Fredag - piffning

     2009-10-30 @ 17:45:36
Här ser ni nya lila kudden. Den grå/silvriga kudden + gråa pläden inhandlades på gekås.


Fredag - på G

     2009-10-30 @ 15:17:21
Idag blev det endast jobb i 3 timmar... lite barn och snäll kollega :) Slappade lite i soffan när jag kom hem vid elva o efter lite Arga snickaren och ett litet diskberg så blev det en promenad till stan. Bytte leggingsen jag köpte i förrgår... inte kul med maskor, hittade lila kudde och superfin glasskål med lock, på Borett och köpte thailunch med mig hem. Jag blev kär i glasskålen hos Bess förra helgen, hon har den i grönt, men transparent passar bättre in i vårt nya hem :) Nu är det städning och piffning av hemmet som gäller. Jag fick minsann lite extra energi av lite friskluft och inspiration.

Torsdag - borde

     2009-10-29 @ 14:49:18
Finns många saker som jag borde göra... men jag skjuter på dem... istället tänkte jag lägga mig under en filt i soffan och äta lite choklad o kolla på tv... ibland måste man tänka med hjärtat.
Uppdatering: Inget choklad i skafferiet, mannen hade visst ätit upp alltihop... fick tina lite muffins från frysen.

Onsdag - 1½

     2009-10-28 @ 17:15:11
Då var det bara 1½ dag kvar att jobba :) käääänns bra.

Ikväll ska jag till möbeljättens hemort och hälsa på lomo i "hennes" affär. Dricka lite vin, käka lite snittar o handla lite kläder :)

Söndag - mysig helg

     2009-10-25 @ 21:54:50
Är hemma efter en superbra helg i hufvudstaden :) Nu är det snart dax för sängen... klockan är ju egentligen elva... så lite trött är jag allt. 

Torsdag - martyr

     2009-10-22 @ 18:34:12
En dag kvar att jobba... men bara 5 timmar :)

Lagar köttbullar, kokt potatis o gräddsås *mums* Inget är godare än mat lagat från grunden.

Snart ska jag ge upp mitt martyrskap för dagen och svälja några tabletter och döva denna menssmärta som har ökat över dagen. Den är inte trevlig och definitivt inte välkommen.

Samtidigt med matlagningen packar jag även resväskan o efter maten blir det nog en tur ner till Maxi för o inhandla lite färdkost. Om 24 timmar rulllar vi in på Stockholms central :)

Söndag - nedräkning

     2009-10-18 @ 19:58:32
Nu är det bara 5 dagar att jobba + en föreläsning kvällstid och sen åker jag o Tiny o hälsar på Bess i STOCKHOLM. Det ska bli så skoj och jag kommer o längta ihjäl mig hela veckan.

Söndag - denna är till dig syster :)

     2009-10-18 @ 18:09:29


Söndag - världens finaste Prinsen

     2009-10-18 @ 18:07:02

Idag påmindes jag om att det snart är 4 år sedan jag fick hem min fina Prinsen... såhär liten var han då :)



Fredag - oväntat

     2009-10-16 @ 08:09:10
Oväntat att man vaknar halv 5 när man inte börjar förrän kl 9... NOOOOOT!

Igår var det förresten 4 år sedan jag flyttade in i denna lägenheten... så länge har jag inte bott nån annanstans, sen jag flyttade hemifrån för snart 13 år sedan. Inom 2 månader har vi förmodligen flyttat ut... slutet på en era ;)... men början på ett helt nytt liv :)

Nu bär det snart av till jobbet... det blir frallefrukost där innan jag börjar jobba :) Stängning idag vilket jag ogillar mycket, men det är bara o bita ihop. Helgen som väntar blir ju kanon, imorgon kör jag nog till Svärföräldrarna, hjälper till lite i huset o mäter fönster, på kvällen blir det middag och tragg hos Tiny som är hemma på besök. På söndag blir det besök på Ullared med faster o syster, ska bli super :)

Torsdag - underbart

     2009-10-15 @ 18:44:01
Ikväll har jag en kväll utan några måsten... så ikväll blir tv för hela slanten, har ju hur mkt som helst och titta på som jag missat på senaste tiden.

På söndag blir det definitivt Ullared... har fått med mig 2 vapendragare :)

Onsdag - ullared here I come :)

     2009-10-14 @ 15:00:09
Igår bestämde jag mig för att ta en tur till ullared... så på söndag bär det iväg. Mannen min vill kanske följa med... han skulle funderar på det. Nån annan som är sugen på att följa med mig?

Söndag - längtan

     2009-10-11 @ 21:01:52
Det finns många saker i livet som man längtar efter... stora som små... just nu går mina tankar mkt till vår stundande flytt, o det jag längtar efter är:

- diskmaskin
- städskåp
- egen garderob
- tvättstuga
- stort badrum

Men man ska väl leva i nuet har jag hört ;) så jag får nöja mig med:

- diska själv
- husera alla våra kläder, städgrejer och alla andra saker i 1 klädkammare
- dela tvättstuga utan torkmöjligheter med 3 andra hushåll
- mini toalett




Söndag - resten av helgen

     2009-10-11 @ 19:19:05
Det var väldans skoj att bowla i fredags :) Jag skrattade massor. Smakade en väldans god cider *mums*

Mitt lilla pucko var oxå och bowlade med sitt jobb, men de började när vi satte oss för att äta. Det var supergott med tacobuffé och de blev även en massa skratt vid matbordet. Fick skjuts hem av en jobbarkompis sen blev det tidig sänggång.

Igår gick vi upp halv 7 o sen jobbade jag i huset till klockan var fem. Det blev en hel del svordomar, skruvande, onda tummar, funderande m.m. På kvällen åkte vi till Mitt lilla pucko för o kolla på fotbollen. På vägen hämtade vi pizzor *mums* och jag åt upp hela min kebabpizza... blev sjukt mätt, men gott var det.

Söndag - familjedag

     2009-10-11 @ 19:11:32
Idag har vi haft en dag med familjen. Jag o Dylan har varit hemma tillsammans, sätt ett kryss i taket ;). Innan vi åkte på Älvans kalas så inhandlade vi en ny dammsugare... väldans fin är den... o bra oxå. På kalaset åt vi gooooda bullar o prinsesstårta. Det är så härligt o se hur Bellis o Älvan är mot DylanBellis bjöd honom på låtsaskaffe o Älvan ville att han skulle hjälpa henne att tvätta händerna efter maten.

Just nu fixar min älskade man mumsig mat (egenskjutet rådjur) och jag tar en liten paus i "tackkortsslickandet".

Torsdag - nanny

     2009-10-08 @ 21:07:22
Idag spenderar jag kvällen hos min Bellis :). Hon somnade sött för 1½ timme sen o jag har hunnit med o klistra adresser o avsändare på en hel del tackkorts-kuvert. Hoppas Storasyster kommer hem från mötet snart, så att jag kan köra hem o sussa sött i min säng.

Imorgon efter jobbet har vi trivselkväll... det blir bowling o taco-buffé... ska bli toppenskoj :)

Onsdag - ingen vanlig dag...

     2009-10-07 @ 17:11:14
...för idag är det min mans födelsedag :) Jag har precis slagit in hans present och sen blir det mat borta o film hemma. Ska bli mysigt o umgås.

Lördag - prioriteringar

     2009-10-03 @ 18:41:31

I mitt liv, just nu, måste jag prioritera. Så det som prioriteras är JAG o vårt hem :). Mannen min är sällan hemma... men det är något som i december inte spelar någon roll. För då är huset färdigt och vi kan flytta in i det gamla :) Idag har jag spenderat dagen med att hjälpa till med huset, vilket ger 2 plus... det blir färdigt fortare och jag får träffa min man :)

Ikväll prioriterar jag vårt hem. Jag tar hand om disken från igårkväll... en kväll med underbara tjejer, lite vackrare blev vi allt ;) Jag har tänt ljus i hela lägenheten (det är ju så murrigt ute) och snart blir det soffan, rester från igår o nåt inspelat som rullar på tv:n. Klockan 8 ska jag definitivt kolla på Här är ditt liv för o se om det är någon intressant person med.


Torsdag - ojojoj

     2009-10-01 @ 21:38:54
Den här veckan har visst flugit iväg... såhär har den sett ut:

måndag - föreläsning direkt efter jobbet...
tisdag - hemmakväll=städkväll
onsdag - möte efter jobbet, sen montering av kökslådor hos Svärföräldrarna
torsdag - förberedelser inför morgondagen

Idag stod mannen för maten... det blev stuvade makaroner o korv (ej falu). Mannen sa åt mig att äta o va tyst... så det gjorde jag.
Imorgonkväll blir det lite tjejkväll här hemma *trevligt*

RSS 2.0