Lördag - hur ond är du?

     2009-05-30 @ 08:51:04
Du är 15% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Hittade detta test hos min Lomo

Lördag - igen

     2009-05-30 @ 08:43:57
Igår blev det möhippa igen... arbetskamraterna hade fixat och trixat... det kan hända att det kommer lite bilder under dagen :)

Torsdag - min vecka

     2009-05-28 @ 19:08:22
I måndags var man fortfarande lite sliten efter helgens bravader. Dylan var tvungen att åka till PMR för att införskaffa sig en ny mobil eftersom den andra badat på svensexan. För skojs skull kollade jag upp när jag kunde byta min mobil, trodde inte att det var förrän i januari. Jag blev väldans glad att jga kunde fixa en ny NU... så sagt och gjort... det blev en ny mobil till Anna :) gissa vilken färg ;)

I tisdags jobbade jag till halv 6 och sen var det en snabb sväng hemom innan det var dax att fira Multisportaren som uppnått den beaktningsvärda ålder av 30 år. Välkommen i klubben :) Vi åt mycket god mat, även andras :)

Igår var det föräldramöte för föräldrarna vars barn ska börja hos oss till hösten... var inte hemma förrän 20 över 8 och klockan 9 gick jag och la mig... inte så skoj.

Idag började jag jobba 06.15 och stannade till 14, sen blev det en liten tur till grannstaden och jag var sedan tillbaka på jobbet i god tid för att ha utvecklingssamtal mellan 4 o 5... nu är jag väldans trött och älsklingen står och lagar mat till oss, det uppskattas.

Imorgon är det tidigt morgon igen... men jag ska nog kunna kompa en del på eftermiddagen. Klockan 5 ska vi vara tillbaka på jobbet igen för hemlig trivselkväll, det ska bli jätteroligt, jag har så goa arbetskompisar.

Till helgen hade jag tänkt att jag skulle ligga utsträckt på en filt på gräsmattan och njuta av solen som ska komma... vi hoppas på det :)

Söndag - min möhippa del 3

     2009-05-24 @ 19:30:00
Väl framme i grannstaden åkte vi hem till Skogstösen. Det blev thai-mat beställt från Klå Fann Thai och deras Pad thai Gai (nr 39) var "to die for"... såååå underbar :) Alkoholintaget ökade ju oxå en aning framåt kvällen. Vi lekte lite "Jag har aldrig" och sedan blev det Singstar. Jag tävlade mot 7 stycken av tjejerna och vann alla gångerna *yes*. Jag fick svida om igen och mina jeans ansågs inte vara så party så Semlans mamma letade fram en kortkort jeanskjol och ett par vita leggings till mig. Jag fick dessutom en ny tröja att byta till.

Vid klockan 1 begav vi oss till Grand och sedan dansade vi loss till strax innan 3. Jag lyckades visst bli fotograferad 2 ggr... så bildbevis från kvällen finns på Grand´s hemsida.

Söndag - min möhippa del 2

     2009-05-24 @ 19:13:08
Efter lunchen åkte jag med Bess och Stockholmstösen för att fixa en övernattningsväska och när jag kom tillbaka hade de andra plockat fram massor med olika pärlor och stenar som vi skulle pyssla med. Storasyster hade fixat så att alla tjejerna skulle hjälpa till och göra armbandet som jag ska ha på bröllopet *en sån fin tanke*. Alla tjejerna fick varsin tråd som de skulle trä + att de fick varsin lite silverbricka med deras namn på som skulle hänga mellan stenarna. Allt som allt blev det 12 "länkar" som ska sitta på min högra handled som ett brett armband. Det kommer att bli så fint och alla gjorde så fina "länkar".

Sen var det dax för ögonbindeln igen och denna gången var det dax att göra en tårta, utan att se. Jag lyckades undvika att lägga på rostad lök och ättiksgurka... resultatet blev en väldans god och fin tårta som vi sedan avnjöt innan vi satte oss i bilarna igen. Ögonbindeln åkte på, men jag visste att vi var på väg till Bess föräldrahem ;) Där var det uppdukat med godisskålar, trätofflor och färg. Jag fick röda och de andra svarta... jag hade först idétorka men lyckades måla lite iaf.

För en del (läs undertecknad) tog det inte så lång tid att måla, men för vissa tog det lite längre. När målningen var klar skulle vi föna dem så att färgen skulle sätta sig. Jag lyckades få en fön att smälta... den du :)

Vi fortsatte sedan vår färd mot grannstaden... denna gången slapp jag ögonbindeln.

Söndag - Min möhippa del 1

     2009-05-24 @ 18:53:24
Sedan typ 2 månader tillbaka har jag vetat om att Dylan skulle få sin svensexa den 23:e och vi har fixat lite för att få till ett bra överraskningsmoment när de skulle ta honom. Jag hade lite aningar om att det kanske var ngt på gång för mig oxå... men man kan ju aldrig vara riktigt säker. Jag hade avtalat tid med Mitt lilla pucko om att han skulle komma o hämta en väska till Dylan... men det var 12 flickor som stod utanför min dörr istället. Först så piffade de mig... jag fick en fin tröja och en tiara. Storasyster piffade till mitt hår med 1000 hårnålar och 1 ton med spray. Jag fick även ta på mig en vit kjol, bruna leggings och ett par av Dylans vita tubsockor. 

Jag fick en ögonbindel på mig och sattes i en bil. När ögonbindeln togs av var jag i en gymnastiksal och Dylan stod mittemot mig. Det var lite som Zeb Macahan möter Miss Universum. Alla tjejerna och killarna var oxå där och det visade sig att vi skulle lära oss att dansa vals. Det var väldigt lägligt eftersom vi inte fått tummarna ur att börja träna än. Det gick superbra att dansa och efter att jag och Dylan dansat länge med bara varandra fick vi oxå byta partner :). Mot slutet fick vi dansa mitt i ringen alldeles själv... vi fick godkänt :). Nu kan iaf ingen som var med igår skylla på att de inte kan dansa på bröllopet.

Ögonbindeln sattes på mig igen när vi kom till bilen... men flickorna hade inte räknat med min inbyggda gps. Döm om deras förvåning när jag kunde säga exakt var vi var. Fast jag trodde att vi var på väg hem hit, men det var till Tinys föräldrarhem, en gata bort. Väl där blev det lunch, supergod pastasallad som Bess fixat. Medans vi åt gick tjejerna laget runt och berättade hur de kände mig och något roligt jag gjort, sagt etc. Storasyster hade med sig en dagbok där hon skrivit: "Jag hattar Anna". Småsystrarna hade med sig foton på mig och gamla fotokataloger från låg- och mellanstadiet. Det blev många skratt, lite bröstskakning och lite tårar då jag fick fina ord från Svägerskan.

Söndag - hippad

     2009-05-24 @ 11:41:42
Igår kom 12 fina flickor och hämtade mig och vi hade en toppen möhippa :) Har sovit typ 5 timmar i natt... så nu blir det pommes frites, cheddar dip och robinson på tv. Väntar på att min man ska komma hem från sin svensexa... hoppas att han kommer snart.

Jag lovar att berätta om min dag, men nu vill jag bara slappa.

Fredag - förresten

     2009-05-22 @ 18:06:36
Glömde ju berätta att bilen blev servad där ändå. Vi körde ner min bil på tisdagskväll och sen fick Dylan lämna nyckeln innan han körde till jobbet och jag tog bussen. Jag ringde under dagen och frågade hur länge de hade öppet... påpekade att det inte hade varit öppet till 6 dagen innan. När jag kom dit var där en övertrevlig säljare som direkt började smöra och skämta... funkade inte på mig kan jag säga... tyckte mest bara han var äcklig.

Fredag - slut i huvudet

     2009-05-22 @ 18:03:15
Vaknade tidigt som väntat, så jag var på jobbet kvart i 7. När klockan var kvart över 2 stängde jag ner datorn... då hade jag suttit där i 7½ timme... så lååååång tid kan det ta när man försöker få ihop schema på barn från 6 olika förskolor under 5 olika veckor. Väldans tur att jag kunde ha denna dagen till det. Men fy så trött jag var i huvudet efter att ha stirrat på skärmen så länge. Det blev en tur inom mc-driven på väg hem och sen någon timme i soffan framför tv:n. Nu har jag städat o fixat o fejat lite här hemma, skulle vilja tvätta, men tvätten från igår är inte riktigt torr *typiskt*. Om en timme kommer Dylan hem, sen blir det nog slapp hela kvällen. Helgen som kommer bjuder inte på så mkt farande *skönt* ... så imorgon blir det nog lite bröllopsfixande :) och sen på söndageftermiddag ska vi fira Storasyster som fyllde år igår...

Dessutom har jag ju en alldeles sprillans ny bröllopstidning att kika i :))) Tack fina Tiny och Bess!

Torsdag - snart slut

     2009-05-21 @ 20:13:28
Snart är denna lediga dag slut. Jag har spenderat dagen med att göra följande:

- gått en lååång runda på morgonkvisten (en del av tjejmilen jag gick i söndags... blev nog 8 km)
- varit hos Dylans faster och diskuterat bröllopsmeny och andra världsliga saker
- tvättat 1 miljon strumpor
- rensat ur frysen, eftersom visst dörren stått lite öppen... men det var inte så farligt som jag först trodde.
- hängt lite framför datorn
- ätit god kvällsmat; ugnsstekt kycklingfilé, pasta, avokado och kall sås a´la anna

Det blir nog lite mer undanplockning under kvällen och förmodligen en tidig sänggång. Imorgon väntar arbete... men endast framför datorn.

Tisdag - så j-vla irriterad

     2009-05-19 @ 18:03:00
Idag skulle jag lämna in bilen efter jobbet eftersom den ska på service imorgon. Enligt han jag pratade med förra veckan så fanns det folk där till klockan sex på kvällen, så det gick bra att lämna den då eftersom jag börjar tidigt imorgon. Jag stressade från jobbet och var där kvart i 6... inte en käft var där, det var låst och nersläckt. Men på dörren stod det att de hade öppet till 6... skulle inte tro det. Så det blir ingen j-vla service på det stället.

Måndag - skönt

     2009-05-18 @ 20:03:20
Idag lyftes en stor sten från mitt hjärta *känns toppen*

Igårkväll kom jag fram till att jag måste börja skriva bröllopslistor... man kan helt enkelt inte hålla allt i huvudet... då puttar man ut allt annat, så att man inte kan fungera normalt ;)

Lördag - chips o dippa

     2009-05-16 @ 20:24:35
Ikväll är det Eurovision och naturligtvis blir det chips och dippa till det... precis som när vi var små :) Känns lixom som en liten tradition... när man var liten kändes det som enda gången man fick sånt gott (vilket nog inte stämmer riktigt).

Lördag - sneakpeak

     2009-05-16 @ 18:21:29

Torsdag - fortfarande trött

     2009-05-14 @ 19:49:17
Dylan bakar kladdkaka... jag tvättar och är allmänt trött och gnällig. Skönt att det är fredag imorgon... vi har utbildningsdag... så det blir 8-16 med kollegorna. På kvällen ska jag och Dylan titta på HippHipp :) i grannstaden.

Sömmerskan blev ju sjuk förra veckan så det blev ingen provning, men på lördag kommer hon hit *spännande*.

Tror minsann att jag ska slänga mig i soffan nu och äta nåt onyttigt... det kan behövas ibland.

Onsdag - lång dag

     2009-05-13 @ 19:15:50
Idag fick jag jobba igen lite efter sjukdomen... så jag var på jobbet 1 timme innan jag började...alltså 6.15. Jag var tvungen att förbereda ett utvecklingssamtal som jag hade i eftermiddags och som genererade i att jag stannade på jobbet 45 minuter efter att jag egtligen slutat, alltså 16.45.... så det var en lååååång dag. Till på köpet ringde minsta lillasystern och hade missat bussen... så vi fick hämta bilen när jag kom med bussen och så fick jag skjutsa dem hem... vilket resulterade att jag var hemma 18.00 *trött*

Idag är det Myrans första födelsedag... minns det som igår när lillebror ringde o sa att de skulle åka in... o 5 timmar senare föddes hon... min lilla namne... vi har ju även namnsdag idag båda 2 :) Grattis till oss :)

Tisdag - skoj skoj skoj

     2009-05-12 @ 18:29:14
Jag har nog glömt att berätta att jag ska på konsert i sommar :) Skogstöserna har fixat biljetter till Britney... så 2 veckor efter bröllopet ska vi ha tjejhelg i staden på andra sidan bron :)

Tisdag - bättre

     2009-05-12 @ 11:52:04
Efter att ha spenderat 2 dagar inomhus när solen har strålat utomhus, så gick jag idag på en liten promenad till affären för att handla lite förnödenheter för dagen. Jag har även premiärhängt tvätten utomhus :). Som n förstår så mår jag bättre idag, så imorgon blir det jobb.

Det absolut bästa med att vi har internet igen är att en hel del bröllopsförberedelser kan göras igen. Just nu sitter jag och planerar låtlistor till festen :)

Jag har även en del samtal som ska ringas under dagen... *busy busy*

Tisdag - älskar texten

     2009-05-12 @ 11:36:06

Måndag - äntligen

     2009-05-11 @ 15:07:15
Då har vi äntligen internet igen :)

Helgen har varit väldans lugn... det har blivit en del bröllopsprat. Började känna mig dålig i lördagskväll och igår blev det säng/soffläge hela dagen... har varit hemma från jobbet idag och så blir det imorgon oxå. 

 

Torsdag - på jakt

     2009-05-07 @ 06:11:47
Igår var jag på jakt efter en bh till bröllopet... det gick sådär. Utbudet var inte så stort i min storlek. Provade en axelbandslös som hon i affären sa satt "skitbra"... in my ass att den gjorde. Så idag blir det en tripp till grannstaden för att leta igenom deras utbud.

På måndag ska vi få internet igen *uppskattas*


Nu kommer snart barnen... blev en liten snabbbloggning såhär på morgonkvisten.

Tisdag - bästa veckan

     2009-05-05 @ 08:37:43
Igår var jag på provuppsättning inför bröllopet och sen sminkades jag av MaryKay. Kände mig som en prinsessa och jag blev supernöjd. Sen fick jag mess från Sömmerskan... det ska provas igen på fredag :)

Jag klarar mig ganska bra utan internet faktiskt... idag har jag lite datatid innan jag ska börja jobba. Vi har börjat stegutmaning på jobbet nu... så det blir en del promenader :) *skönt*. Annars flyter det mesta på... en del grejer som snurrar i huvudet... men det är bara i 7½ vecka till... iiiiiiiiiiiiihhhhhhh, snart ska vi gifta oss :)

Fredag - idag

     2009-05-01 @ 20:38:54
När jag vaknade blev det slapp på soffan och lite inspelade program. Vid 12 gick jag på långpromenad... 9000 steg typ... väldigt bra nu när stegtävlingen har börjat. Jag har börjat o lyssna på lite ljudböcker igen... just nu plöjer jag igenom Anna Janssons böcker, är på 2:an nu "Alla de stillsamma döda"... väldigt bra faktiskt.

Nu är jag hemma hos Storasyster, jag har passat Bellis ikväll. Vi har kollat på So you think you can dance, det är så roligt att se Bellis när hon försöker härma de som dansar på tv:n. Nu sover hon sött i sin säng... somnade på 1 minut... och jag sitter här och surfar. Vi har fortfarande inget internet... så jag får stilla mitt behov här. Tänk så mycket annat man kan hitta på när man inte har internet ;)

Fredag - gårdagen

     2009-05-01 @ 20:26:43
Vi hade lite barn på jobbet, så jag kunde gå redan vid halv tolv *mycket uppskattat*. Började städa när jag kom hem och fixade lite blomsterarrangemang i de nyinköpta krukorna. Sen kom Dylan hem från jobbet och då åkte vi ner och tog en snabblunch på stan. Det blev även en runda i på systemet, älsklingen fick köpa ut åt mig, för min plånbok var hemma. Vi passade på att vila en stund när vi kom hem och sen var det ännu mera städning och jag hann även med att tvätta 2 maskiner tvätt. Dylan fixade ute på altanen och jag gjorde vid därinne. Sen dukade jag bordet... det blev lite bröllopsinspirerat... måste ju prova hur det ska vara :) Blomsterarrangemangen var superenkla att göra.




Vid 6 kom Mitt lilla pucko och Skogstösen... på menyn stod det grillat, vårens ugnsbakade primörer, sallad och egenkryddad creme fraiche. Det var riktigt mumsigt och vi åt alldeles för mycket allihopa. Skogstösen frågade om jag ville hänga med o kolla på Brittan i sommaren... jag är på :) Vi lugnade oss ett slag innan det var dax för efterrätt, efter det blev det På spåret-spel. Jag och Mitt lilla pucko vann :)

RSS 2.0