Måndag - ett smakprov

     2009-06-29 @ 21:17:44

Måndag - fru

     2009-06-29 @ 10:39:35
Jag lever och nu är jag fru. En fru som är fru...ktansvärt trött, men som måste fixa en massa idag ändå. Men jag är väldans glad att jag inte jobbar idag som min man gör.

Fredag - imorgon

     2009-06-26 @ 23:12:14
Då var man åter hemma igen... alldeles ensam. Lokalen blev toppenbra, tack alla fina för hjälpen och ett stort tack till Lillebror som ställde upp både igår (när min bil var för liten) och idag (när Dylans bil gick i sönder). Du är guld värd!

Har lagt fram alla grejer som ska med imorgon... det mesta är redan hos svärföräldrarna... typ bara min övernattningsväska och hårprylar som är kvar + 3 ton näsdukar till den blödiga bruden ;)

Jag borde verkligen gå och lägga mig nu... men jag vill inte riktigt... det är ju sista dan jag är fröken... sista dagen jag har mitt fina efternamn kvar...


IMORGON SKA VI GIFTA OSS :)))))))))))))))))   om ni nu hade missat det.

Fredag - ringlös

     2009-06-26 @ 11:07:18
Känns jättekonstigt att inte ha ring på... men den är på putsningen idag :)

Jag har liteproblem o skriva med mina naglar... men attans vad snygga de är. Igår var farandets och flängandets dag, men allt hans med så det blev toppen :) . Jag avslutade dagen med massage hos Liljan och sen gick vi ut o käkade lite.

Nu är det dax o bege sig ner på stan och intaga lunch med storasyster och sen beger vi oss mot nya äventyr för att göra vid i lokalen :)

Onsdag - fix fix

     2009-06-24 @ 16:13:54
Igår hann jag inte med några solpauser... dagen gick i ett. Dagen fick en bra avslutning i o med Sveriges vinst mot Serbien :)

Idag har jag inhandlat papper, piffat mitt hår med toning och slingor, köpt alkohol på systemet, vikt klart festprogrammen och legat ute i solen en stund. Ikväll kommer vår toastmaster och hans sambo hit för en bit mat och lite bröllopstragg. Vår kära toastmadame får vi klara oss utan :(

Så nu ska jag fixa undan lite här hemma... så det ser respektabelt ut.

Onsdag - d e fint väder

     2009-06-24 @ 07:00:40
6-døgnsudsigt

Det ser bra ut inför lördagens bröllop :)

Tisdag - hemma

     2009-06-23 @ 09:04:48
Idag är det en hemmadag och jag sov enda till kvart i 6... inte illa det ;) Tvättmaskinen snurrar nere i källaren, äggen svalnar i köket och det ligger servetter och program redo för mig att vika under dagen. Dessutom blir det oxå några välbehövliga solpauser idag :)

Dax för äggamackor och sen drar jag igång.

Tisdag - fint väder

     2009-06-23 @ 06:43:25

Enligt smhi så blir det strålande sol och över 20 grader på lördag. Det låter lysande tycker jag. Igår pratade jag med fotografen om var vi ska fotas o så och då undrade han var vi skulle va om det regnade... ingen aning, svarade jag. Men det ser ju inte ut att bli ngt regn än så länge iaf.


Måndag - something...

     2009-06-22 @ 21:26:27
Something old, something new, something borrowed, something blue...

jajamensan... nu har jag allt man ska ha :)

Inte så mkt tid för o blogga för tillfället, har alldeles för mkt annat o göra. Snart ska vi öva på valsen och sen blir det sängen... jag har nämligen en dålig ovana att vakna innan kl 05.00 om morgnarna... *inte bra*

Lördag - tidigt som vanligt

     2009-06-20 @ 08:20:59
Naturligtvis vaknar jag tidigt som sören fastän jag la mig sent, men vem blir förvånad.

Igår hade vi vänner över på trevligheter. Först blev det fotboll och Italien vann på det de är bäst på... maska o filma... Sverige förlorade på att de inte kan träffa målet. Till fotbollen hade vi lite plocksnacks bl a Dylans egenkomponerade "jordgubbar med citronfromage-dipp", det var smaskens. Sen begav sig killarna ut till grillen och tjejerna fixade i köket.... inget bra genustänk där inte ;).

Vädret var vanligt midsommarväder, fast utan regn på kvällen. Vi satt ute på balkongen enda till lite över ett på natten. Några av oss visserligen insvepta i filtar. Det blev massor med prat, massor med mat och lite alkohol här och där. Bl a en flaska Absolut som är gjord i Åhus men som bara säljs i USA. Det var verkligen supermysigt att sitta ute hela kvällen... det kändes verkligen som sommar :)

Torsdag - mitt hår

     2009-06-18 @ 18:07:20
Jag är sååååå trött på mitt hår just... det har varit på utväxt sen i september och det enda det duger till just nu är att sätta upp det i en tofs. Det är visserligen en frisyr jag klär i, men den är såååå tråkig. Jag längtar tills på onsdag när håret ska piffas med lite toning och slingor (har haft det naturligt i typ 2 år nu) och till den 30:e när jag har klipptid... man vet aldrig vad som händer :)


Nu kommer min blivande snart hem och vi ska köra och handla lite. Hoppas att han oxå är sugen på tacos idag... undrar egentligen hur mkt folk det är i affären så här dagen innan midsommarafton.

Torsdag - jag borde...

     2009-06-18 @ 17:00:18
Det finns så mycket saker som jag borde göra... men jag pallar inte... jag har iaf checkat av lite grejer idag:

√ Sovit länge (till 8)
√ Varit i lokalen och fixat nycklarna
√ Handlat en sjal
√ Lunchat med min blivande man
√ Inhandlat alkohol till imorgon
√ Legat på soffan och kollat på sista avsnittet av Cityakuten och första avsnittet av So You Think You Can Dance.


Innan dagen är slut ska jag oxå ha fixat (tillsammans med min blivande)
- kolla upp om champagneglas
- slutföra bordsplaceringen
- inhandla morgondagens mat (eller så blir det imorgonförmiddag)

Tisdag - bröllop bröllop bröllop

     2009-06-16 @ 08:05:49
Allt som snurrar i huvudet handlar om bröllop :). I söndags var vi i kyrkan och övade, lite rörande var det allt. Sen fixade jag och Storasyster armbandet som jag ska ha. Igår kollade jag det sista med blommorna och på kvällen gick vi igenom en massa grejer, gäller o passa på när vi är hemma samtidigt.

Idag är det nästsista dagen o jobba och ikväll är det trivselkväll med kollegorna i hela området.

Nu är det dax o kolla vädret och piffa till sig.

Lördag - tävling

     2009-06-13 @ 16:02:12
Engla har en tävling i sin blogg.

VINST: Charlies Annex är ett nyrenoverat lägenhetshotell centralt beläget i den härliga västkustpärlan Kungshamn. Nu har Du chansen att vinna boende två nätter för två personer samt en middag för två på populära restaurang Lagergrens mitt på Smögenbryggan.

Min motivering lyder:
Om två veckor (27 juni) ska jag och min älskling gifta oss. Jag skulle vilja vinna detta pris till oss så att vi kan åka iväg på en liten mini-bröllopsresa. I sommar finns det inte tid för oss att åka iväg någon längre period eftersom min blivande man hjälper sina föräldrar att bygga ett hus under hela sin semester.

Lördag - tidigt

     2009-06-13 @ 06:44:46
Somnar jag tidigt, så vaknar jag tidigt, men vad gör väl det om 100 år. Om 2 veckor lär jag väl oxå vakna vid 5 o inte kunna somna om... då är det nog en del fjärilar i magen kan jag tro :) Räknaren till vänster är som någon påpekade 1 dag för tidig... detta är pga av att den räknar hur många dagar det är kvar innan självaste Bröllopsdagen kommer. Så idag är det 13 dagar tills det är fredag, dagen innan bröllopet... så har vi klargjort det :)

Shit vad det regnade igår. Vi var ute på förmiddagen och då var det uppehåll, tror det började regna 5 minuter efter att vi gått in för att äta lunch, vilken bestod av goood soppa och nybakt bröd. På eftermiddagen blev det 1½ timme framför datorn... en del som ska fixas innan semestern. Kom på under dagen att jag glömt mina skor hemma... kan va bra o ha när man ska prova sin bröllopsklänning, så det fick bli en omväg om hemmet efter jobbet. Det var en olycka längs vägen till Sömmerskan... med jättelånga köer. Men jag kopplade in min GPS (den inne i huvudet alltså) och körde några småvägar och undvek köerna. Klänningen är såååå fin, vi gjorde några ändringar och la upp den i rätt längd, på söndag ska den provas igen. Det blev en sväng inom affären, man måste ju äta. Köpte färdiga kycklingspett och potatissallad... snabbt och lätt, men innan jag fick mat så var jag ute och gick en sväng med Kärlek... gissa om han blev glad när jag kom :)

Idag blir det städa för hela slanten... vår lägenhet ser ut som kriget... jag ska ner på stan en sväng och passa Bellis och ikväll ska vi på student.

Torsdag - fortsätter bocka av

     2009-06-11 @ 21:18:44
Provat lite dricka, det blir den första vi pratade om Bess √ *check*
Färdigställt festprogram √ *check*

Annars inget nytt i våran lilla värld. Dylan är hemma ikväll *trevligt*, vi tvättar lite, har käkat pizza och ska snart kolla på ännu ett Lost-avsnitt. 

Förresten... imorgon bockar jag av att prova bröllopsklänningen :)

Onsdag - 5 dagar

     2009-06-10 @ 18:37:08
Nu jobbar jag bara 5 dagar till, sen har jag SEMESTER :)

Varje dag kryssar jag av något på bröllopslistan

Prata igenom maten med kokerskan √ *check*
Boka klipptider till Dylan innan och mig efter bröllopet √ *check*
Köpa kaffeservetter √ *check*

Söndag - stressad

     2009-06-07 @ 13:18:34
Hur svårt kan det vara att komma ihåg en tid... som man sedan ska vidarebefodra? Tur att jag fick reda på den rätta tiden iaf... av en slump... det blev lite stressigt här... men nu har jag en stund att sitta ner och andas lite.

Igår var jag hos Pappsen o Frugan :). Vi fikade på glass o hallon *anna älskar hallon*, sen blev det en hel del bröllopsprat och det hade varit så roligt om Frugan hittar nåt gammalt till mig :) Sen fick jag skjuts till grannstaden där det vankades VM-kval. Det blev en liten omväg på slingriga vägar, men det är kul att kolla på hus och åka på sightseeing.

Det bjöds på hamburgare hos Mitt lilla pucko och Skogstösen, medans försnacket gick på tv:n. Jag höll på att somna i andra halvlek... attans så trött jag är... Vi körde hem direkt när matchen slutade... vi är inga pigga människor nuförtiden.

Dax att fixa det sista innan jag ska bege mig iväg.

Lördag - helgens mål

     2009-06-06 @ 11:22:22

Då var helgens mål avklarat... 73 placeringskort gjorda :)

Fredag - min 2:a möhippa :)

     2009-06-05 @ 19:08:31

Mina kära, underbara arbetskompisar hade fixat och trixat inför denna kväll. Meningen var att personalen på äldsta avdelningen skulle fixa en trivselkväll för alla kollegor och jag hade mina aningar då det var en hemlig aktivitet.
Jag och Liljan åkte tåget till jobborten och hon drog verkligen fötterna efter sig... hon hade så många ärenden. När vi väl kom fram till jobbet var det alldeles tyst och när jag kom in spelades Mendelsohn... och ut från scenen hoppade 12 arbetskompisar utklädda till barn. Jag fick en drickaflaska i handen och fick byta om till den fantastiska skapelsen ni ser på bilden ovanför. Jag friserades och sminkades i sann fröken-anda... glasögonen satte pricken över i:et :)

Sen bjöds det på ostbricka och vin innan vi gick ut till bilarna för att åka mot.... skivstudion visade det sig. Tro det eller ej, men jag har minsann spelat in en skiva. Det var sjukt kul och jag fick minsann beröm av studiokillen. Arbetskamraterna fick vara med och köra på den andra låten :)

Sen åkte vi in till grannstaden och jag fick hjärtan på bröst och rumpa där jag skulle samla autografer... och jag satte fart... här bjuds det inte på en massa mesande... här kör vi på för fullt. Kvällen avslutades med mat, sång och drick på stadens pizzeria. Jag hade en helt underbar kvärr och var helt slutkörd när jag kom hem :)

Fredag - äntligen lugn

     2009-06-05 @ 18:44:34
Idag efter jobbet blev det en tripp till grannstaden för att köpa examenspresent... sen körde jag småvägarna till Sibbahaulan och gav rosor till änglarna med skägg (tänk att det gått 6 år). Väl hemma blev det soffan direkt eftersom nattsömnen stördes av en viss Prinsen. Nu 2½ timme senare har jag tagit mig i kragen och slängt in 2 maskiner tvätt... åååhh vad det hade varit underbart med en städerska. Funderar på om jag ska beställa pizza eller äta fiskgrytan från igår... får se vad det blir.

Torsdag - mycket nu

     2009-06-04 @ 19:25:12
Bloggen får lida för allt som snurrar i huvudet nu. Jag ser fram emot imorgonkväll och nästan hela lördagen... då är jag ensam hemma och har ingenting planerat. Det ska bli helt underbart skönt.

Måndag - fullt ös

     2009-06-01 @ 20:41:50
Helgen har gått i 190 och nu är det måndag igen.

Jag, Storasyster och Bellis var i grannstaden i lördags och fixade present till Mamsen och käkade thai *mumma*. På eftermiddagen hann jag lägga mig och sola en sväng på gräsmattan *skönt*. På kvällen åkte vi till Multisportaren som hade 30-års fest, vi satt ute hela kvällen och åt mkt gott :)

Igår hann jag med lite solning på förmiddagen innan jag körde hem till Storasyster för att fira Morsdag. Mamsens present satt som en smäck :)

Idag har jag fixat lite bröllopsbestyr efter jobbet *skönt*, dock vet jag inte om det ena köpet blev så lyckat... det får tiden utvisa.

RSS 2.0