Lördag - vad?

     2013-02-09 @ 16:27:52

I onsdags kom så vår efterlängtade lilla tös, 9 dagar över tiden. Jag är nog fortfarande lite förvånad över att jag kom igång av mig själv, var ju rätt övertygad om att bli igångsatt även denna gång. När jag blev undersökt vid 8 på morgonen och barnmorskan sa att det nog blir bebis innan lunch så trodde jag att hon skämtade. Men 12.03 kikade vår tjej ut. Hon vägde 3935g och var 53cm lång, så en bastant liten donna.

Vid halv 5 kom vi upp på bb och vi skämtade med usk:n, som följde med upp, att det snart var kvällsmat och det säkert var falukorv (typ det enda som serveras där som jag verkligen inte kan äta). Vi kom till rätta på rummet och mannen gick för att ringa sin mamma så att Lill-prinsen kunde komma och hälsa på. Brickan kom in och det var falukorv, mannen bara skrattade men blev glad över att få mat ;). Svärmor ringdes och kycklingburgare från Max beställdes till den nyblivna mamman. Mums!
I torsdagseftermiddag fick vi komma hem och nu lever vi här på landet i vår lilla bubbla, ikväll ska vi bege oss 200 meter hemifrån för att fira svärfar som fyllde år i torsdags. Jag har spenderat lite tid med att försöka hitta några kläder som passar + att de ska vara amningsvänliga... inte det lättaste att få ihop :(.


Kommentarer
Postat av: Madde

Grattis!!! såfin <3

2013-02-09 @ 22:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0