Tisdag - 8

     2013-02-26 @ 06:51:49

I åtta veckor har jag hållt liv i min azalea. Jag är sjukt stolt att jag lyckats med det för jag är inte känd för att vattna mina blommor speciellt ofta. Men nu har den dött och jag behöver en ny blomma att titta på när jag sitter i soffan, vi får se vad jag kan lyckas hitta.


Torsdag - frisk?

     2013-02-21 @ 08:44:00

Lill-prinsen har varit hemma hela veckan och det är verkligen en omställning att ha 2 barn att ta hand om. Iofs har det bara varit nån timme åt gången som jag varit själv och vi tränar på att hitta våra nya rutiner. Sen är det ju lite annorlunda att ha en sjuk kille hemma än en frisk.
Igår var Lill-prinsen hos farmor o farfar några timmar och jag & lillan passade på att köra till stan och göra några ärenden. På eftermiddagen fick jag en lång sovstund med Lill-prinsen medans lillan hängde med farmor & farfar. Vilken lyx att få sova bredvid min fina kille :).

Jag har fått tillbaka lite virklust och har börjat med en kofta till lillan. Måste beställa hem mer garn idag tror jag, får kolla över det när jag inte har famnen full av barn ;). Här kan ni hitta mönstret till den finfina koftan.
 

 

Man hinner inte så mkt som man skulle vilja, men när lillan är nöjd med att sova i vagnen (vilket inte händer så ofta) så har jag som mål idag att plocka undan här hemma. Det är lite roligt hur man ändras med åren... innan hatade jag att städa, men nu kan jag tycka att det är befriande att göra det. Tro nu inte att vi har gått och blivit pedanter ;), jag och mannen är väldigt slarviga båda 2 :)


Måndag - sjukstuga

     2013-02-18 @ 10:24:28

I lördags kom kräksjukan till oss, eller till Lill-prinsen. Vi andra har än så länge klarat oss. Så det blir mest soffhäng och trugande om att han måste äta lite.


Tisdag - nära

     2013-02-12 @ 20:08:14

Dagarna rullar på. Vi har haft lite besök och igår var vår BVC-sköterska på hembesök. Hon är supermysig och det var så skönt att se att lillan gått upp i vikt sen i fredags. Nu känns det som att det går på rätt håll med amningen och det är väldigt skönt.

Lillan är väldigt närhetskrävande och vill helst ligga mage mot mage med mig hela tiden. Så min räddare är bärsjalen som jag köpte av en väninna. Lillan myser på och känner sig trygg och jag kan plocka undan disk, tvätta etc. En win-win situation så att säga.


Lördag - vad?

     2013-02-09 @ 16:27:52

I onsdags kom så vår efterlängtade lilla tös, 9 dagar över tiden. Jag är nog fortfarande lite förvånad över att jag kom igång av mig själv, var ju rätt övertygad om att bli igångsatt även denna gång. När jag blev undersökt vid 8 på morgonen och barnmorskan sa att det nog blir bebis innan lunch så trodde jag att hon skämtade. Men 12.03 kikade vår tjej ut. Hon vägde 3935g och var 53cm lång, så en bastant liten donna.

Vid halv 5 kom vi upp på bb och vi skämtade med usk:n, som följde med upp, att det snart var kvällsmat och det säkert var falukorv (typ det enda som serveras där som jag verkligen inte kan äta). Vi kom till rätta på rummet och mannen gick för att ringa sin mamma så att Lill-prinsen kunde komma och hälsa på. Brickan kom in och det var falukorv, mannen bara skrattade men blev glad över att få mat ;). Svärmor ringdes och kycklingburgare från Max beställdes till den nyblivna mamman. Mums!
I torsdagseftermiddag fick vi komma hem och nu lever vi här på landet i vår lilla bubbla, ikväll ska vi bege oss 200 meter hemifrån för att fira svärfar som fyllde år i torsdags. Jag har spenderat lite tid med att försöka hitta några kläder som passar + att de ska vara amningsvänliga... inte det lättaste att få ihop :(.


Onsdag - äntligen

     2013-02-06 @ 20:21:15

Storebror och lillasyster :)


Tisdag - 8

     2013-02-05 @ 11:19:33

Då var vi inne på åttonde dagen över tiden och inatt trodde jag nästan att det var på G, men när vi gick upp i morse så stannade det av.
Så dagen rullar på som planerat. Lill-prinsen är på förskolan, jag har handlat mat och i eftermiddag ska Lill-prinsen klippas. Imorgon är det besök hos barnmorskan igen och då får jag en tid till bedömning för igångsättning nästa vecka. Tänk om det hade kunnat sättas igång av sig själv, vad häftigt det hade varit.
I fredags fick förresten våra vänner en liten tös, tänk så skoj våra flickor kommer att ha det ihop :)


Söndag - party party

     2013-02-03 @ 07:37:00

Igår styrde jag kosan mot me&i-party i Bromölla och blev minsann positivt överraskad. Inte på barnkläderna utan kläder till mig. Nu är ju inte jag riktigt i rätt form för att prova kläder, men om 3 veckor när nästa party är så ska jag minsann prova godbitarna nedan.
 

Barnen fick iaf vars ett plagg. Härligt gul t-shirt med fordon till Lill-prinsen och en heldress i orange till bebisen.


RSS 2.0