Lördag - hemma

     2011-07-30 @ 21:12:41
Vi har haft fantastiska dagar hos älskade vänner. Bebisgos, massa prat, fika, långpromenad, picknick, fika, bebisgos, fika, lite sömn. Det är så underbart med vänner som ger en positiv energi :)


Lill-prinsen invigde sina hängsel-jeansshorts som hans farmor köpte i Barcelona och nya skorna :) Helt plötsligt var han en stor kille.

Efter 2½ dag hos Semlan och Smulan med föräldrar åkte vi till vänner i Jönköping. På vägen dit stannade vi i Gudhem och kultiverade oss lite vid Gudhems klosterruin. Kvällen blev sen med hämtmat och roliga spel... lill-prinsen somnade inte förrän halv 11... Idag blev det utflykt till ett väldigt blåsigt Gränna. Vi körde småvägar dit och fick lite sightseeing. Var en runda nere i hamnen och sen besökte vi ett polkagrisfabrik där vi köpte på oss lite karameller.



När vi kom hem hade världens bästa svärmor städat och fixat här hemma, så imorgon får jag minsann plocka upp all vår packning så att det är fortsatt fint här hemma. Ikväll har jag inte riktigt haft orken till det...

Kommentarer
Postat av: Anouk- En Rookiemammas Vardag

Nej vad söta hängslen jag döör!:D:D

2011-07-31 @ 22:44:48
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0