Torsdag - tisdagen

     2010-07-22 @ 19:07:10
Tisdagen började med samma gooooda frukost, åt massor. Sen packade vi ihop våra pinaler och styrde kosan mot Kåseberga. Efter som vi var ute i väldigt god tid så blev det lite sightseeing på vägen. Vi var framme lite efter 10 och väntade i skuggan tills den guidade visningen började kl 11. Guiden var väldans hurtig och pinnade iväg som ett skott. Jag var inte lika snabb, men jag lyckades ändå hålla tempot någorlunda. Innan vi gick upp till Ale stenar så var vi först nere vid hamnen i Kåseberga. Utsikten var väldans fin.



Sen bar det av uppför backen mot Ale stenar... attans vad brant det var... o varmt. Väl uppe vid stenarna blev det lite information och sen var den guidade turen slut. Då gick vi lite själva o kollade på stenarna och sen satt vi en stund vid brantens kant och kikade på den fina utsikten.




När vi äntligen kom ner igen så fullständigt kokade jag, så det blev full speed på ac:n i bilen. Fikade lite i bilen på väg till Kiviks marknad. Där var det mycket folk, men inte så farligt med bilar på vägarna. Det var även sjukt varmt, så vi gick inte där så länge. Vi köpte de obligatoriska marknadskaramellerna från Kais konfekt, gräddbullar, ett par solglasögon till Dylan, bigarråer och vindruvor. Till lunch blev det en langos.

Det var väldans skönt att komma hem runt halv 5... det blev en lugn kväll... var sjukt trött efter den intensiv dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0