Torsdag - kärt barn

     2011-04-28 @ 22:19:28
Det sägs att kärt barn har många namn och då är vår lill-prins väldans kär. Det senaste i raden av smeknamn kom jag på idag när han roffade åt sig smörgåsrån... det blev genast Hånge Hilding ;). Andra namn som han har är traggemoster, kladderöv, feshåsa, mammas älskling, sötnöt, finaste ungen etc. Mannen har kallat honom Lillen sen han var miniliten.

Vad kallar ni era barn? Har ni några speciella smeknamn?

Torsdag - hand vs. motor

     2011-04-28 @ 15:13:31
Nu när lill-prinsen äter mkt själv blir det massor med smulor på golvet. Och är det ngt jag hatar så är det att få smulor under fötterna. För nån vecka sen sa jag till mannen att vi antingen får köpa en Ergorapido eller en sopkvast. Hans svar blev inte helt oväntat en sopkvast ;). Och jag kan ju inte mer än att hålla med om att de blir ju väldans mycket billigare med en sopkvast... samtidigt som ni får hålla med om att det hade varit såååå snyggt med en ergorapido i pastell green metallic ståendes här i köket :) Nåja, jag får väl börja leta efter den perfekta sopkvasten :)

Onsdag - fina

     2011-04-27 @ 19:02:24

mms_img45880 (MMS)

Igår var jag väldans off, så efter kvällsmaten gick pojkarna ut i trädgården och jag fick lite lugn och ro. När de kom in igen hade de plockat fina påskliljor till mig :-)


Tisdag - äntligen

     2011-04-26 @ 09:33:17
Igår kom äntligen tant röd på sitt första besök sen oktober 2009. Jag som brukar ha sjukt ont i mage + rygg känner bara lite molande + svullnad i magen, så det där med att det blev bättre efter graviditet stämmer verkligen in på mig.

Måndag - vänner

     2011-04-25 @ 21:26:34
Denna påskhelgen har gått i vännernas tecken. Det är helt underbart att umgås med så fantastiska vänner som vi har. Grilla, spela spel, prata, fika, njuta av solen mm. Vi är lyckligt lottade som har så fina vänner :)

Idag har vi umgåtts med mamma + alla mina syskon, med respektive och barn. Först var det äldsta lillasystern som spelade fotboll, så skoj att kolla på match igen :) Solen strålade och jag ångrade att jag inte fått med mig min solhatt. Efter matchen blev det mat och fika hos mamma för att fira äldsta lillasystern. Det blev även en tur till lekparken :)

Nu är påsken slut och vi återgår till vardagen. Veckan bjuder inte på så mkt än så länge. Vad jag vet har jag bara ett möte på jobbet inbokat. Så vill nån hitta på något så är jag öppen för förslag :)

Söndag - boxas

     2011-04-24 @ 21:28:56

mms_img37484 (MMS)

Spelar Wii och jag vann bowlingen och fick in en knockout på boxningen :-)


Fredag - Glad påsk

     2011-04-22 @ 18:54:07


Bjuder er på en bild på coolaste killen i stan (eller kanske på landet). Idag har han fått påskägg av fina vänner... hur snygg e han inte i sina nya solbrillor och sin nya fina solhatt :) Vi har haft en underbar eftermiddag på altanen med Tiny & Bess med respektive + lill-prinsens fjälla såklart :)

Fredag - in good times and in bad

     2011-04-22 @ 07:31:58
Jag bjuder er denna långfredagsmorgon på en väldigt rörande och sorglig låt/video om äkta kärlek, om att stanna även när det är jobbigt. Jag är sååå oerhört tacksam över mina allra finaste pojkar som ligger o sover så sött.


Torsdag - 8

     2011-04-21 @ 15:04:20
Igår blev lill-prinsen 8 månader och vi var på BVC för BOEL-test och kolla längd+vikt. Han fick med beröm godkänt på BOEL-testet och många komplimanger för att han är så glad och ger ett sånt gensvar. Vår älskade unge väger nu 8970g och är 72,5cm :)

Här hemma firade vi dagen med att äta plockmat för första gången. Det gillades massor. I brist på en plasttallrik fick vi ta ett plastlock och det fungerade alldeles förträffligt. Biffarna i bitar var precis lagom att ta, men minisnäckorna och majsen var lite för smått än så länge.



Vi var ju även hundvakter igår då svärmor är i Barcelona och svärfar var i Uppsala på återbesök. Zeke cruisade runt under lill-prinsens stol och åt upp maten som råkade komma ner. Dessutom fastnade det lite i pälsen :)



Dagen till ära blev lill-prinsen mer och mer rörlig. Inget krypande men hasande på rumpan och rullande och svängande. Rätt vad det var så hade han vält ut katternas vattenskål... sen hittade han nedersta lådan och drog ut en rulle plastpåsar som han lekte lite med . Han lyckades även att klämma de små fingrarna lite smått i lådan.


Tisdag - slapp

     2011-04-19 @ 13:17:26

mms_img74460 (MMS)

Jag slappar i solen medans Lill-prinsen sover i vagnen. Storasyster & Bellis fixar i trädgården.


Tisdag - fantastisk dag

     2011-04-19 @ 07:52:12
Igår styrde vi kosan mot Skånes djurpark, där mötte vi upp föräldrar och barn från babysången. Vi var 8 mammor och 17 barn i åldrarna 5mån - 17år. Vi såg massor med djur, men lill-prinsen var mer intresserad av att titta på alla människorna :)


Det fanns människobjörnar ute i det fria som barnen fick såpbubblor och/eller godis av.

Det var jättehärligt att gå där i solen och bara vara. Vi åt lunch uppe på björnberget och sen var det många barn som somnade gott.



Vi pratade lite med älgarna, där var en "liten" kalv som var väldigt söt.



Vi avslutade dagen i solen vid grävmaskinerna och åt mellanmål och glass. När vi kom hem blossade det lite om kinderna och senare på kvällen var det väldans rött i hela huvudet... så kan det gå när man inte tänker på att solen tar och vi var inte jättemycket i direkt solljus heller.

Summa sumarum var det en väldigt lyckad dag med underbara människor :)



Måndag - utflykt

     2011-04-18 @ 11:19:14

mms_img74459 (MMS)

Måndag - utflykt


Söndag - bakis?

     2011-04-17 @ 13:28:50
Det känns verkligen som om jag är lite bakis idag, vilket inte är fallet eftersom jag körde igår. Men det finns nog 1 eller 2 från festen som mår lite dåligt idag ;) Vi hade en superduper trevlig kväll hos Protesmakaren med sambo, det bjöds på kräftskiva med massa snapsar såhär på vårkanten.

Jag försökte ta kort på min outfit igårkväll men det blev inge bra, så jag bjuder på en efterkonstruktion från idag istället.



Vi dealade även denna kväll om vem som skulle ta natten och få sovmorgon. Denna gången blev det jag :), tror minsann jag drog vinstlotten denna gången oxå. Vi hämtade ju en yrvaken lill-prins hos hans faster vid 1-snåret i natt och när vi kom började projekt nattning. Han somnade i min famn framför tv:n strax efter 2 men vaknade såklart när jag la ner honom och utförde diverse konster för att inte somna. Lite efter 3 somnade han äntligen och jag stupade i säng. Mannen gick upp med honom nån gång mellan 6 0 7 och jag sov vidare till klockan var nästan 10... snacka om lyx.


Lördag - deal

     2011-04-16 @ 09:06:39
Igår dealade jag och mannen om natten och morgonen. Vi kom fram till att han tog natten, så får han sovmorgon. För mig, som varit upp i snitt 10ggr/natt sen i söndags, var det viktigare att få slippa gå upp än att få sovmorgon. Naturligtvis vaknade jag kl 5 och kunde inte somna om, men jag sov från halv 11 till 5, så jag är nöjd. Halv 7 gick jag upp och mös lite framför tv:n, innan jag tog tag i lite städ och tvätt. Lill-prinsen sov till kl 8, vilket inte har hänt på väldans länge.

Så, summa summarum, blev det massor med sömn för mig, mannen fick sovmorgon + att jag fick lite egentid på morgonkvisten... kan ju inte bli bättre :)

Dagen idag bjuder på lite marktjänst här hemma + lite trädgårdsarbete. Kvällen bjuder på födelsedagsfest och det ska bli såååå roligt. Har ni tur får ni en liten partyoutfits-bild :)

Dessutom ska jag kränga dragéägg idag ;)

Fredag - matchar

     2011-04-15 @ 13:07:00

mms_img74457 (MMS)

Såhär snygga är vi idag på vår utflykt till Osby


Fredag - sug

     2011-04-15 @ 11:37:00

Hela veckan har jag haft ett sånt godissug, men jag har stått emot. Helt fruktansvärt vilket sug man kan ha efter sötsaker. Det är nästan så jag tror att jag har PMS... ingen skulle vara gladare än jag. Det hade varit super om kroppen hade fungerat som den ska igen efter graviditeten. Men nåt jag inte blir glad över är om mensvärken är densamma som innan. Jag har hört många säga att den blir mkt bättre efter att man fött barn och det hoppas jag verkligen.

Hoppas att ni har en bra fredag :) Vi är i Osby och besöker LoMo, hennes 2 döttrar och lilla bebisen i magen som ska titta ut om 2 månader.


Torsdag - rörigt

     2011-04-14 @ 19:05:41


Igår när jag kom hem från stan undrade mannen hur lill-prinsen hade lyckats sprida ut sina leksaker så mycket. Men det var ju inte bara han, han fick ju bra med hjälp av sina kusiner, Älvan och Myran :) Älvan hade lite tråkigt ett tag och tyckte att vi skulle gå ut, så då tog vi en promenad upp till lill-prinsens farmor. Älvan och Myran ville köra vagnen och det gick jättebra. Efter ett tag tröttnade Myran och Älvan körde själv. Hon hade fullt sjå med att hålla koll så hon inte körde i några vattenpölar *sötnöt*

Torsdag - spännande

     2011-04-14 @ 11:02:03
Inatt fick jag ett spännande sms... vilken tur att jag inte såg det förrän imorse, annars hade jag nog haft lite svårt att sova. En alldeles ny liten bebis är påväg för att träffa sina fina föräldrar, jag går som på nålar och hoppas att allt går bra och att bebisen snart kommer ut :)

Onsdag - speedshopping

     2011-04-13 @ 19:33:04
Idag körde jag in till stan kl 17.04... hamnade i bilkö på E22 men var parkerad och klar kl 17.30. Jag entrade Sandelins kl 17.34, men hittade inget. Jag vandrade bort till Aima och såg en rosa skapelse precis innanför dörren. Den var precis vad jag letat efter och jag tog den och en kornblå med mig in i provrummet. Kl 17.48 var jag ute på gatan igen med en kornblå partytopp inhandlad. Det kallar jag speedshopping ;)


Onsdag - frågan?

     2011-04-13 @ 14:41:59
Idag har vi hunnit med besök hos tandläkaren för lill-prinsen och lekbesök från lillebror, älvan och myran. Lite senare i eftermiddag ska lill-prinsen umgås med sin faster och jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska ta igen lite förlorad sömn, eller köra in till stan och hitta nån snygg topp till festen på lördag :).

Tisdag - G som i lill-prinsen

     2011-04-12 @ 18:06:43
Vill bygga på mitt Troldekugler-armband med lite fler kugler... men de ska inte bara köpas utan de ska ha en betydelse oxå :)



Såhär ser mitt armband ut nu:

♥ Rödrosa glaskula; julklapp av Bellis för tack för barnpassningar
Oändlig i silver; symboliserar vårt äktenskap
Vit glaskula med "diamanter"; symboliserar vårt bröllop
♥ Blå glaskula med pluppar; köptes när vi fick veta att de bodde en prins i magen
Glaskula med bladguld; köptes som en tröst den dag lill-prinsen var beräknad :)
Barnvagn i silver från Pandora; present från svärföräldrarna efter lill-prinsen kommit till världen.

Den kula jag funderar på att utöka med är denna. Ett G som i lill-prinsen :)

Tisdag - favorit

     2011-04-12 @ 16:12:13
När det börjar närma sig påsk så kollar jag lite extra i affärerna efter ett av mina favoritgodis. För 1½ vecka sedan hade det kommit in och jag köpte 3 påsar på studs. Dock har jag inte ätit nåt av det än... glömde visst bort det i lördags. Det blir säkert några fler påsar innan de försvinner från affärerna igen... de är ju sååååå goda.


Här har vi de riktiga dragéäggen... inte de räliga sockriga som finns i lösvikt.

Tisdag - what not to wear

     2011-04-12 @ 12:26:27
Jag älskar Trinny & Susannah och gillar massor att de har varit här i Sverige och fått bukt på lite kvinnor. De är så brutalt ärliga och fantastiskt duktiga på det de gör. Jag tycker att det är så coolt hur man kan förändra sitt utseende bara genom att klä sig på rätt sätt.

Jag tror att många tjejer/kvinnor ute i Sverige (världen) går runt med en BH i fel storlek. Vet du vilken storlek du ska ha? Eller har du kört på samma sen du var tonåringen? Då är det kanske dags att kolla upp det. Här finns en liten BHguide där du kan skriva in dina mått så räknar den ut vilken BH-storlek du bör använda. Denna guide stämmer inte riktigt på mig, men ni kanske kan få ett litet hum om vilken storlek ni ska använda. Guiden säger att jag ska ha en kupstorlek mindre än vad jag använder, men om jag hade gjort det så hade det sett ut såhär.

Anledningen till att jag inte köpt några jeans innan är att jag inte känt att jag hittat några som sitter bra på min kropp. Efter barnafödande behöver jag ett par jeans med hög midja, för att få en snygg siluett. Om jag hade köpt ett par med låg eller normal midja hade jag fått den såkallade "muffinseffekten" och då ser man genast "tjockare" ut.

Här kan ni se lite skillnad:
 

För mig handlar det inte om vilken storlek det är på kläderna, utan att kläderna ska sitta bra och passa MIN kroppsform. Det finns en kofta på KappAhl som Evelina och Josefine (med mindre byst) är såååå fina i. Jag provade den, men den är inte gjord för personer med stor byst... jag såg ut som en fyrkant.

Sen finns det lite andra saker som man kan tänka på t.ex.
- kvinnor med lite bredare höfter passar bättre i byxor med lite vidd nertill (bootcut) än smala åtsittande
- framhäv din smalaste del på överkroppen (för mig är det strax under bysten)

Har ni några fler stiltips?

Måndag - uppkomlingar

     2011-04-11 @ 10:50:13
Här händer det grejer på tandfronten. 4!!!! tänder (nr5-8) har nu spruckit igenom. Det var ju inte så längesen som det kom 2st. (nr3-4)


Måndag - blod

     2011-04-11 @ 08:25:16
Idag pratar de om blodgivning på Nyhetsmorgon. Jag fick ju blod efter min förlossning och eftersom jag är 0- så är mitt blod eftertraktat. Min tanke är att jag ska börja ge blod när det gått 9 månader efter förlossningen, enligt GeBlod är det då man får börja ge.

Ger ni blod?

Söndag - undantag

     2011-04-10 @ 15:50:20

mms_img74456 (MMS)

Idag är det undantag på godisfronten. Lill-prinsen är förkyld och har feber, natten var piss med uppvak minst 1 gång i timmen. Nu sover han i min famn och jag käkar godis och kollar på criminal minds.


Söndag - njuter

     2011-04-10 @ 12:18:22

mms_img74455 (MMS)

Njuter solen och löser sudoku medans Lill-prinsen sover i vagnen.


Lördag - repris

     2011-04-09 @ 17:17:00
Ikväll kör vi en repris på förra lördagen :) Det blir grillning med vänner (dock inte samma som förra lördagen). Ikväll måste jag även smaka på min Bacardi Mojito som jag fick i present av Storasyster på BB. Det var en såkallad "fyförsörenvadduharvaritduktigsomföttbarn-present :)

Vi har varit en sväng inne i stan och fixat det sista till Gustavs rum (i byggväg alltså) Lill-prinsen somnade i vagnen på Biltema så det blev en skön promenad till Max där vi mötte upp mannen för lunch. Nu har jag en välbehövlig paus efter att ha städat i köket + gjort fransk potatisgratäng. Lill-prinsen spenderar eftermiddagen med sin farmor och kommer väl hem snart.

Lördag - skottpengar

     2011-04-09 @ 16:59:34
Det borde vara skottpengar på föräldrar som kör omkring med sina barn obältade. Idag när vi satt och åt på Max såg jag en mamma komma körandes med 4 obältade barn i bilen... kan tänka mig att den äldsta var typ 7-8år. Jag blir riktigt mörkrädd när jag ser sånt. Varför bältar inte föräldrar sina barn? Vad beror det på? Okunnighet? Lathet? Likgiltighet?

Fredag - traggeröv

     2011-04-08 @ 19:03:31
Lill-prinsen pratar hela tiden... det är mam-mam-mam-mam och pap-pap-pap-pap. Nån gång har han sagt mamma och pappa men det har nog bara varit tillfälligheter, men det låter helt underbart. Tänk att det kan vara så fantastiskt att få höra det ordet från sin fina underbara son.

Just nu tokhoppar han i sin hoppgunga och säger a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a, det är ett vanligt förekommande ljud här hemma numera.

Fredag - sen sist

     2011-04-08 @ 14:30:43

 Hade en toppendag igår med finaste Anouk och Malin. Lill-prinsen gillade att ha kompisar här och pratade hela tiden :)

Idag har vi varit på en förskola och tittat runt... det blir kanske den som lill-prinsen ska gå på... måste ansöka snart.













Min fina orkidé som blommat om



Igår fick jag frågan hur jag lyckas med mina orkidéer. Ja du, jag sänker ner dem i vatten i en stor skål kanske 1 gång i veckan och låter vattnet rinna av innan jag sätter tillbaka dem i krukan. De står ljust men inte i direkt solljus. När alla blommor trillat av ställer jag dem i ett fönster i matsalen, när det sedan kommit nya stängler eller knoppar flyttar de in i vardagsrummet igen. Även de i matsalen får vatten typ 1 gång i veckan.


Fredag - nattfunderingar

     2011-04-08 @ 08:59:06
Tänk vad ett par jeans kan göra. Jag har hittat tillbaka till mitt gamla jag känns det som. Det jaget jag var innan graviditeten. Det är helt fantastiskt hur ett par jeans kan göra att man hittar tillbaka till sin "gamla" klädstil. När jag låg vaken igårnatt och finkulerade på lite av varje, så slog det mig plötsligt. Herregud, tänk vad man kan glömma bort sig själv.

Jag har ju samma kropp, fast den är olik sig. Runt om i bloggvärlden läser jag om nyblivna mammor som har sådana krav och förväntningar på sig själva och på sin kropp. Det är ju inte så konstigt att kroppen ser annorlunda ut efter att ha tänjts ut i 9 månader. Jag ska inte sticka under stolen med att jag också har krav och förväntningar, men jag börjar komma tillrätta i min nya kropp.

Så, fantastiska, underbara, starka och snygga nyblivna mammor, tänk på vilken prestation du och din kropp har åstadkommit. Du har fått världens finaste lilla knyte och tänk på hur fantastiska vi är som klarar detta :)



Torsdag - utlovade bilder

     2011-04-07 @ 16:54:08





Torsdag - fix

     2011-04-07 @ 09:01:00
Jag hittade jeans igår :) såååå snygga. Fick hjälp av underbara tjejer på VeroModa i Hässleholm, de är fantastiskt trevliga och duktiga. Bilder kommer senare + lite inlägg som jag låg och funderade ut i natt vid 4 snåret :/. Men det blir ikväll eller imorgon, för nu ska jag förbereda och fixa inför besök från Anouk och Malin senare idag.

Torsdag - lill-prinsens mat

     2011-04-07 @ 07:56:23
I tisdags provade jag att ge lill-prinsen macka med leverpastej som mellanmål och han gillade det. Jag är iofs inte förvånad eftersom han gillar allt man ger honom... eller inte riktigt allt. Jag köpte en burk med mat från Semper för att prova, men han gallskrek och klöktes om vartannat. Min tanke var att det kan vara bra att han kan äta nån burkmat om man ska iväg eller så. Men men, jag får väl prova nån annan sort om ett tag igen.


Här har ni lill-prinsen ätandes sina små "mackebitar"

Onsdag - lunch

     2011-04-06 @ 11:29:52

mms_img74454 (MMS)

Har lugn lunch på subway, ska läsa skvallertidning och njuta :-)


Onsdag - på vift

     2011-04-06 @ 07:55:00

mms_img74453 (MMS)

Lill-prinsen är lämnad hos farmor och jag är i stan. Provtagningen är avklarad o nu väntar jeansjakt och sedan frisörbesök.


Tisdag - dagens tips

     2011-04-05 @ 13:00:00
Jag har spenderat förmiddagen med att göra en fotobok för 2010 :) hos Ifolor. Jag valde en Deluxe-bok i A4 på 36 sidor, samma modell som jag har på fotoboken från vårt bröllop. Har tänkt att jag ska framkalla kort hur länge som helst nu... men först ska man gå igenom och bestämma vilka som ska framkallas, sen när de kommer så ska man ha tid att sätta in dem i album. Så nu tog jag tag i saken och gjorde en fotobok istället. Det är bara att ladda hem deras program och sen finns det massor med olika sidlayouter att välja på beroende på hur många bilder man vill ha per sida/uppslag. Tanken är att jag ska göra en för lill-prinsens första år oxå... kan ju va bra att börja redan nu, det är ju så himla bra att man kan spara det man gjort :)

Söndag - fantastiskt

     2011-04-03 @ 11:30:05
Igårkväll hade vi besök av kära vänner. Vi grillade, pratade och spelade spel. Lill-prinsen hade på sig sin fina Pippi-tröja, sin blingo-mössa och sina cool-jeans från Lindex, sen satt han på en filt på altanen och tittade på när det grillades. Han var nöjd en liten stund, sen blev han matad av Marie :) Det gav mig verkligen en försmak för underbara vår- och sommarkvällar. Vi åt inomhus och det var supermumsigt med grillat + ett glas rött.



När lill-prinsen somnat (efter att ha varit vaken till 10) spelade vi Vem svarar först?. Jag vann... BÅDA gångerna :) mannen var lite sur över det ;)

Vi trodde att lill-prinsen skulle sova lite längre idag... men tji fick vi... mannen var uppe en timme inatt med honom och sen vaknade han vid halv 7... då var vi inte så pigga. Men, men, jag har fördrivit morgonen och förmiddagen med att plocka undan en massa disk och kollat på inspelade program :) Lill-prinsen sover nu sin andra förmiddagsnap :) Om nån timme ska vi åka iväg och bada... äntligen är vi friska och hemma :)

Förresten... jag var ute o sprang igår... ska försöka göra det till en vana :)

Söndag - på gång

     2011-04-03 @ 11:20:58
Här nedan ser ni mitt senaste projekt... en enda stor mormorsruta som ska bli en stooooor filt... eller åtminstone typ 1x1meter, nu är den 25x25 typ :


Lördag - tänk

     2011-04-01 @ 22:52:10
Tänk vad saker kan hända bara för att man vågar :) Förra våren gick jag här hemma och ingen i min närhet var gravid. Min fina Tiny hade ju oxå en bulle i ugnen, men bor ju 13 mil härifrån :( Jag hittade en grupp blivande mammor från Kristianstad med omnejd (med beräknad födsel i augusti) och en vacker dag tog jag mod till mig och följde med dem på fikadejt och det är jag väldigt glad för. Vi var 6 gravida med mycket att prata om. Mammor har fallit ifrån och mammor har kommit till och vi har ju fortsatt att träffas även efter att barnen började titta ut.

Tänk att jag vågade åka på den där fikan i maj :-), tänk att jag har träffat så fantastiska tjejer som jag uppskattar att umgås med.

Fredag - vår i luften?

     2011-04-01 @ 21:38:04
I eftermiddags var både jag och lill-prinsen lite gnälliga, så istället för att gå varandra på nerverna så klädde vi på oss och gick ut i solen och planterade lite blommor... eller jag planterade och lill-prinsen satt i vagnen och kollade läget..

Såhär snyggt blev det :)


Kruka med vit och blå pärlhyacint och påskliljor. Skylten kommer från Humlalyckan


Rosa blommor som pryder stallväggen


Detta arrangemanget gjorde jag på Humlalyckan i måndags :) och det pryder nu vår veranda.

Fredag - uppdatering

     2011-04-01 @ 11:23:48
Nu har jag uppdaterat den privata bloggen med lite bilder på lill-prinsen :)

Vill du ha lösenord? Maila mig på [email protected]

Fredag - har storleken betydelse?

     2011-04-01 @ 09:19:26
Ibland blir jag lite konfunderad när det gäller barnkläder... Lill-prinsen var 71,5cm för 2 veckor sedan och använder 74/80 i klädstorlek. Förra veckan var jag på jakt efter pyjamas till honom och hittade en fin på Lindex. Jag vet av erfarenhet att deras pyjamasar har väldigt korta ben, han växte ur 74 för hundra år sedan. Så jag satsade på att köpa i 86 för att vara på den säkra sidan. När jag såg den hänga kändes den hur stor som helst men när vi tog på den igår så satt den superbra. Armarna fick jag vika upp 2 centimeter och där är definitivt lite  o växa i, men den är inte så tokstor som jag trodde den skulle va.

I morse efter frukosten tog jag på honom en body från hm i storlek 74 (liiiiite lång i ärmen) och ett par byxor från Ullared i storlek 62!!!!!!! De byxorna har han kunnat ha sen han var typ 1 månad, visserligen mudd på i benslut och i midjan... men hallå... storlek 62???

Jaja, för att svara på min fråga i rubriken: Ja, storleken har betydelse... men storleken är inte alltid densamma. Ett tips som jag fick av Svägerskan för ett tag sen är att ha en body (som man vet passar) i skötväskan och mäta med det man ska köpa :)

RSS 2.0