Onsdag - tisdagen

     2007-07-18 @ 08:45:59
Igår sov jag minsann lite längre, skönt! enkelt och smidigt tog vi spårvagn till tjejernas match. Himlen såg oroväckande ut, men det kom endast ett litet ösregn precis innan tjejernas match... sen kom solen igen :) Tjejerna vann sin match med 5-0 och min lilla Rödtott gjorde 3-0 målet. Tjejerna i andra laget var inte så trevliga... en tjej tryckte ner en av våra occh när hon låg ner sa hon till henne: "Jag hatar dig". hur är man funtad då? jag bara undrar. Men deras tränare var desto trevligare. Han berättade om laget som de ska möta idag... att de var starka på mitten och att vi skulle förstärka där.
Killarna spelade samtidigt som tjejerna och vann med 2-0, så de är klara för A-slutspel. De spelar sin sista match just nu och så blir det slutspel ikväll.

Efter tjejernas match åkte vi in till stan på jakt efter hallon/lime cider... men de var såklart slut inne på Nordstan... det blev päron istället. Idag ska jag nog kolla systemet på Avenyn. Gick ner en sväng till Heden och kollade på ett lag hemifrån som mötte ett brasilianskt lag. De brasilianska killarna var helt fenomenala, vilken fart och vilket bollsinne, o de var bara 14 år!!!! slutresultatet blev 10-1 till brasilianarna.

Idag ska vi kolla första halvlek på BK Häckens P18 och sen åka till tjejernas match. Efter det är det killarnas A-slutspelsmatch. Tur att alla ligger inom samma område... men det är ändå rätt så långt emellan. Så det blir en heldag idag... kylväskan ska packas :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0