Måndag - egen hörna

     2012-04-30 @ 14:41:22

mms_img45208 (MMS)

Igår fick Lill-prinsen en egen liten kökshörna i köket. Funderar på att sätta upp hans girafftavla på väggen också. Tavlan som hänger där nu är ett foto på vårt hus från runt 1909. Med på fotot är Gustavs farfars morfar med familj.


Söndag - komfort

     2012-04-22 @ 19:26:02

mms_img24207 (MMS)

Vår tågvagn har ingen komfort, vilket innebär att tåget kränger en del. Vissa har valt att flytta till andra vagnar och då har vi som är kvar fått BÄTTRE komfort. Väldans skönt med ett helt säte för sig själv. Som vanligt är tåget lite sent, så jag räknar med att vara hemma hos mina bästa killar vid tiotiden.


Söndag - med facit i hand

     2012-04-22 @ 09:43:35
Med facit i handen skulle jag stannat hemma från jobbet i torsdags, men det är ju lätt att vara efterklok. Kände mig kymig redan på onsdagkväll och det blev värre under torsdagen. Strax innan jag skulle köra hem fick jag sån feberfrossa så jag skakade okontrollerat. Världens bästa svärmor hämtade Lill-prinsen så att jag bara kunde köra hem och lägga mig. Tajmingen var ju inte den bästa eftersom jag skulle resa till Stockholm i fredags.

Men i fredagsmorse kändes det bättre så jag åkte iväg och fick sällskap av tiny i Alvesta. Förkylningen och hostan kom som ett brev på posten under dagen och den håller i sig. Vår fina bess blev väldigt överraskad när vi kom och vi har haft det mysigt här uppe. Jag tror till och med att det har varit bättre för mig hatt vara här än hemma. Där hemma hade jag inte vilat fullt så mkt, tror nog att min fina lilla gosse hållt mig aktiv.

Idag står det shopping på schemat och ikväll tar vi tåget hem igen.

Fredag - älskade underbara

     2012-04-20 @ 04:24:00
Kärt barn har många namn, så även min lilla lill-prins. Ni som inte vill läsa om en sjukt stolt mamma kan sluta läsa nu ;)

Idag blir min lill-prins hela 1 år och 8 månader och han

- har 19 tänder
- kan säga 2ords meningar ex gicka gos (dricka juice), faffa biiil (farfars bil)
- vet att hans mamma heter Anna och att hans pappa heter Ooa (Johan)
- härmar de flesta ord man säger och pratar konstant
- älskar att titta i böcker och när man läser för honom
- kommer ihåg vad vi pratat om att vi ska göra
- älskar sin lillebrorkusin och vill alltid hålla honom när vi träffas
- pekar på sig själv och säger Gutte
- säger pappa biiiil när han ser en vinröd volvo :)
- vägrar ta på sig en mössa om det inte är en traktor på ( som tur är har jag 2 olika)Älskade underbara unge, vad skulle vi göra utan dig.

Måndag - abstinens

     2012-04-16 @ 19:46:10
Idag är den första dagen på resten av mitt liv... så jag tänkte att lite abstinens skulle inte sitta helt fel. Den senaste tiden har det blivit godis nästan varje dag... det har alltid funnits nåt hemma och det har varit väldigt lätt att bara trycka i sig lite. Men nu är det andra bullar som gäller, inget godis måndag-torsdag (ev. även fredag).

Jag är lite av en periodare när det gäller godisätandet. När jag väl sätter ner foten så klarar jag det galant... men den här abstinensen är inte rolig. Åh vad gott det hade varit med lite godis nu... men det får bli virka och tv istället.

Måndag - kärlek

     2012-04-09 @ 20:51:21
Igår var vi på bröllop i Halmstad och det var kärlek i luften. Vackert brudpar, fantastisk fest och underbara vänner... livet blir inte bättre än så <3


Lördag - GLAD PÅSK

     2012-04-07 @ 10:28:52


Älskade lill-prinsen hittade ägg i farmor & farfars trädgård igår


Fredag - en lång

     2012-04-06 @ 19:28:04

Idag har det varit en lång dag som har gått väldans fort. Lill-prinsen sov förmiddag och då passade jag på att ta lite egentid och bara vara + att jag provade lite bröllopsfrisyrer. Blev sådär, så jag tänkte prova en ny imorgon. På söndag är det ju dax att åka till Halmstad och gå på bröllop *längtar*.

Vi har spenderat hela eftermiddagen och halva kvällen uppe hos svärföräldrarna och firat påsk. Ätit gott, letat efter ägg och myst med lillkusinen. Det lär väl inte orkas nån kvällsmat härhemma, kanske en macka lite senare.

Jag fick tillbaka lite mammakläder av svägerskan, så om nån behöver låna så finns de här hemma. Här verkar det ju inte bli några bebisar iallafall. Om det nu var nån som läste in en ton av bitterhet i den meningen så hade ni alldeles rätt. Men på söndag blir det vin... så då försöker jag släppa den bitterheten ;)

Lagom till påsk kom det gula garnet till min brevlåda så nu är det den stora filten som det virkas på igen. Ikväll ger jag mig på den oranga randen och är väldigt nöjd med att jag blev klar med den gula igårkväll. Virka är bra, både mot den ena och det andra.


Söndag - terapi

     2012-04-01 @ 19:19:50
När inte saker blir som man tänkt sig så kan man ju alltid virka.


Denna filt började jag med för 2 veckor sedan. Just nu väntar jag på gult garn som jag fick beställa på nätet då det var slut i min affär. Filten är 1 meter bred och tanken är att det ska vara 4 ränder av alla färger. Varje färgrand tar 2 timmar att virka, så här ligger en del arbete bakom denna filt.


När jag inte fick tag på gult garn i fredags så fick jag ju börja på ett annat litet projekt. Denna filt är lite mindre än den förra, endast 63cm, och det blir nog 6 ränder av varje färg på denna.

RSS 2.0