Torsdag - ordentlig

     2009-08-27 @ 19:30:59
Ikväll betalar jag räkningar och sorterar papper från mitt överfulla datorbord. Datorbordet ska göras om och bereda plats åt min bärbara dator... så det blir lite mindre grejer där... när det är färdigt ska ni få se skillnaden. Känner att jag måste pyssla med något nu när jag väntar på flytten... känns ju inte som att man ska göra så stora grejer här direkt. 

Dagen har varit en bra dag med lite mörka moln... jag har haft mensvärken från helvetet och attans så varmt det har varit. Men man ska inte klaga på värmen... åt minsann en mjukglass med saltlakritsströssel när jag kom med bussen från jobbet.

Imorgon är det kort dag... jag öppnar och vi har inte så många barn så jag kompar ut innan lunch *sann lycka* På lördag hämtar jag min Bellis och sen ska hon bo med mig o Dylan över natten. Det ska bli super att denna lilla underbara varelse hos oss... hon är verkligen en solstråle i mitt liv just nu.

Söndag - spårlöst

     2009-08-23 @ 12:14:11

Så mina vänner, nu kan jag äntligen bjuda er på en bild av vår nya soffa :) Jag fick låna Storasysters batteriladdare, så nu kan jag äntligen ta kort igen. Min egen laddare är fortfarande spårlöst försvunnen... kan inte hitta den nånstans.

Idag har det varit en kille o kollat på lägenheten... så jag har putsat o fejat hela morgonen. Nu ska jag strax sätta mig o käka lite lunch *pizza från igår* och senare ska jag åka och fira Mamsen som fyller år imorgon.

Onsdag - sleten

     2009-08-19 @ 20:55:43
Idag har det blivit en hel del jobb. Flyttande av möbler och städande. Det kom en och hämtade soffan innan och nu sitter jag med min bärbara dator i fåtöljen, kollar på friidrott o bloggar lite. Imorgon kommer den nya soffan :)

Tisdag - lemlästad

     2009-08-18 @ 19:00:55
Idag har jag en lista på grejer som jag ska börja fixa med. Vår soffa har kommit och efter en del pusslande så kommer de och lämnar den på torsdageftermiddag. Så nu måste jag städa undan här hemma och möblera om lite. Jag har precis gjort en pepp-spellista med massor med Anna-favoriter... så som Snack - OverdoseTimbaland - The way I are och Culture Beat - Mr Vain *anna älskar*

Vi får se om mannen kommer hem imorgon och kan hjälpa mig att flytta lite större grejer. Ikväll är han och styckar en bock som han sköt i söndagskväll.

Dessutom ska jag sätta in en annons på vår nuvarande soffa. Den som kommer och hämtar den får den... inget o ta betalt för.

Söndag - tufft

     2009-08-16 @ 20:08:28

Helgen har varit en tuff helg för min hjärna. Inte bra o gå här hemma o tänka i min ensamhet. Igårkväll hade vi det superbra hos Mitt lilla pucko och Skogstösen. Med Er har man alltid ett leende på läpparna, ni är guld värda :)

Idag har det varit lite av en familjedag hos Dylans familj. Det var köksprat med Svärmor och sedan middag med hela familjen, en liten promenad upp till husbygget och sedan fika på det. Prinsen fanns inte att finna när jag skulle köra hem, så han får bli på landet några dagar till. Dylan stannade oxå kvar... bockajakten började ju idag.

Nu ska jag käka lite kvällsmat o kolla på nåt inspelat... sen får det nog bli sängen tror jag.


Lördag - ut

     2009-08-15 @ 10:43:14
Nu ska jag ut i regnet :). Det blir en runda på stan... känner att jag ska unna mig lite grejer idag... en bra dag att göra det :) Måste köpa batterier till nya spelet, kolla på leggings, nåt snyggt nagellack, kanske en kofta... vi får se vad det blir helt enkelt.

Lördag - tidigt som vanligt

     2009-08-15 @ 09:21:38
Fixar i hemmet och lyssnar på Morgonpasset från veckan. Beyoncé´s Halo spelas och jag får ett dansminne från So You Think You Can Dance... är tvungen o kolla på Youtube... så jag ger er detta klipp :) Tråkigt att Randi åkte ut, men de tjejerna som är kvar är fantastiska....


Fredag - äntligen helg

     2009-08-14 @ 20:38:01
Veckorna bara flyger fram, men det är bara positivt. Varje dag tänker jag på och längtar efter den dagen som vi ska flytta. Om vi har tur sker det innan årsskiftet :)

Denna veckan har det varit lugnt på jobbet och jag har kunnat kompa lite, skönt. Här hemma händer det inte så mycket. Mannen är borta 2-3 kvällar i veckan + 1-2 dagar på helgen, lite tråkigt men nödvändigt om vi ska kunna flytta.

Idag har jag fixat efterrätt till imorgonkväll, vi har käkat pizza och tvättmaskinen snurrar därnere (endast en som funkar... sa jag att jag längtar till egen tvättstuga med tvättmaskin OCH torktumlare)
Imorgon är det 1 år sedan Dylan gick ner på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom :). Vi ska åka till goa, mysiga vänner och käka gott och spela det nya spelet som jag köpte idag för halva priset :)

Onsdag - rysningar

     2009-08-12 @ 14:40:58

Söndag - ingen vanlig dag

     2009-08-09 @ 21:18:35
Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag
för det är Bellis födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!

Idag har jag spenderat dagen hos Storasyster med familj. Det har varit kalas för Bellis som fyllde 2 år ... stora tjejen :). Mysigt att träffa familjen, många pussar o kramar när vi träffas. Fick fotoalbum med bröllopsfoto av Pappsen o Frugan... sååå fina kort :) *tack*

Fredag - dagen

     2009-08-07 @ 21:14:44
Min dag kan sammanfattas i dessa punkter:

♥ 05.15 Steg upp i ottan, lite barn på jobbet.
♥ 10.15 Biltur till Mitt lilla pucko efter 4 timmars arbete
♥ 11.00 Mot stranden, med paus för inhandling av lunch
♥ 11.50 Seriös stekning, lite strandtennis och några dopp i plurret
♥ 14.30 Gigantiskt 2 kulorsglass (läs 6 kulor)
♥ 16.30 Trött som en spade i bilen hem
♥ 17.30 Info om att mannen i ett förvirrat ögonblick kört hem till sina föräldrar istället för till mig.
♥ 18.00 Musik på HÖG volym och köket blev sprillans rent
♥ 20.00 Mumsig egengjord thaiwok intogs framför Oprah
♥ 21.15 En väldigt trött Anna funderar på o gå o lägga sig alldeles för tidigt

Onsdag - fynd fynd fynd

     2009-08-05 @ 18:16:27

Inte så mkt o göra idag på jobbet... jag kompade ut lite tidigare och tog en sväng inom Lindex på vägen hem. Det visade sig vara ett smart drag. Jag hittade nämligen 2 st klänningar på rea... ordinarie pris 349:-/st, nu kostade de 79,50:-/st. snacka om fynd. Tyvärr hittar jag inte min laddare till kamerabatteriet... men jag ska se om jag kan ta kort med mobilen, så ni får se mina fynd.

Uppdatering: Det blev lite splittrade kort då den spegeln där jag har bäst ljus inte är den längsta om man säger så... kvalitén är inte den bästa heller... men ni ser iaf hur de ser ut.


Tisdag - ibland förundras man

     2009-08-04 @ 20:04:45
Jag blir ibland så förundrad över hur vi männsikor kan göra saker mot oss själva som vi vet inte är bra... men vi gör det ändå. Själv har jag i dagarna satt ner foten och tagit ett rejält snack med mig själv... nu får det vara bra. Så nu är det slut på 2 grejer som upptagit mitt liv ett tag nu. Inga stora förändringar, men något som var tvunget för att jag ska må bra. Jag ska inte ljuga om att jag inte har abstinens... men inget jag inte kan hantera.

Tisdag - bortskämd

     2009-08-04 @ 20:01:05
Idag efter jobbet åkte jag till Storasysters jobb och valde ut ett armband och 2 kulor från Troldekugler. Valet föll på en oxiderad kedja, en vit diamantkula och en oändlig. Det blev väldans fint ihop och symboliserar vårt bröllop och äktenskap. Det finns otroligt mycket fina kulor att välja på, men jag nöjer mig med dessa så länge.

Söndag - gipsad

     2009-08-02 @ 18:00:38
Igår åkte vi med Mitt lilla pucko o Skogstösen för att spela fotbollsgolf. Det blev ett litet stopp på vägen dit för att fylla på matdepåerna. Där stötte vi på "bonden i Boarp" som sålde säd. Jag kom sist på fotbollsgolfen trots att Dylan fick 13 på ett hål. Väl hemma igen grillade vi korv, inspekterade husbygget och sedan blev det ett långt dopp i poolen. Jag och hippon (den uppblåsbara flodhästen) var som ett... den hade massor med olika användningsområden. På kvällen åt vi resterna från fredagens måltid och sen höll vi lite koll på lill-Zlatan som hade fest. Zeke hade fnatt på natten och skällde som en galning så fort någon smällde i en bildörr eller körde iväg. Min sömn inatt har varit väldigt sparsam... gick upp 7... pallade inte försöka sova mer.

Idag har jag skruvat gipsskivor... det blev nog en sisådär 800 skruvar... det känns i ryggen min ska jag säga. Efter det blev det ett välbehövligt dopp i poolen och nu är vi hemma allihopa i lägenheten. Prinsen har varit på landet sen bröllopet... så han lär väl sova ett par dagar nu.

RSS 2.0