olika danser, men dj:n var sådär då hon ofta bara spelade danser vi inte kunde och inte gav nåt alternativ. Men jag och mina duktiga kurskompisar klurade själva ut vad vi kunde dansa till. Jag orkade i 1 ½ timme, sen höll mina ögon på att falla ihop.

Har sovit som en prinsessa inatt och nu sitter jag här och käkar frukost. Jag ska minsann ut och springa sen... vi får väl se hur det går... min kondis är på typ -10 ;)

Lördag - fantastisk

     2008-09-13 @ 07:56:37
Den här är helt fantastisk :) Jag fick den av Mitt lilla pucko härom dagen... man får sig ett väldigt gott skratt :)


Fredag - skvaller

     2008-09-12 @ 21:54:44
Ni vet hon "suraste tanten i stan"... hon som har en affär... idagh ar jag sett henne le... inte illa :)

Onsdag - jag blir så trött

     2008-09-10 @ 16:10:48
Jag blir så trött på mig själv... hur svårt ska det vara o inte äta en massa skräp i veckorna... uppenbarligen j-vligt svårt eftersom jag knappt kommer hem innan jag sätter mig i soffan o käkar på nåt. Nu får det vara nog!!!!!!!!!!!!!!! Skafferiet ska rensas på allt som förstör min mage... och sätter griller i mitt huvud.

Tisdag - förlovningspresent

     2008-09-09 @ 17:42:21
Sötaste Protesmakaren gav oss en förlovningspresent i lördags. Tack fina du :)

Tisdag - nej minsann

     2008-09-09 @ 16:03:48
Nu får det minsann vara nog med slappande... nu ska jag rasta dammsugaren i trappuppgången ;)

Uppdatering: Nu (16.45) är den förbenade trappan städad... ska se ifall jag finner lite lust att slänga i lite tvätt i maskinen oxå... får nog sätta ihop lite pepp-musik som jag kan lyssna på.

Måndag - tid

     2008-09-08 @ 19:45:28
Imorgon har jag bytt arbetstid eftersom en av mina kollegor ska på utbildning... det innebär att jag slutar 2 både tisdag och onsdag. Så då ska jag väl äntligen hinna med att städa och fixa lite härhemma + att jag måste städa trappuppgången... ligger lite back på det. Får väl försöka tvätta undan en del oxå... det börjar hopa sig. Vem vet... jag kanske till och med får för mig att sortera lite i klädkammaren och bara ha de kläder som jag använder framme + att man mer kan få en överblick om vad som fattas i min garderob... tror att jag ofta köper ungefär likadana plagg...

Måndag - trött

     2008-09-08 @ 07:35:13
Småsystrarna vann matchen igårkväll med 28-0... inga dåliga siffror.

Idag ska jag till tandhygienisten innan jobb... annars hade jag sovit nu. Prinsen är hemma igen och har hållt lite låda på morgonkvisten... sådär skoj.

Fredag - Tips!

     2008-09-05 @ 18:07:10
Måste bara tipsa om Parts of Sweden som har gjort smarta tillbehör till diverse IKEA-möbler. Några av dessa produkter skulle jag vilja ha till min expedit-hylla :)

Fredag - tidigt

     2008-09-05 @ 07:36:36
Igår gick jag och la mig lite efter 9, har varit så trött de senaste kvällarna. Vaknade lite efter 6 i morse... så jag har suttit här vid datorn en stund nu... börjar ju inte förrän 9 :) o vi har knappt några barn i eftermiddag, så jag räknar med att jag kan gå hem vid halv 4... det känns som en helt ok dag :)

Igår efter jobbet var jag på fotboll igen... småsystrarna spelade och minstingen (13, going on 14) kom och mötte mig när jag kom. Fick en go kram och ett "Vad roligt det är att du kommer på våra matcher" :) Det värmde mitt hjärta, jag kommer ju så gärna, tycker att det är roligt att följa dem.

Ikväll kommer Dylan hem :) Jag får se om jag lyckas få med honom till min jobb-ort imorgon. Där visas en speciell villa under BO-dagarna + att mitt jobb har öppet (o jag slapp vara där). Imorgonkväll blir det VM-kval hos Skogstösen och Mitt lilla pucko :). På söndag ska jag först på Blingo-party hos Storasyster och sedan med Mamsen och kolla på småsystrarna, mycket fotboll nu :)

Nu är det nog dax för lite frukost.

Onsdag - mitt i veckan

     2008-09-03 @ 19:55:33
Då var det bara 2 dagar kvar att jobba... känns bra. Förhoppningsvis kommer Dylan hem på fredag... det blir toppen.

I måndags började ju min linedance och det var så roligt att vara igång igen. Igår efter jobbet var jag och kollade på småsystrarna när de spelade fotboll och när jag kom hem därifrån så var jag så trött och huvudet sprängde. Jag la mig klockan 8 och gick upp klockan 5, fortfarande med sprängande huvudvärk. Hade inga värktabletter, men vid frukosten drack jag lite kaffe med mjölk (för er som inte vet, så dricker jag aldrig kaffe) och huvudvärken försvann... kändes väldigt skönt. Efter jobbet idag så var det dax för hälsotest... började med 2 km gång med pulsklocka... man skulle gå så snabbt man kunde och jag är väldigt nöjd med resultatet. Efter det skulle man göra olika styrkeövningar; situps, axelövning med hantlar, knäböj, rygglyft och armhävningar. Det gick jättebra... men jag lär nog ha träningsvärk ett par dagar.

Nu ska jag göra avokado-dipp och slöa framför tv:n och titta på Trinny & Susannah :)

Måndag - Bellis :)

     2008-09-01 @ 19:22:15

Måndag - linedance

     2008-09-01 @ 18:58:53
Ikväll börjar linedancen för terminen. Det ska bli jätteroligt... får se hur många från förra gruppen som ska gå på detta kurstillfället (man kan även gå på söndagar... ingen bra dag tycker jag)

Idag gick barnen hem lite tidigare vilket resulterade i att jag hann handla OCH ta bussen 1 !!! timme tidigare än planerat :)

RSS 2.0