Tisdag - tävling

     2009-03-31 @ 08:15:22
Linda-Marie ar en tävling i sin blogg :) Jag är supernöjd med halsbandet som jag köpt av henne.

Fredag - förresten

     2009-03-27 @ 22:21:25

IDAG ÄR DET 3 MÅNADER TILL BRÖLLOPET :)


Fredag - slut på veckan

     2009-03-27 @ 22:02:40
Hoppsan, här har det minsann varit tyst i veckan *sorry*. Tja, vad har hänt då?

- Möte på jobbet, det bestämdes hur vi ska arbeta till hösten... jag är nöjd :)
- Hindersprövning och efternamnsändring är inskickade
- Besök hos tandhygienisten... fick massor med beröm, hade inga hål och blev 800kr fattigare
- Besök hos frisören, klippte minsta möjliga och bestämde tid för provuppsättning

Ikväll har vi käkat tacos och tittat på Let´s dance-finalen. Jag hejar på Magnus... men jag höll på att börja storböla när jag såg Lailas showdans... helt fantastiskt.

Imorgon bär det förmodligen av till grannlandets huvudstad för lite bröllopsshopping :)

Söndag - lugn helg

     2009-03-22 @ 19:05:04
I fredags stängde jag på jobbet... sista barnet gick innan halv 5... så det var en toppenstängning :). Väl hemma tog jag det lugnt och sen kom älsklingen hem. Vi kollade på Let´s dance och hämtade pizza/räksallad i pausen. Så synd att Morgan åkte ut... men nu hoppas jag på att Magnus vinner.

Igår åkte vi ut till Svärföräldrarna, vi käkade våfflor till lunch, pratade framtid och sen blev det lite bröllopsprat med Svärmor och Multisportaren. När vi kom hem på kvällen städade vi lägenheten (läs: bombnedslaget) + trapphuset. Dessutom blev det lite tvättande oxå och sen såg vi premiären av Robinson... känns som att man sett det programmet innan... får se om det följs i framtiden.

Idag har det mest blivit slapp. Jag var på rundtur i stan och letade servetter... men de finns inte i "vår" färg... så det blir till o leta vidare. Handlade tulpaner till en arbetskamrat som precis flyttat och var uppom henne en sväng.... mysig lägenhet :) Nu är det snart middag pågång, älsklingen står i köket o fixar.

Ett stort grattis skickar jag till min fina vän som kom hem med en ring på fingret :)

Fredag - skarpt läge

     2009-03-20 @ 21:48:38
Idag gick brandlarmet på jobbet... det var bara att gå ut med barnen genom närmaste dörr. Sen kom brandbilen och där råder det lite delade meningar... låter den bi-do bi-do eller wii-oh wii-oh... iaf två läten som vi fick höra från barnen senare på dagen. Vi stod på vår uppsamlingsplats utan skor och jackor tills vi fick grönt ljus att gå in igen (ca 15min)... det var ingen fara på färde... endast kokerskor som glömt sätta på fläktar. Skönt att det inte var ngt allvarligt men nyttigt med ännu en "övning". Lite perplex blev man allt när brandlarmet ljöd "men vi ska ju inte ha övning idag" gick genom huvudet och sen var det bara att samla ihop barnen och gå ut genom närmaste dörr.

Torsdag - bröllop

     2009-03-19 @ 19:28:03
Ok, jag satte tulpanerna i vatten och jag dammade av lite här hemma... men sen råkade jag visst fastna här vid datorn med lite bröllopsplanering. Jag har letat mig tokig efter servetter, men äntligen hittat rätt, nu ska jag bara hitta dem i en affär oxå. Sen försökte jag återigen få tag på bandet som ska bokas. Ringde den ena, mobilen avstängd och på hemtelefonen svarade datorn dottern, han skulle inte komma hem förrän om en vecka. Då ringde jag den andre och hans mobil var avstängd, hemtelefonen fanns inte mer och mailen fungerade inte *hmmmm*. Mailade den andre... men det fungerade inte heller. Kollade på eniro och fick tag i ett annat mobilnummer och där fick jag tag i honom. Tyvärr var de bokade den kvällen... attans.

Torsdag - solsolsol

     2009-03-19 @ 16:24:24
Solen den strålar och vårt hem ser ut som ett bombnedslag. Jag inhandlade lila tulpaner när jag gick hem från tåget innan och nu tänkte jag ta tag i lite undanplockning här hemma... till ljudet av melodifestivallåtarna :)

Söndag - superbraaa helg

     2009-03-15 @ 19:10:46

Precis hemkomna från hufvudstaden... känns i benen att jag har kört över 50 mil idag. Hemresan blev toppenskoj, trodde att det skulle bli skittrist med 3 trötta och bakfulla pojkar... men vi spelade "Hur fan vet du det?" och skrattade massor. Dessutom blev det ju matstopp på IKEA... så jag fick lite shopping till bröllopet :)


Torsdag - a bad day

     2009-03-12 @ 16:40:58
Idag har jag ingen bra dag... vill bara lägga mig under täcket. En del som ska fixas, men jag pallar inte idag :(


Update: Det är tur jag har en älskling som fixar när jag inte orkar. Dessutom har han nu kört Prinsen till Svärföräldrarna, jag hade helt glömt att vi måste lämna honom nånstans när vi ska åka till Hufvudstaden i helgen. Vilken hemsk matte jag är :(

Torsdag - de lärde de tvistar

     2009-03-12 @ 05:13:12

Utdrag från Bröllopstorget

Angiven klädsel
Kostym
Kavaj

Bär mannen
Mörk kostym, men ljus kostym går bra under sommaren.

Bär kvinnan
Valfri elegant klädsel, t.ex. dräkt eller kort klänning.
Ibland även elgantare långbyxor.


Måndag - kärt återseende

     2009-03-09 @ 20:06:38

Idag skulle det komma en tjej på studiebesök till mitt jobb. Döm om min förvåning när en av mina gamla jobbarkompisar, från tiden i Skogstösens hemtrakter, klev in. Fick goa kramar, jättekul att se henne :)

Sambon kom hem med roliga nyheter... men lite hemlig får jag nog vara ett tag till :))))))


Nu ska jag skriva upp allt jag har handlat till bröllopet... man måste ju vara organiserad :) 


Söndag - bröllop bröllop bröllop

     2009-03-08 @ 20:33:56
Idag har det varit massor med bröllopsprat... men vi har fått en del grejer gjorda och diskuterade :)

Lördag - ryser

     2009-03-07 @ 09:39:33
Hela jag ryser när jag lyssnar på texten i denna låt


16 veckor kvar :)

Fredag - fixat

     2009-03-06 @ 18:52:43
Tack för tipset Storasyster... idag köpte jag 8 st såna hårnålar som du hade hittat... de var ju perfekta :)

Torsdag - stolt

     2009-03-05 @ 18:58:29
Jag har precis gjort världens godaste gräddsås... alldeles själv... enda från scratch... till den ska det serveras köttbullar (hemmagjorda såklart), potatis och lingonsylt. Denna kulinariska måltid kommer jag att få avnjuta allena ikväll eftersom älsklingen inte kommer hem förräns vid 22, men han kommer att få den med sig till jobbet imorgon... *undrar om det står hemmafru intatuerat i min panna* ;)

Lillebror: Om du hade smakat den hade du blivit stolt :)


Just nu är jag väldans förtjust i mitt liv... och det kan bara bli bättre :)

Tisdag - gräsänka

     2009-03-03 @ 19:51:18
I morse pussade jag älsklingen hejdå innan han åkte till jobbet... o nu får jag inte se honom förrän på torsdagkväll. Han har åkt till "Sveriges framsida" (eller baksida beroende på vem du frågar) för att gå på utbildning med jobbet. Ikväll tar jag det bara lugnt, men imorgon ska jag hem till Mitt lilla pucko och Skogstösen... det ska bli trevligt minsann :) 

Måndag - vårkänslor

     2009-03-02 @ 18:24:26

Måndag - mobilbilder från provrummet del 2

     2009-03-02 @ 14:11:41

Måndag - mobilbilder från provrummet del 1

     2009-03-02 @ 14:03:33

Måndag - i bröllopets tecken

     2009-03-02 @ 13:46:47
Idag är jag ledig och jag har spenderat lite tid i grannstaden. Jag har bl.a. stått i HM´s provrum med 6 el 7 olika plagg (bilder kommer senare). Man kan säga att dagen gått i bröllopets tecken... det blev en del lila grejer provade + att jag kollade in lite dekorationsmaterial till bröllopsfesten :) Hittade bl.a. silvriga paraplyer på BoRett... är det risk för regn så ska det inhandlas :)

Köpte mig en bukett med mörklila tulpaner på torget innan jag tog tåget hemåt. Nu håller jag på med lite tvätt, lyssnar på melodifestivallåtar och ska plocka undan lite här hemma.

Jag får väl försöka ta mig ner till affären i eftermiddag oxå... i regnet... måste komma på nåt att äta bara... kanske köttbullar... det går alltid hem hos Dylan.

Söndag - hyra

     2009-03-01 @ 20:46:30
Igår var jag med 2 av Skogstöserna och tittade på musikalen Rent. Första akten var lite halvklurig, men andra akten var superbra... jag höll på att börja gråta... men lyckades hålla mig... mkt känslosamt på slutet. Hon som spelade Mimi var fantastiskt.

På kvällen åkte jag till Storasyster och där blev det minsann tjejkväll. Det var jag och mina 3 systrar, min mamma och min systerdotter. Vi kollade på Melodifestivalen och käkade en massa onyttigt... dessutom drack jag 2 gooooda drinkar med bacardi razz *mums* Innan vi gick o la oss kollade jag och Storasyster lite bröllopsfrisyrer och vi hittade en fin som jag nog ska ha... får väl kolla lite till, men typ den :). I morse blev jag väckt lite efter 7 i morse... och sen såg vi Vasaloppsstarten... vilken flaskhals.

Söndag - dagens tips

     2009-03-01 @ 15:58:19

Igår lyckades jag glömma att sätta på ett nytt plåster på mitt skoskav... inte så skönt kan jag säg. När jag kom till Sömmerskan var jag desperat efter lindring men inga plåster fanns. Hennes sambo tog fram möbeltassar... "det här är det enda vi har". Så jag klippte ett hål i en stor möbeltass och satte på den på min häl... hålet över såret... det blev såååå bra. Den sitter fortfarande kvar och jag har inte ont när jag har skorna på mig.

När jag spelade fotboll i mina yngre år (inte så länge sen alltså) så hade vi nån slags vit skumgummi med klister på ena sidan... typ 3-4 mm tjock. Detta klippte vi ett hål i mitten på och satte på skavsåren när vi skulle spela... men möbeltassar funkar lika bra om ni inte har nåt annat till hands ;)


RSS 2.0