Lördag - utflykt

     2007-06-30 @ 09:09:03
Snart ska jag och Dylan åka till Sveriges kristnaste stad. Det blir IKEA :) och lite samkväm. Så om ni ser en röd bil på E4:an som glider fram i 90... så är det vi :)

Torsdag - sovmorgon

     2007-06-28 @ 20:18:51
Idag blev det ingen sovmorgon eftersom jag var tvungen o börja tidigare för att vi fattades folk. Men imorgon blir det av igen. 2 barn mindre, så jag behöver inte komma förrän halv 12... det uppskattas. Idag var det verkligen döden mellan 13.30 o 16.30. Hade 4 barn som skötte sig helt själva... knappt några konflikter och det kändes verkligen bara som att man satt av tiden. Ville ju inte störa dem i deras lek för att jag hade tråkigt... de lekte ju så fint. Vek lite handdukar och gjorde lite andra sysslor... för att få tiden att gå... men det gick sådär.

Torsdag - talböcker

     2007-06-28 @ 18:41:56
Jag har kommit på hemligheten :) Nu undrar ni säkert vilken... jo, det ska jag tala om. Jag vet vad som får mig att städa... talböcker :) När jag lyssnar på talböcker vill jag ha något att sysselsätta mig med. Började att lyssna på Stieg Larssons Män som hatar kvinnor i måndags när jag var på promenad. I tisdags slutade jag tidigt på jobbet och städade hela eftermiddagen och kvällen... med mp3:n i öronen. Igår blev det handling och matlagning på förmiddagen innan jobbet och idag efter jobbet ställde jag mig och diskade... bara sådär. Så om jag ska ha ett välstädat hem ska jag alltid lyssna på talböcker... Senare ikväll eller imorgonförmiddag ska jag baka muffins :)

Jag älskar livet...
fastän det regnar hela tiden!

Torsdag - Die hard 4.0

     2007-06-28 @ 18:37:07
Igår var jag och Älsklingen aka Dylan på bio. Vi såg Bruce Willis i Die hard 4.0. Filmen var stundom lite overklig, men sååååå bra. Blicken var verkligen fastklistrad på bioduken. Jag hoppade högt ett flertal gånger och när jag var lite nervös på slutet, lutade sig Älsklingen fram och viskade i mitt öra: "Han överlever". Klart som korvspad att han överlever... det gör han ju alltid... men det var ju så spännande. Jag rekommenderar verkligen den :)

Onsdag - dagens egendesign

     2007-06-27 @ 18:29:26

Fixade mig ett nytt mobilsmycke igår... det gamla gick av i förra veckan.






Onsdag - förmiddag

     2007-06-27 @ 10:48:47
Har inte hunnit städa trapphuset, får ta det imorgon förmiddag istället. Jag har iaf förberett maten inför kvällen, så det är bara att slänga in i ugnen för sista touchen när jag kommer hem. Älsklingen kommer ju ikväll och vi ska gå o se Die hard 4.0.

Det är sååå skönt och ha ledig förmiddag :) 2 kvar denna veckan... jag njuter... och så gör även mitt hem ;)

Tisdag - kväll

     2007-06-26 @ 21:45:58
Har varit väldigt produktiv idag :) Städat, tvättat, burit upp saker på vinden, slängt sopor, gjort vristlänk och nytt mobilsmycke.

Nu ikväll har Tiny varit här. Först blev det en promenad och sen spelade vi Rummikub o traggade.

Har kommit en bra bit på Män som hatar kvinnor nu... ska nog lyssna lite till nu... o kanske diska... jaja... kanske bäst att kolla febern oxå ;)

Imorgon ska jag sova länge, städa trapphuset och fixa mat till kvällen innan jag börjar jobba vid halv 12.

Tisdag - hoppsan

     2007-06-26 @ 15:52:54

La mig för att vila en stund och lyckades visst somna. Vaknade 1½ timme senare. Behövde en stund för o vakna till igen, men nu är hallen oxå städad... börjar likna nånting här nu :) Måste sticka huvudet i frysen o se ifall jag hittar nåt o äta... börjar bli dax för det nu.


Tisdag - ledig

     2007-06-26 @ 12:16:39
Känns konstigt att klockan är lite efter 12 o jag är ledig :) börjar inte jobbet förrän imorgon halv 12... rena lyxen ju.

Nu kan jag väl inte skylla på något så att jag slipper städningen... det är bara att bita ihop, stoppa in mp3-spelarens hörlurar i öronen (Män som hatar kvinnor) och städa järnet.

Uppdatering: En timme senare och klädkammaren är städad och den rena tvätten är inhängd... nu ser man golvet och kan gå därinne :)

Måndag - rummikub

     2007-06-25 @ 20:13:12

Prinsen har en ny favoritsovplats. Han går och lägger sig i locket till spelet Rummikub. Tur att han inte är större än han är... för då hade kanterna bågnat :)



Måndag - äntligen

     2007-06-25 @ 19:56:12
Har varit en sväng hos Lillebror med familj :) Fick äntligen min bilder från mobilen överförda till datorn... Svägerskan hade ju en Nokia-kabel *me like*


Förra sommaren när vi hälsade på Mysflickan och hennes man, var vi på en "utställning" i Vänersborg med en himlans massa "bubblor". Jag tyckte att denna var så fräck, så jag var tvungen att fota den. Den allra bästa tyckte jag helt klart var den färgmatchade mobilen... en hederlig gammal 5110.




Måndag - Stieg Larsson

     2007-06-25 @ 15:58:06
Nu har jag bestämt mig... efter att ha hört från många olika källor att "Män som hatar kvinnor" är jättebra, så ska jag börja om. Sist lyssnade jag inte länge innan jag tröttnade... men den ska visst vara seg i början men sen blir den super. Så den ska föras över på mp3:n igen o sen blir det promenad till biblioteket och kanske en sväng om Älvan.

Söndag - slappdag

     2007-06-24 @ 16:30:49
Idag sov vi länge, nästan enda till 12... det var skönt. Frågade Älsklingen vad han ville hitta på idag, men han ville bara ta det lugnt... det funkar för mig :) Behöver ju faktiskt pyssla om mitt hem lite. Så idag har det blivit tv-tittande, Rummikub-spelande och goda tacos till lunch/middag.

Har en lång lista i huvudet på vad som behöver fixas här hemma... vågar inte skriva ner den... det blir så verkligt då... jag gillar ju verkligen inte att städa. Men jag får väl beta av lite under veckan, har ju lite tid. Öppnar måndag, tisdag och sen stänger jag onsdag, torsdag, fredag och då börjar jag inte förrän halv 12... så lite ska jag väl hinna med på förmiddagarna, förutom o sova länge (som jag aldrig gör iaf)

Lördag - ett visdomsord

     2007-06-23 @ 18:17:11
 

"Det är inte mängden du dricker, hur ofta eller hur mycket du dricker eller vilka sorter du dricker som avgör om du är alkoholist eller inte.

Det är vad alkoholen gör med dig som räknas."

Jag blir ledsen när jag ser människor förändras av sprit... bli elaka och säga elaka saker till personer de bryr sig om. 


Lördag - midsommar

     2007-06-23 @ 18:06:29
Var i vänners nya hus igår och firade midsommar... vi satt ute i ladan i ett litet rum, mysigt! Kvällen började bra och min midsommarbrygd var supergod. Efter maten fick min mage dock ett psykbryt som varade i typ 4 timmar... så då blev det avslagen cola för min del.

En skojig sak som hände var att en av killarna som kom dit har haft en fling med min Lomo för en herrans massa år sedan. Tänkte att det inte kan finnas så många killar med de namnet i den hålan. O jag hade minsann rätt :) Försökte på begäran att fånga honom på bild... tror att jag lyckades med Protesmakarens kamera... men det var inte lätt. 
Lomo: Han var mycket rolig och trevlig :)

En positiv sak med att min mage kollapsade var att vi inte behövde vänta hela dagen på att köra hem... det uppskattades av mina medresenärer. Alltid kan man ju glädja någon ;)

Idag har det bara blivit slapp och ikväll blir det pizza på Älsklingens begäran... e man bakis så e man. Men jag mår superbra :)

Fredag - lista

     2007-06-22 @ 09:34:54
Hittade denna listan hos Mira

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Krylltott!
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
Max 50kr
3. Vilket ord rimmar på "test"?
Pest
4. Favoritplanet?
Får nog säga den här planeten
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Min syster
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
MacGyver (för då är det Älsklingen som ringer)
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
BH, cerise kortärmad topp, grå munkjacka och mina handledsvärmare
8. Sätter du etiketter på dig själv?
Har inte för vana att klistra lappar på mig själv ;)
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Just nu har jag inga skor... bara mina varma älgstrumpor
10. Ett ljust eller mörkt rum?
Ljust på dagen mökt på natten.
11. Vad gjorde du vid midnatt?
Sov
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
Absilut! :) Trevlig midsommar! ps. nu sitter jag på bussen mot jönköping. Bamsekram
13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Inte den blekaste
14. Vilket uttryck använder du mest?
Oh my lord?
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Älsklingen
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Prinsen
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Lite vodka igår när jag provade mig fram till min midsommarbrygd
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Inga
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
29
20. Din värsta fiende? 
Förmodligen jag själv
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
En vy över Visby som jag tog förra sommaren
22. Vad var det senaste du sa till någon?
Ok då jag öppnar väl fönstret till dig, fast du vill ju inte gå ut för det spöregnar (till Prinsen när han inte slutade jama)
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Jag tar pengarna :)
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Absolut... idag är det 5 år sedan första kyssen :)
25. Senaste låten du lyssnade på?
Alarma med 666

Fredag - Prinsen

     2007-06-22 @ 07:27:18



Hittade en bild på mitt lilla gryn när han precis kommit till mig. Han var så liten o så kär (e han iofs fortfarande). Han brukade ligga på mitt bröst och sova när jag satt i soffan. O hans klor var såååå vassa, var tvungen att byta om till andra kläder nä jag kom hem för att inte förstöra dem. Klicka för större


Fredag - sovmorgon?

     2007-06-22 @ 07:22:17
Nä, ingen sovmorgon idag heller... o sovit gott har jag inte gjort. Var vaken minst en timme mitt i natten för den j-vla mensvärkens skull *gillar inte*.

Det regnar ju inte lite ute... ett riktigt hällregn. Undrar om det ska lätta under dagen eller det kommer att hålla på såhär. Om det fortsätter såhär så är jag innerligt glad att jag köpte rostbiff till ikväll, för grilla är inte skoj i detta vädret.

Torsdag - ärenden

     2007-06-21 @ 21:12:04
Slutade redan halv 3 idag... lagom o jobba mellan halv 10 o halv 3 :) Sen begav jag mig till Kristianstad för lite shopping. Hittade det jag sökte + lite till. Provade en såååå fin långklänning på Indiska... den satt som en smäck... men den var av det lite finare slaget... inte så vardags... så den fick hängas tillbaka. Inhandla 2 st martini/cocktail glas i plast till mig o Tiny som vi ska ha imorgon, sen blev det 3 presenter minsann. Får berätta här sen :)

Trött som en spade var jag när jag kom hem... men det var bara o lasta in tomflaskorna i bilen o bege sig till Maxi för lite inhandling inför morgondagen. Gick relativt smärtfritt + att jag träffade en av mina fastrar o fick mig en kram och ett leende *det värmde*.

Funderar starkt på att gå o lägga mig strax... o hoppas på att jag sover länge imorgon... Beger mig nog till svärföräldrarna runt lunch... o det ska ju packas lite innan.

Torsdag - midsommaroutfit

     2007-06-21 @ 21:02:54
susanna


Här har vi bild på min midsommaroutfit... ovanpå det kommer det att tillkomma diverse tjocka tröjor efter vad kvällen lider och ett par tjocka strumpor... man borde kanske ha en filt med sig oxå med tanke på väderleksrapporten.
Flickan till vänster är en av mina bästa tjejkompisar, vi kan kalla henne Mysflickan. Synd bara att hon och hennes man har flyttat så långt ifrån oss. Om 3 veckor är det meningen att bebisen i hennes mage ska titta ut... 5 dagar innan Storasysters.









Torsdag - bilder

     2007-06-21 @ 20:25:45

Tog lite bilder på svärföräldrarnas Pärlbröllop... men vill ju inte publicera för
mycket här. Bilden till vänster är iaf Multisportarens frisyr för kvällen, som jag satt upp :) naturligtvis med pärlor i. Bilden till höger föreställer rosorna jag fick av svärmor som ett litet tack... de är faktiskt jättefina fortfarande... jag som inte kan det där med blommor :) Klicka för större


Torsdag - midsommarbrygd

     2007-06-21 @ 20:11:13
Denna brygden blir det imorgon.... mums mums... men det ska va grumlig äppeljuice... finemang :)

Torsdag - sovmorgon

     2007-06-21 @ 07:20:18

Som jag har längtat efter min sovmorgon, börjar inte jobba förrän 10 idag. Men så mycket sovmorgon blev det inte, för lite över 6 vaknade jag av mensvärk och kunde inte somna om *anna hatar mensvärk* Så när jag ändå var vaken kunde jag ju göra lite nytta... så jag gick ner i källaren o slängde i 2 maskiner tvätt.

Förhoppningsvis blir det inte så lång dag på jobbet idag... allra längst till halv 5... men jag hoppas på 3 *hoppas hoppas* Ska hinna med lite ärenden efter jobbet *hemligt* men det ska nog hinnas med även om jag slutar halv 5. Vi fixade ju ett igår... blev toppenbra, måste bara komplettera lite idag. Kunde inte bestämma mig för vad jag ska äta imorgon när vi var o handlade igår. Får försöka komma på något idag... om det ska regna är det ju inte så skoj o grilla... så det blir kanske nåt kallt... nåt förslag?


Tisdag - gothia cup

     2007-06-19 @ 21:44:03
Precis pratat med mamma. Nu är det klart var töserna ska bo och spela i Göteborg. Hållplatsen till spårvagnen ligger mittemellan skolan och idrottsplatsen... kan det bli bättre... o 8 minuter till Brunnsparken. Vi (läs jag o mamma) får ju naturligtvis åka en bit varje dag för att komma dit, men vad gör väl det :) Ska bli jätteroligt att komma iväg... o vem vet... vi tar kanske en tur till Fjällbacka och Tanumshede :)

Tisdag - midsommar

     2007-06-19 @ 16:40:12
Ska på midsommarfest hos vänner i deras nya hus. Eftersom det inte ska bli så fint väder så ska jag nog köra på somrig tunika och jeans... bild kommer senare.

Måste fixa lite saker innan fredag kom jag på nu... får nog bli efter jobbet imorgon... att man alltid ska vara ute i sista minuten :/

Tisdag - trött

     2007-06-19 @ 16:36:46
Gick hem tidigare från jobbet igår, sov 2 timmar på eftermiddagen och gick ändå o la mig vid halv 10. Idag jobbade jag lite mer än 5 timmar, sen körde jag hem... o sov i nästan 3 timmar. Egentligen är det lite samkväm ikväll med jobbarkompisarna + de andra i området, men jag stannar hemma o vilar så jag orkar jobba imorgon. Vet inte riktigt vad som fattas mig, förutom att jag är så himla trött och orkeslös.

Jag har naturligtvis lyckats glömma sladden till kameran på jobbet nu 2 dagar... så inga bilder :(. Ska försöka komma ihåg den imorgon.

Söndag - helt slut

     2007-06-17 @ 19:51:16
Känns som om jag skulle behöva en dag ledigt till för att hinna vila upp mig. Helgen har varit intensiv, med planering, pysslande och genomförande. Festen igår var jättetrevlig... många skratt och mycket kärlek. Älsklingen och Multisportaren höll i programmet och de var superduktiga. Själv var jag med på förberedelser, en lek och hjälpte till med borden (sätta ut dricka och duka av). Så man var ju igång från 10 på förmiddagen till 2 på natten.

Idag har jag inte gjort många knop, hjälpte iofs svärföräldrarna att tömma släpet med alla grejerna från festlokalen. Har annars mest legat och läst i soffan och ätit lite godis *mums* Nu har jag precis varit o kollat på småsystrarna när de spelade sin sista seriematch, de vann med 7-1... fast seriesegern var ju redan klar sen några omgångar tillbaka :)

Nu blir det nåt ätbart o sen sängen o fortsättning på läsandet. 

Fredag - ost

     2007-06-15 @ 17:20:39
Idag har jag ätit ost på mackan

Fredag - äntligen

     2007-06-15 @ 16:42:38
Äntligen är veckan slut. Ska packa strax och köra till svärföräldrarna. Blir väl en del förberedelser inför festen imorgon.

Igår var jag uppe enda till 23.00... väldigt länge för o va mig, men jag pysslade lite. Hade fått en beställning på ett halsband i gröna och guldiga nyanser. Tänkte ta med mig hela pyssellådan till svärföräldrarna ikväll. Tänkte sätta lite pärlor på hårnålarna som jag ska ha. Det är ju trots allt Pärlbröllop vi ska fira :) 

Torsdag - min Prinsen

     2007-06-14 @ 22:08:31
prinsen
Prinsen har gjort av med sitt halsband igen... för femtielfte gången. Tänkte inte köpa något till honom nu innan vi ska till svärföräldrarna imorgon, men så fick jag höra av grannen att de skjuter katter som inte har halsband. Så jag for ner till Maxi på studs, för jag kan inte ha honom inne hela natten, då får inte jag sova något.




Torsdag - karaktär

     2007-06-14 @ 19:48:31
Min karaktär börjar lixom försvinna. Har varit så duktig o inte ätit nåt onyttigt på ett tag. Men nu börjar det smyga sig på, lite här o lite där. Ibland lyckas jag stå emot, men finns det rakt framför mig så är det svårt. Måste ta med mig chokladen och punschpralinerna till älsklingen imorgon... så han får äta upp dem. Så här kan det inte hålla på längre... i längden klarar inte min mage av det. Men det är svårt när man är helt slut efter dagens arbete o vill unna sig nåt gott och det står mitt framför en.

Nu tar jag ett djupt
andetag och tar
tag i detta.
 

Tisdag - placeringskort

     2007-06-12 @ 17:00:18
plackort

Så var de gjorda :) I söndags knåpade jag och älsklingen ihop 107 placeringskort till lördagens Pärlbröllopsfest.









Tisdag - nytt halsband

     2007-06-12 @ 16:55:51
smycke



I lördags när jag var på Smyckeparty inhandlade jag detta  fina halsband. Pärlorna och även magneterna går i rosa... me like a lot :) Designern heter JMP och består av Jenny, Monica och Petra. Deras sida hittar ni här














Måndag - huvudvärk

     2007-06-11 @ 20:26:30
Inte på humör för o skriva en massa. Den här värmen och jag är inte riktigt vänner. Jag dricker o dricker och kissar o kissar... men ändå har jag en rungande huvudvärk... ska strax dra mig mot sängen. Imorgon är det jobb 6.15 - 15 och på kvällen lite samkväm från 18.30 o framåt. Ska hemom en sväng emellan o vila lite.

Söndag - fortfarande mycket

     2007-06-10 @ 21:13:52
Idag har varit en lugn dag, placeringskort har gjorts och vi körde en runda till svärföräldrarna och låg vid poolen... underbart :) Det blev ingen fotboll, men jag är rätt säker på att systrarna vann, eftersom de leder serien och det lag de skulle möta ligger sist med 1-63 i målskillnad (kollade precis på hemsidan och de vann med 13-0) Så ska slipstenen dras :)

Imorgonkväll återkommer jag med lite bilder och så om helgen :)

Lördag - mycket

     2007-06-09 @ 18:37:18
Just nu är det mkt på gång och jag har ingen tid att blogga, sorry! Igår var det jobb o sen direkt student o sen säng. Och idag var det en sväng på stan o sen iväg på smyckeparty o om en timme kommer några tjejer hit på fest. Imorgon blir det förhoppningsvis några dopp i poolen o en runda och titta på fotboll, får se om jag orkar det sistnämnda... e helt slut.

Kram på er och ta hand om er i solen!

Torsdag - dagens uppdrag

     2007-06-07 @ 21:13:57
Så var dagens uppdrag slutförda; kylskåpet städat, studentpresent inslagen, halsband fixat och inslaget till kollega som slutar. Dessutom har jag diskat undan i köket...bara några få grejer alltså... ni vet sånt som brukar stå tills det blir massor... ibland blir man förvånad :)

Nu ska jag nana kudden. Upp tidigt imorgon o sen blir det fullt ös hela dagen :)

Torsdag - inne

     2007-06-07 @ 17:42:13
Gud vad skönt det är o va inne, när man varit ute nästan hela dagen :) Det är absolut en arbetsförmån att kunna vara ute så mycket... men jag uppskattar verkligen att få gå in.

Idag tog jag tag i det... direkt när jag kom hem öppnade jag kylskåpet och började sortera... ut med allt gammalt... gud så tomt det blev :/

Igår var vi hos älsklingens faster och planerade lite inför svärföräldrarnas kommande Pärlbröllop-fest. God mat fick vi o glass o jordgubbar. På kvällen var det fotbollstajm igen med Mitt lilla pucko, Protesmakaren och Skogstösen. Jag hade tippat 3-0 till Sverige... så lite sur blev jag allt när de gjorde 4-0 *grrr*. I pausen serverades det jordgubbar och glass *mums* Triumfs gräddglass... den är supergod. Hade lite ont i magen i natt, men bara lite... inte ofta man äter jordgubbar o glass 2 gånger på samma dag.

Imorgon är det student... kusin M går ut, så vi ska vara på hans skola vid 3 o sen blir det fest på kvällen en bit härifrån... Jag o Storasyster ska dit... o ingen kan dricka vin... för jag måste köra o syster är gravid. Borde vara förbjudet o vara gravid men inte ha körkort ;)

Onsdag - oh my lord

     2007-06-06 @ 09:12:35
Oh my lord vad Orlando Bloom är snygg i Pirates of the Caribbean - vid världens ände.







Måndag - dagens egendesign

     2007-06-04 @ 18:21:49
Mitt väldigt enkla, men ack så fina halsband :)

smycke

Måndag - fixat

     2007-06-04 @ 18:17:03
Igår städade jag balkongen/altanen och rensade ogräs på plattorna nedanför :) Det blev även en rengöring av duschen... tar man det pö om pö så blir det inte så jobbigt. I veckan ska hela badrummet städas och sen ska lägenheten dammsugas o våttorkas... men som sagt... pö om pö.

Idag tog jag tåget till jobbet... kände att jag behövde röra lite på mig. Tog bussen hem o gick upp till lillebror med familj *tack för maten*. Sen blev det en tur på stan, hämtade ut en bok, köpte sidenband och fixade studentpresent till kusinen. Sitter här o funderar på om jag pallar ner en sväng till Maxi också... behöver handla lite grejer o imorgon orkar jag nog inte. Börjar tidigt o sen efter jobbet ska jag till gravarna, så jag är inte hemma förrän typ 5 o sen ska jag o älsklingen käka nåt o sen på bio... Usch... får nog ta mig i kragen ändå. 

Uppdatering: Det blev Maxi... festade till det med en liter jordgubbar... mums... finns några kvar i kylen till imorgon. Glömde dock köpa vispgrädde :( Jordgubbar med ovispad vispgrädde is da shit :))))

Söndag - min lördagskväll

     2007-06-03 @ 09:26:57
Hann med att städa en del här hemma o sen blev det faktiskt lite stressigt innan jag skulle till bussen. Käkade pizza och kollade på fotbollen med Mitt lilla pucko, Protesmakaren och Skogstösen, naturligtvis var Älsklingen oxå där. Som alla andra blev vi väldans glada när Sverige regerade i första halvlekens första del... vilka mål :) Blev lite nervigt sen när Danmark hämtade upp mål efter mål. Och sen kom Skandalen i Parken (eller hur var det nu Mitt lilla pucko?) Finns liksom inte så mycket att säga om det... men killen som sprang in på plan ska nog vara riktigt glad att han bor i Sverige. På gatan utanför kom det x antal killar med stor flagga som skrek: "Alla vi som älskar Poulsen klappar nu". Hans knytnävsslag var ju upprinnelsen till det hela... helt sjukt hur man bara får för sig att slå en motspelare med knytnäven i magen. Men, men, Sverige gick segrande ur striden och nu hoppas vi på att Elmanders gula kort inte gälls och att han får spela på onsdag.

Lördag - igång

     2007-06-02 @ 13:45:31
Ibland är jag lite trög i starten, men nu är iaf tvätten i maskinen och jag är redo för städning. Älsklingen har åkt i iväg för att spela fotbollsgolf, men jag valde att stanna hemma. Behöver lite lugn o ro + att lägenheten behöver lite omsorg. Ska ta buss/tåg till grannstaden ikväll... vilket beror på när jag blir färdig.... orkar inte stressa.

Lördag - idé

     2007-06-02 @ 10:41:18
Har en ny idé på ett halsband... men älsklingen sover, så jag kan inte göra det nu.... lite frustrerande faktiskt. Gjorde ett halsband innan i veckan... lovar att ta kort o lägga ut det senare. Ett av mina barn på jobbet lekte att det var en brandbil som körde runt... man får ha rätt bra fantasi för att få det till en brandbil :)

Håller även på att virka mobilfodral till Svägerskan, sakta men säkert.

Meddelande till Svägerskan:
Det mångfärgade garnet räckte
bara till framsidan, så det blir
enfärgat på baksidan.
Hoppas att det funkar. Kram

Lördag - borde

     2007-06-02 @ 09:40:08
Idag borde jag göra en hel del här hemma... får se vad som hinns och orks med. Ikväll blir det en sväng till grannstaden... fotboll på tv o goda vänner :) Känns inte som om vädret passar för fotbollsgolf i eftermiddag... mulet o kallt *brrr*

Fredag - träna

     2007-06-01 @ 07:26:27
Gick upp halv 7 idag... käkade frukost o gick ner i källaren o tränade... en bra start på dagen :)

Idag har en del barn blivit lediga, så en vikarie är insatt och jag och min kollega ska utvärdera hela förmiddagen. Känns bra att få det gjort o slippa sitta efter arbetstid + att slippa stressen av att hitta tider så det blir klart innan torsdag v 24.

Ha en underbar dag :)

RSS 2.0