Måndag - pyssliga jag

     2011-02-28 @ 12:25:28
Jag passade ju på att virka lite när jag passade Bellis förra helgen och nu ska ni få se det färdiga resultatet. Det blev ett nytt fodral till mobilen :)




Lördag - lekplats

     2011-02-26 @ 19:49:50



Har städat och pulat och fixat idag, i vardagsrummet blev det en ny liten lekplats för lill-prinsen. Hans baby-gym är på tok för litet nu när han snurrar runt och sitter och har sig. När han ska snurra så fastnar han i bågarna och blir tokarg :) Så det åkte i tvätten och jag flyttade in hylla och stort täcke. Helt perfekt att ha alla leksakerna samlat på ett ställe och toppen att ha honom framför soffan så man ser honom.


Lördag - tårta

     2011-02-26 @ 14:11:45

Fick för mig för nån vecka sen att jag skulle baka en tårta. Jag fick inspiration från Anna och Sofie som gjorde tårtor till sina 1-åringar. Jag följde deras länkar och hittade Anns fantastiska blogg och började igår förberedelserna för att baka en tårta från scratch :) Jag gjorde dumlefluff och vitchokladfluff och bakade en tårtbotten. Det var lättare än jag trodde och så bra det blev.



Idag har jag satt ihop tårtan och lite senare ska jag sätta på marsipanlocket (som jag faktiskt köpt färdigt). Min tanke var att jag skulle göra marshmallowsfondant, men eftersom vi inte har micro så sket jag i det. Nu när jag tänker efter så borde man ju kunna smälta marschmallowsen över ett vattenbad.

 

 



Tårtan blev väldans hög och det färdiga locket räckte inte riktigt till. Men innovativa Anna spritsade lite grädde längst ner... inte så vackert, men man lär väl sig. Nu återstår att se om tårtan är nåt god. Svärföräldrarna kommer hit om en stund och provsmakar.


Lördag - utlovade bilder

     2011-02-26 @ 13:44:00
Här får ni följa med på en rundtur i lill-prinsens rum :)

 

 


Fredag - finaste killen

     2011-02-25 @ 18:04:04

Fredag - sitt

     2011-02-25 @ 14:20:47
Lill-prinsen kan sitta :) underbara unge. Igår när vi var på föräldragruppen så satte jag honom på madrassen och han satt kvar, blev superförvånad. Men balansen är det lite si och så med, han kan ibland sitta i flera minuter för att nästa gång man sätter honom ramla direkt. Så vi tränar och tränar här hemma nu. Jag fick tipset att lägga amningskudden (som jag aldrig använde) bakom honom, så går den runt honom på sidorna och både stödjer och dämpar :)

Imorse var jag väldigt produktiv. Innan klockan var 10 hade jag lagat en fiskgryta och förberett 2 tårtfyllningar... vet inte riktigt var orken kom ifrån då lill-prinsen vaknat 1 gång i timmen hela natten (dumma förkylning), men skönt var det att ha det gjort. Lyckades snylta till mig 1 timmes sömn innan oxå, när lill-prinsen sov *sååå skönt*

Igår fortsatte följetongen om att få reda på mina värden. En läkare skulle ringa mig kl 1, men när ingen ringt vid halv 4 så ringde jag vårdcentralen. Sköterskan blev irriterad över att ingen ringt mig och tog tag i det hela medans vi pratade. En stund senare ringde läkaren upp, det kändes inte som om han visste riktigt vad han pratade om, men min dos höjdes iaf rejält och proven ska tas om. Nu är jag såååå nöjd och hoppas att värdena stabiliseras.

Senare idag tänkte jag visa er hur lill-prinsens rum ser ut efter målning :)

Onsdag - drog

     2011-02-23 @ 17:57:58
Detta är min nya drog... billiga blingo-kläder :) Sitter i soffan efter en väldigt produktiv dag och väntar på att mannen ska komma hem med pizza :) Fick mms från lill-prinsen innan, han har det superbra :)
 

Onsdag - fortsättning

     2011-02-23 @ 14:42:34
Följetongen om mina förbenade sköldkörtelvärden fortsätter... snart blir det nog en hel j-vla mastodontfilm av det. Ringde vårdcentralen eftersom ingen hört av sig sen jag tog om proverna för 2 veckor sedan. Fick ett nr till labb, ska ringa dit mellan 4-5. Hon jag pratade med sa att de brukar inte höra av sig om det inte är ngt, men när jag replikerade med att de inte hört av sig förra gången heller utan jag hade fått ringa upp efter 3 veckor så undrade hon om det var _ _ _ _ _ jag gick till. Då verkar inte denna läkaren vara där, hon jag pratade med verkade inte direkt förvånad. Men vi får se vad proverna visar, sen får jag ringa vårdcentralen igen imorgon, kräva att få prata med en annan läkare och få ut ett nytt recept om nu värdena är fortsatt höga. När jag hämtat ut receptet ska jag byta vårdcentral omgående.


Uppdatering: Försökte ringa labb mellan 16.00-16.20, men telefonen var inte på. Så då ringde jag växeln igen och efter att ha stått i kö x antal minuter gick hon i växeln och satte på labbtelefonen och bad mig ringa numret igen. Så det gjorde jag men inget svar. Så då började jag med telefonterror... när det gick till telesvar la jag på och ringde upp igen. Efter en stund svarade nån och då var inte mina prover signerade av en läkare och då fick hon inte lämna ut dem. Men hon skulle gå till en läkare och be denna ringa upp mig. Jag frågade om läkaren skulle ringa nu och det hoppades hon, men än har ingen ringt. Behöver jag säga att detta börjar bli lite komiskt? Just nu vill jag bara sätta mig ner och störtböls och äta en stor påse med godis, men vänta... det kan jag inte, för då kommer jag att må APA för att jag har fått vänta på att stabilisera mina värden i 5 f-cking j-vla veckor nu. GAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!

Onsdag - flock

     2011-02-23 @ 13:29:00

Det var längesen jag såg "vår" lilla hjortflock. Men i morse gick de mot dammen på andra sidan åkern :)


Onsdag - nostalgi

     2011-02-23 @ 09:48:27

Denna låten strömmar ur högtalarna och jag städar järnet här hemma :) Den tar mig tillbaka till 2002 och ett liv innan detta.




Onsdag - nån mer som har fått lite snö?

     2011-02-23 @ 08:26:35

Onsdag - barnfri

     2011-02-23 @ 07:19:47

Bjuder er på en bild på vår stora 6 månaders kille, idag ska han spendera dagen med sin faster :) Han åkte precis iväg med pappan sin.

Min gissning på längd och vikt var inte helt fel. Jag gissade 70,5cm och han var 71cm lång. Jag gissade på 7980g och han vägde 8070g. Han ligger ett snäpp över medel på längden och mitt på medel på vikten.






Tisdag - ljust

     2011-02-22 @ 17:10:40
Tänk att klockan är 5 och det är fortfarande ljust ute *härligt*. Lill-prinsen sover i min famn, inte så ovanligt, men han har gjort ngt annat idag som jag inte är bortskämd med :) Efter BVC + läkarbesök och handling, så somnade han i bilen hem. Sen fortsatte han sova i vagnen här inne och där sov han i 1½ timme. Så länge sover han annars bara i min famn. Jag hann med massor av grejer och förberedde lite av hans saker som ska med till faster imorgon :)

Tisdag - min

     2011-02-22 @ 11:46:23
Jag gissar på att lill-prinsen mäter 70,5cm och väger 7980gram... om 2 timmar vet vi.

Undrar om det är på gång för Johanna nu... hon har inte uppdaterat på ett tag :) Skänker henne styrka och tankar och hoppas att hennes man hinner fram innan bebis är ute.

Måndag - varför?

     2011-02-21 @ 16:22:25
Denna veckan är det sportlov och lill-prinsens faster, som är lärare, är ledig. Hon vill gärna rå om lill-prinsen lite så vi har pratat om att han ska vara hos henne på onsdag. Genast börjar jag då tänka på allt jag skulle hinna göra här hemma medans jag är själv. Varför är det det första jag tänker på? Varför tänker jag inte att jag bara ska ligga och slappa och pilla navelludd?

Har funderat lite på det idag och kommit fram till att om jag gör alla måsten på onsdag så har jag ju mer tid till lill-prinsen sedan och slipper få dåligt samvete när jag går förbi det överfulla skrivbordet, den överbelamrade tvättstugan, den stökiga matsalen och det dammiga sovrummet.

Så på onsdag blir det fixardag, men först blir det sovmorgon och nog en hel del pauser under dagen. Dessutom ska jag fundera ut ngt riktigt smarrigt att äta till lunch :)

Måndag - halv

     2011-02-21 @ 08:11:02
Igår blev lill-prinsen 6 månader, ett halvt år :). Denna fantastiska lilla underbara varelse som förgyllt våra liv sen vi fick reda på att han bodde i min mage. Så vad kan vi nu berätta om honom?

♥ han gör pussljud och pruttljud med munnen
♥ han har kommit på att man kan rulla över golvet till det han vill ha
♥ han har börjat att äta bitar i maten, måste ju träna på att tugga
♥ han tycker att det är skoj när man busar med honom och ham kiknar av skratt när man killar honom i armhålan
♥ han tränar på att sitta, det går bra i några sekunder sen trillar han.
♥ han är superintresserad av katterna och tittar efter dem så fort de kommer in i rummet
♥ han skriker inte längre när vi badar honom :) babybadet har gett resultat
♥ nästan alla hans kläder i stl 68 börjar bli för små

Imorgon är det 6 månaders läkarkontroll + längd och vikt. Det är alltid lika spännande att se hur mkt han växt. Förr en månad sedan var 68cm lång och vägde 7440g.

Vad tror ni? Hur lång är han och hur mycket väger han?

Lördag - pyssel

     2011-02-19 @ 21:49:22

mms_img60797 (MMS)

Fick en liten idé innan i veckan och tog med mig garner hit idag för att få lite tid att virka. Visar er det färdiga resultatet sen :)


Lördag - bänkad

     2011-02-19 @ 20:39:16

mms_img60796 (MMS)

Bellis somnade efter några stycken: "Anna, jag orkar inte sova" *gulle* Har ätit måttligt med skruvar men ska minsann ta mig lite mer cola :) Älskar förresten Sara Vargas låt.


Lördag - på vift

     2011-02-19 @ 15:59:39
Spenderar kvällen/natten/och halva morgondagen hos Bellis, föräldrarna hennes är iväg på överraskningsfest. Lill-prinsen är hemma med pappan sin. När Bellis har lagt sig runt 8 ska jag kolla melodifestival, äta lättsaltade skruvar med dippa, dricka cola, virka mormorsrutor och bara njuta av en kväll alldeles för mig själv. Det är ju inte jag direkt van vid eftersom lill-prinsen inte lägger sig förrän sent om kvällarna.

Sen hoppas jag att Johanna åker in till BB snart för jag har ju gissat på att bebisen kommer imorgon :)

Lördag - äntligen

     2011-02-19 @ 08:35:05
Äntligen lördag :) Är riktigt stolt över mig själv som inte ätit godis på hela veckan.


Fredag - playdate

     2011-02-18 @ 15:55:58

Idag har vi varit på Andy´s och träffat kompisar. Det var "bara" 4 mammor med barn idag. Kanske inte så bara, men sist var vi väl typ 10-11st. Alltid lika trevligt att träffa dessa mammor (och barn). På vägen hem körde vi inom LittleKidsCorner och köpte en hoppgunga till lill-prinsen. Som ni ser så gillar han den skarpt :). Han hoppar lite försiktigt och snurrar rundor, tittar lite uti hallen och sen in i vardagsrummet igen :)


Torsdag - talar till mig

     2011-02-17 @ 15:58:00
I min fina Mateusskål ligger det en Familie Guf-påse och talar till mig. Den har legat där och talat till mig sen i måndagskväll då jag fick den av mannen. Men den ska inte öppnas förrän på lördag... men åååååhhh vad den talar till mig.


Torsdag - fast

     2011-02-17 @ 11:36:53
Lill-prinsen är mammig och har sovit i mitt knä i soffan i snart 2 timmar. I väntan på damernas storslalom (uppskjuten pga dimma) så kör tv4 Leila bakar-maraton. Magen knorrar och jag är superhungrig och hon bakar massor med goda grejer. Jag blir sugen på att baka, men det får isf bli till att bjuda bort eftersom jag har nolltolerans på fett och socker just nu pga min dumma mage. På tal om dumma mage så har inte läkaren hört av sig om mina prover som jag tog förra onsdagen. Är det nån som är förvånad?

Något som jag är sugen på att baka är Ooey Gooey brownies eller en tårta med dumlefluff och hallonmousse :)

Torsdag - tacksam

     2011-02-17 @ 09:43:12
Jag är oerhört tacksam mot mina givmilda syskon, svågrar och svägerskor som skämmer bort oss med kläder och grejer till lill-prinsen. Vi har fått ärva massor med kläder och köpa saker för en billig peng. Nu senast var det Bellis bilstol som numera sitter installerad i vår bil. Stora killen har inget babyskydd längre. Men då uppkom ett litet dilemma. När han suttit i babyskyddet har han endast haft sin fodrade fleecejacka + en filt över sig, men nu bär vi ju ut honom till bilstolen och då känns det inte bra att bara ha en jacka på honom... speciellt inte nu när det blåser som f-n ute. Han fick en brun fleeceoverall (stl 68) av fina fastern i höstas, men den har han växt ur nu. Så jag gick upp och kollade igenom gömmorna och där hittade jag en blå fleeceoverall (stl 80) som är alldeles perfekt lagom tjock för bilturer.

Tänkte visat er en liten bild från när lill-prinsen satt i babyskyddet för första gången, men det krånglar och går inte att ladda upp bilder :(

3 dagar gammal påväg hem från BB


Onsdag - regnbåge

     2011-02-16 @ 10:24:03


Lill-prinsen gymmar i sin heldress i regnbågens alla färger. Rätt vad det var låg han på magen, det är första gången han kommer helt runt från rygg till mage... och nu har han rullat från mage till rygg/rygg till mage hela vägen bort till hyllan där han ser sina leksaker :) Här händer det grejer minsann.

Idag har vi en hemmadag... ska ta tag i lite tvätt, lägga kläder i st 74 i lill-prinsens lådor och köra och handla. På söndag blir lill-prinsen 6 månader och igår hade han på sig en tröja som han fått av Bellis... den hade hon när hon var 1år. Tänk att barn kan vara så olika i storlek.


Måndag - ingen energi

     2011-02-14 @ 15:44:48
Idag har varken jag eller lill-prinsen någon extra energi. Han tyckte inte att det var så skoj på babysången och sen har han mest vilat och sovit hela eftermiddagen. Vi har spenderat en timme i sängen precis... han har pratat och slumrat och jag likaså. Snart ska jag lämna honom hos farmor och sen ska jag med småsystrarna på info-möte på en av gymnasieskolorna som minstingen ska söka till.

Hoppas jag har mer energi resten av veckan :(

Söndag - high heels

     2011-02-13 @ 08:51:36
 

Igår var det fest :) 50 års fest för Frugan. Massor med trevligt folk, god mat och kasedans för de som ville. Och jag ville, men inte min man, så jag dansade med Pappsen istället :) Jag lånade klänning av Mamsen och satte på mig ett par högklackade skor, helt fantastiskt med högklackat, man känner sig genast så fin och sträcker på sig lite extra.

Tack för en supertrevlig kväll :)

Vi var hemma strax innan 1 inatt, lill-prinsen somnade vid 2 och sen har det blivit en del nappinstoppningar innan mannen gav honom första frukost vid 7. Så här har det inte blivit många timmars sömn. Pojkarna ligger fortfarande i sängen och sover, men jag är uppe och fixar inför denna dagens utflykt. Idag ska lill-prinsens fjälla döpas så väskor ska packas om, mat ska förberedas och så ska man helst hinna med sig själv oxå har jag hört ;)

Lördag - note to self

     2011-02-12 @ 09:29:50
Om du utan större ansträngning lyckats att gå ner alla dina 22 graviditetskilon, så fortsätt inte att äta som om du fortfarande ammar.


Torsdag - nusseklud

     2011-02-10 @ 16:34:34
I tisdags var det ju planerat att jag skulle till Storasyster, men det sket ju sig. Jag hade tänkt att be henne om hjälp med att beställa en ny snuttefilt till lill-prinsen. En tjej på babysången hade beställt från en dansk sida och storasyster pratar ju danska :).

När lill-prinsen föddes fick han en dingliselefant-snutte av Tiny med familj och nu är den hans bästa vän. Så min tanke är att fixa 1-2st till och tjejen på babysången hade sitt barns namn sytt på snutten. Jag tyckte att det var superfint och perfekt inför förskolestarten till hösten. Så jag googlade och hittade babybroderi.dk och där ska jag minsann beställa fina elefanten ifrån.

Torsdag - nytt i fönstret

     2011-02-10 @ 15:02:02

mms_img27326 (MMS)

Här hemma städas det och fejas. Lill-prinsen är nöjd med leksaker som låter och stolen bredvid spegeln :)


Onsdag - uppochnervända veckan

     2011-02-09 @ 17:37:05
Hade ju grejer inplanerat... men det har blivit lite uppochner

Måndag: Babysång
Tisdag: Provtagning + besök hos Storasyster Städning och bakning
Onsdag: Muffinsbak och fikabesök Provtagning, handling och långpromenad
Torsdag: Träffa Bess
Fredag: Träffa mamma + att Bess kanske kommer om hon mår bättre

Så tråkigt med vänner som blir sjuka... jag som ville mysa. Men men, inget att göra åt det. Morgondagen är än så länge helt blank. Tror att jag ska förbereda allt inför helgen. På lördag ska vi på 50årsfest och på söndag ska vi på barndop. Jag måste lyckas få fram 2st outfits till dessa tillställningar, så det blir morgondagens projekt.

Tisdag - ändrade planer

     2011-02-08 @ 17:11:57
Idag var det tänkt att mannen skulle åka till Göteborg med jobbet och jag skulle åka till Storasyster. Men det blev minsann inställt alltihop. Attans vad det blåste i natt... vaknade vid 2 och då var det strömavbrott. Sen var jag och mannen vakna till typ halv 5. Mannen gick upp vid halv 6 och ringde återbud till Göteborg och sen sov vi till kvart i 7 när lill-prinsen vaknade efter att ha sovit hela natten lång och inte märkt av nån blåst.

Funkade hur bra som helst att värma grötvattnet på värmeljus, tog faktiskt inte så lång tid. Så lill-prinsen fick iaf mat, det var det viktigaste. Vi klädde oss varmt då det bara var 16-17 grader inomhus och mannen satte igång med att fixa igång reservkraftverket. Men först lyckades han bli fast med bilen mellan 2 nedfallna träd, så det var bara att gå hem och hämta lastaren och motorsågen :)

Nån mer som har drabbats av stormen?

Tisdag - idag värmer vi grötvatten med vär...

     2011-02-08 @ 08:02:04

mms_img27325 (MMS)

Tisdag - idag värmer vi grötvatten med värmeljus


Måndag - svisch

     2011-02-07 @ 20:29:56
Helgen har gått i en rasande fart... men vi har inte gjort så mycket. Denna veckan har vi nåt varje dag, alltid roligt att ha nåt att göra och träffa folk man inte sett på ett tag.

Imorgon blir det provtagning på morgonen och sen ska jag träffa min Storasyster och lill-prinsen ska träffa sin :). Bellis berättar ju för folk att hon har fått en lillebror ;)

Lördag - vill DU buzza?

     2011-02-05 @ 14:37:41
Buzzador söker nya buzzare. Är du gravid och/eller har barn som är födda 1/2 2009 eller senare? Då är du intressant för Buzzador. Du får saker hemskickat till dig gratis och berättar om dem för dina vänner.



Själv har jag sen jag registrerade mig i somras fått buzza Lovefilm och Bambino.

Här kan du registrera dig.

Lördag - småirriterad

     2011-02-05 @ 12:14:38
Läkaren ringde ju igår och hon frågade hur jag mådde. Berättade att min mage inte mår så bra emellanåt, lite beroende på vad jag äter. Hennes kommentar var typ: "Kan du inte undvika att äta det då?" Det är väl klart jag kan och det har jag även gjort i långa eller korta perioder beroende på hur jag har mått.

Men nu när jag tänker på det hela är det ju faktiskt inte det det handlar om. Det handlar ju om att jag ska få rätt dos på min medicin så att jag ligger på ett bra värde. Då kan jag ju (oftast) äta vad som helst och mår bra. Lösningen är ju inte att undvika sakerna får då mår jag ju fortfarande inte bra.

Som ni märker tar detta upp mkt av mina tankar just nu, men jag vill verkligen inte hamna där jag var för 4 år sedan innan de upptäckte vad som var felet. Hoppas att proverna visar bättre värde på tisdag och om de inte gör det så hoppas jag på en ökning av min medicin. Får jag ingen ökning så går jag till en annan läkare.

Fredag - pytt i pannan

     2011-02-04 @ 19:48:18
Eller snarare vatten i pannan. Tyckte att det var lite kallt härinne innan idag och när vi skulle ut på promenad gick vi inom pannrummet. Det droppade vatten från pannan och den var helt släckt... så jag fick sätta in värmeelementet i vardagsrummet och när vi kom tillbaks från promenaden var det varmt därinne. Så vi bor numera i vardagsrummet, här är det varmt och skönt, det är det inte i resten av huset. Mannen är ute och försöker fixa pannan nu. I natt får vi ta in värmeelementet i sovrummet och hoppas på att huset är uppvärmt imorgon. Skönt att det är plusgrader ute iaf, hade inte varit kul om det varit -20.

Det blev minsann kebabpizza till kvällsmat, det var väldans gott. Snart är det Let´s dance :)

Fredag - promenad

     2011-02-04 @ 16:07:44
Med en gnällig son som inte ville nånting så bylsade jag på oss kläder och gick ut på promenad. Under promenadens gång bestämde jag mig för att ta den långa rundan :) Det var superhärligt att bara gå och gå och gå... tog lite mer än en timme :) Fotade lite längs vägen :)

Lill-prinsen med snutte och napp i vagnen


Massor med vatten var det överallt


Det som göms i snö kommer upp i tö. Här har nog en bil kört i diket.


Fredag - vårfint

     2011-02-04 @ 10:10:14
I onsdags åkte jag till stan för att fixa lite, lill-prinsen var hos sin farmor. Jag lunchade med Storasyster, shoppade lite kläder till lill-prinsen (oväntat) och fixade lite krukväxter till hushållet. Behövde ju verkligen plocka ner adventsljusstakar och fixa i fönsterkarmarna.

Köpte rosa rosor till fönstret vid vasken. Det blev så mörkt där efter att jag tog bort adventsljusstaken, så det blev en liten lampa oxå (gammal från IKEA)


Lyckades även städa undan i hallen och på byrån och nu pryds den av fina rosa tulpaner. Läste hos Therese om isbitar i vattnet, så det kör jag på.


Jag har snöat in lite på orkidéer och köpte en fin vit till vardagsrummet. Jag ska byta krukan till en vit, det blir nog snyggare.



Fredag - inte min dag

     2011-02-04 @ 08:42:31
Mådde skit igår efter jag pratat med vårdecentralen och inte mår jag bättre idag. Vädret är riktigt pissigt, regn och rejäl blåst. Jag som tänkt att en promenad hade varit riktigt uppfriskande för mig idag, men vi lär nog blåsa bort om vi går ut.

Läkaren ringde innan och proven ska tas om, hon tyckte att det var konstigt att de gått upp så mkt. Blir bara så trött på allt.

Tack till faster som hade lill-prinsen lite igår. Jag hann med massor här hemma och lill-prinsen fick total uppmärksamhet :)

Torsdag - tipsigt

     2011-02-03 @ 15:21:00
Igår handlade jag en fiffig liten grej. Eller jag fattade inte hur fiffig den var förrän jag kom hem och öppnade förpackningen. Jag behövde en flask-diskborste och hittade denna från Esska.



Blev positivt överraskad när det var en nappborste i skaftet :)



Torsdag - sååå j-vla irriterad

     2011-02-03 @ 11:43:07
Hur j-vla svårt ska det va att få veta sina prover... vet inte hur många läkare jag har besökt och pratat med på en och samma vårdcentral. Tog nya prover för min sköldkörtel i november för att kolla upp mina värden efter graviditeten. Min läkare hade tydligen slutat och jag fick en tid till en annan. Träffade henne i typ 5 minuter, fick reda på mina värden (som var bra och låg på 2,0) och betalade 150 j-vla spänn. Jag fick även recept på tabletter för 3 månader och så skulle jag komma tillbaka efter 2 månader och ta nya prover.

Sagt och gjort, jag tog nya prover i början av januari, men har inte hört ngt från läkaren sen dess. Ringde till vårdcentralen för en stund sen och fick prata med en jättetrevlig tjej som informerade om att mina värden stigit lite..... LITE, de hade stigit till 5,2... det är inte en LITEN stigning. Enligt FASS ska TSH ligga mellan 0,2 och 3,5. Men läkaren jag pratade med jobbar inte kvar (oväntat) så jag fick en telefontid med en ny läkare imorgon.

Jag ska definitivt byta vårdcentral efter telefontiden imorgon.

----------------

Och som grädde på moset så verkar inte tröjorna jag skickade i retur till Swedenrockshop kommit fram. Skickade dem för över en månad sedan.

Torsdag - hallå????

     2011-02-03 @ 09:58:45
Hallå brösten! Vart tog ni vägen? Är det inte på hösten man brukar flytta söderut?

Skämtåsido... nackdelarna med att sluta amma är att brösten bestämmer sig för att bli mindre och hänga lite mer. Men jag älskar dem ändå... storleken är ju densamma som när jag var gravid, bara lite omfördelad ;)

Torsdag - 3 för 2

     2011-02-03 @ 08:06:01
Köpte 3 bodys till lill-prinsen på KappAhl förra veckan. Jag brukar inte hitta så mkt där, men nu hade de fått in lite nya bodys, även till killar. Känns som att de har väldigt mkt tjejkläder, men inte så mkt till pojkarna. Nåja, dessa blev det iaf.


Onsdag - fantastiskt

     2011-02-02 @ 11:24:52

mms_img27323 (MMS)

Hittade Bacardi Breezer Cranberry på systemet, var bara tvungen att köpa några stycken.


Onsdag - herregud

     2011-02-02 @ 10:02:00

Är det redan onsdag? Snart är det ju helg igen.

I måndags var vi på megaplaydate på Andy´s, allt som allt så var vi 11 mammor, 1 pappa, 11 bebisar och 2 syskon. Några nya ansikten var med *kul* och barnen är födda juni-oktober 2010. Lill-prinsen fick komplimanger för sin frissa, den eviga tuppkammen :)

Igår hade vi en hemmadag. Jag gjorde kycklinggryta med kokosmjölk och grönsaker till lill-prinsen + att vi hann städa bort lite av julen. På eftermiddagen var jag supertrött och gick och la mig en stund samtidigt som sonen.

Idag ska lill-prinsen vara hos farmor och jag ska till stan (Hässleholm) och göra lite ärenden. Bl.a. så behöver jag handla lite blommor... de vi har är ganska döda.


Onsdag - puss puss

     2011-02-02 @ 07:51:57
Igår började lill-prinsen göra puss-ljud :), han smackar med läpparna. Kan det vara så att han hör de där pussljuden ganska ofta under en dag? Det kan inte vara lätt att ha en mamma som är pussoman ;). Igårkväll när vi satt alla 3 i soffan så gjorde jag och mannen pussljud och så härmade lill-prinsen och sen skrattade han. Han är helt underbar vår lille kille och han lär sig nya saker hela tiden :)

RSS 2.0