Tisdag - ändrade planer

     2011-02-08 @ 17:11:57
Idag var det tänkt att mannen skulle åka till Göteborg med jobbet och jag skulle åka till Storasyster. Men det blev minsann inställt alltihop. Attans vad det blåste i natt... vaknade vid 2 och då var det strömavbrott. Sen var jag och mannen vakna till typ halv 5. Mannen gick upp vid halv 6 och ringde återbud till Göteborg och sen sov vi till kvart i 7 när lill-prinsen vaknade efter att ha sovit hela natten lång och inte märkt av nån blåst.

Funkade hur bra som helst att värma grötvattnet på värmeljus, tog faktiskt inte så lång tid. Så lill-prinsen fick iaf mat, det var det viktigaste. Vi klädde oss varmt då det bara var 16-17 grader inomhus och mannen satte igång med att fixa igång reservkraftverket. Men först lyckades han bli fast med bilen mellan 2 nedfallna träd, så det var bara att gå hem och hämta lastaren och motorsågen :)

Nån mer som har drabbats av stormen?

Kommentarer
Postat av: Marie

Förutom strömavbrott så var det bara vår grind som fick lite stryk. Annars har vi klarat oss bra. Skönt att ni fick igång reserven. Vi hade bara 14 grader när vi kom hem ikväll =/

2011-02-09 @ 00:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0