Fredag - regn och rusk

     2012-07-13 @ 10:19:21
Något positivt med allt detta regnandet är att insidan på huset får lite kärlek. Pga olika omständigheter de senaste veckorna så har detta hem sett ut som kriget emellanåt, men nu börja vi sakta med säkert komma tillbaka till det normala igen. I onsdags åkte lill-prinsen iväg med farmor och då passade jag på att ta ett rejält ryck från lill-prinsens rum - tvättstugan, det var verkligen välbehövlig städning.

Lill-prinsen hade en super eftermiddag/kväll med farmor, faster, kusin & kusinkusin. Det var teater, glass, karuseller, korv och langos... kan ju inte bli bättre :). Han hade nog många nya intryck i huvudet för det tog 1½ timme att somna honom ;). Det blev många "ohajajajaj puff" innan de vackra bruna slogs ihop.

Hälften av min semester är nu avklarad, 2 veckor kvar, sen jobb 1 vecka, sen ytterligare 1 veckas ledigt. Ska försöka klämma in lite vännerbesök dessa veckor, ska bli mysigt att få kramas och prata med underbara vänner.

I helgen ska mannen till Gbg med vänner så imorgonkväll ska vi ha M & O över, tjejkväll med mat och film hade jag tänkt.... ska bara komma på vad vi ska äta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0