Lördag - på plats

     2009-11-28 @ 16:58:43

Efter ovärderlig hjälp från underbara vänner så klarade vi flytten på 5 timmar... o då var 2 timmar körtid. Det är fantastiskt med såna människor :)

Nu har jag packat upp det mesta i köket, diskmaskinen går med en massa glas o mannen är och lämnar släpet. Känns toppenbra o bo i hus :)

Lånar svärföräldrarnas dator ute på kontoret, man kan ju inte klara sig hur länge som helst utan internet :)


Fredag - det viktigaste har flyttat

     2009-11-27 @ 18:17:38
Nu har Prinsen flyttat och jag har rensat kylen.... mycket grejer blev det. Har även pratat med Tiny, som ska börja riva i nya huset imorgon.

Idag är det bröllopsdag :) 5 månader... slänger upp en liten bild från möhippan som mitt jobb fixade... det är jag med det stora hjärtat på rumpan :)


Fredag - sömn

     2009-11-27 @ 06:37:32
Vad är det med mig o vakna mitt i natten... blir snart tokig. Men men... idag blir det förhoppningsvis en lugn dag på jobbet, med endast 6 timmars arbetsdag. Idag ser jag fram emot kvällens kebabpizza...

Torsdag - flytt

     2009-11-26 @ 21:09:25
På lördag bär det iväg... då blir anna gårdsfru :) Detta resulterar i att jag inte kommer att något internet... börjar redan känna av lite abstinens faktiskt. Vårt abonnemang funkar tydligen inte därute... så det får bli o betala dubbelt ett tag... när vi väl får ett abonnemang. Så om inläggen bli sporadiska (mer än nu) så vet ni orsaken.

Onsdag - förmycket

     2009-11-25 @ 21:09:28
Nu börjar det att svämma över i annas huvud... vilket resulterar i att jag har sovit som en kratta i 2 nätter. I morse (????) vaknade jag halv 4 o kunde inte somna om. Varför ska allting hända på samma gång? Visserligen är det mesta roliga saker, som flytt o bröllop... men det börjar bli lite mkt nu.

Dagen har sett ut som följer:

06.00-11.30 Jobb
12.00-17.00 Städ i huset
17.30 - nu Packa,  rensa, städa i lägenheten


Måndag - eller inte

     2009-11-23 @ 20:22:09
Är jag förvånad över att Dylan skär ut ett flygplan ur en bananlåda medans jag packar ner hela köket... skulle inte tro det................................

Torsdag - ajaj

     2009-11-19 @ 10:48:51
Har varit vaken sen kl 3 inatt... gick upp vi 4 o la mig på soffan istället... har avverkat en del tv-program på den inspelningsbara boxen... bl.a. 2 NCIS, 1 CSI, 1 CSI miami, 3 våra bästa år. Armen gör ont när jag rör överarmen ifrån kroppen... funkar inte riktigt o jobba då. Nu på förmiddagen har jag ont i mitt huvud o i mitt skinn... hoppas på att det beror på sömnbristen.

Får se om jag orkar ta mig ut o handla lunch, skulle ju va bra med lite friskluft... eller så försöker jag slänga ihop nånting här hemma.

Onsdag - sprutad

     2009-11-18 @ 16:07:21
Nu har jag fått vaccinsprutan... o jag känner mig lite märklig i armen... men annars inget. Får se vad som kommer sen.

Borde verkligen packa lite mer nu om jag blir dålig sen... mycket som ska hinnas med. Någon gång snart måste jag upp o röja ibland grejerna på vinden oxå... allt ska var nerpackat i kartonger när flyttarna kommer... o då menar jag ALLT... inga smågrejer som ligger här o där.

Söndag - packa

     2009-11-15 @ 19:36:51
Då var klädkammaren sorterade och nerpackad i 12 kartonger. Bara kläderna kvar som får hänga så länge som möjligt. Känns bra o ha sorterat lite. Det blev en kasse till småsystrarna o en kasse till Myrorna.



Nu vilar min trötta make på soffan och jag lagar middag. Ikväll blir det detta, efter ett tips från en kollega. Vad som inte står i receptet är hur lång tid kycklingen ska stå i ugnen... kunde ju stått en ungefärlig tid. Kycklingen här hemma har nu stått i ugnen i 1 timme o 15 minuter... får se hur länge till den ska stå innan den är över 72 grader. Till kycklingen kör vi idag pasta och creme fraiche soltorkad tomat/feta.

Söndag - nagelborste måste inköpas

     2009-11-15 @ 14:24:17

Söndag - ful

     2009-11-15 @ 07:24:01
Igår var vi ju och letade matbord... hittade inte det... men vi hittade den fulaste soffan som vi sett. Här har ni den... klicka på bilden så blir den större :)

Dessutom hittade jag en fräck telefon... ångrar lite att jag inte köpte den... den hade passat ute i huset.

Söndag - tidigt

     2009-11-15 @ 07:05:00
Idag slog jag uppe mina stora blå klockan halv 7, har sovit som en prinsessa hela natten, så jag är relativt pigg.
Somnade som en sten strax efter 10, så jag har fått mina 8 timmar.

Igår var vi hos Svärföräldrarna och hjälpte dem att flytta. Jag packade ner grejer och hjälpte till med det logistiska. Allt får inte plats i det nya huset, men tanken är väl att det ska vara röjt när vi flyttar in om 2 veckor.

Jag har fått lite smak för de här med att packa nu, så tanken är att jag ska ta tag i klädkammaren idag... sortera och packa ner det som vi inte behöver de kommande 2 veckorna. Dessutom ska det paketeras löv ute i trädgården. Vi får se när grannen sätter igång lövblåsen, förmodligen efter lunch.


Fredag - gräsänka

     2009-11-13 @ 18:31:26
Maken min är på After work... o jag är sugen på Thaimat... måste få tummen ur röven snart o beställa... är grymt hungrig efter att bara ha ätit frukt o mackor sen frukosten. Ikväll blir det även IDOL :)

Helgen bjuder på mycket... riktigt hur mycket vet jag inte än :)

Onsdag - då var vi här igen

     2009-11-11 @ 18:15:40
Onsdag igen :). Idag har jag fixat barret och varit hos Storasyster o Bellis. Nu lagar jag mat, Cordon Bleu, ska bli spännande o smaka.

Lördag - Prinsens nya hem

     2009-11-07 @ 23:15:14
   

Lördag - home alone

     2009-11-07 @ 19:21:42
Ikväll har jag och Prinsen myskväll :). Har precis käkat rester från gårdagens middag och lite senare blir det tjejfilm, chips o cola *me like*. Mannen min är iväg på grabbkväll som började med Laserdome och det vette gudarna var den slutar ;).

Vi har spenderat dagen ute på landet. Jag o Svärmor tog stora jobbebilen och fixade ugn, häll o kyl. Supertrevlig säljare på Elgiganten. Sedan blev det lite sorterande och packande av julsaker.

Jag fick lite blodad tand och började sortera bland våra bröllopspresenter... packade i lite mindre lådor. Den stora lådan får användas till lite lättare saker... annars går den inte att rubba.

Tänker på min fina lomo som förlorat sin pappa och på Evelina vars son fått komplikationer efter födseln.

Onsdag - flyger

     2009-11-04 @ 14:04:48
Känns som att denna vecka har flugit iväg. Måndag och tisdag har jag varit på utbildning i Malmö och i måndagskväll träffade jag Lindex-bruden på en lååååång fika :) Vi pratade hur länge som helst :)
Idag hade jag min första 5 timmars dag... känns hur konstigt som helst att gå hem kl 11.15... men väldans skönt. Var inom Pappsen en sväng och lämnade av laddare som jag inhandlade i Ullared.

I eftermiddag blir det tvätt, disk och handling + fortsätta läsa Mari Jungstedts tredje bok.

Söndag - den första

     2009-11-01 @ 11:40:30
Då var vi inne i november och jag tänker minsann ha ett litet mål med denna månad. Under november är mitt mål att inte äta godis på vardagarna... alltså måndag-fredag. Jag ska göra mitt allra yttersta... nån som vill hänga på?


Helgen har varit lugn. Igår var vi hos Svärföräldrarna, älsklingen var i nya huset o jag i gamla. Mitt lilla pucko o Skogstösen kom på besök och det bestämdes att vi skulle ha samkväm hemma hos oss på kvällen. Det blev tacos, rött vin (för flickorna), godis och pictionary. Jag o Mitt lilla pucko var totalt överlägsna :)

Idag började jag dagen med en låååång promenad, min kondition suger... nåt jag måste arbeta med känner jag. Dagen kommer oxå att erbjuda besök på 2 möbelaffären här i stan... vi måste ju ha möbler till stora huset som vi ska flytta till.

RSS 2.0