Lördag - påsk

     2013-03-30 @ 19:49:33

Då var det visst påsk och snön fortsätter falla ner från himlen. Inatt ska vi ställa fram klockan till sommartid... så vi får väl hoppas på lite varmare väder.

Här hemma rullar livet på. Ett rum är så gott som färdigt på ovanvåningen och idag tömde vi mannens gamla pojkrum. Där ska vi föräldrar ha vårt nya sovrum :). Jag har påbörjat "projekt hatthylla" och håller just nu på att måla hyllplanen. Förhoppningsvis kan de kanske sättas upp på måndag.

Idag har kära mamsen varit här och traggat med mig, det behövde sällskapssjuka jag. Imorgon kommer kära vänner norrifrån och hälsar på, det blev en glad överraskning :).


Onsdag - ofrivilligt

     2013-03-27 @ 01:06:20

I måndags blev jag och mannen magsjuka. Vi misstänker ngt vi ätit då vi blev sjuka samtidigt + att det gick över relativt snabbt. Dock sitter sviterna i och jag har inte lyckats återställa vätskebalansen riktigt trots resorb. Jag antar att kroppen jobbar på högvarv för att hålla amningen på topp. Barnen har klarat sig, vilket är väldigt skönt.

Idag hoppas jag på bättre allmäntillstånd för mig så jag kan åka till stan och göra lite ärenden. I måndags hade vi ju tänkt ta kort till tidningen, men det får snällt vänta några veckor nu.

Syskonkärleken här hemma går i vågor. Det är allt ifrån "jag älskar dig" till att kasta en fotboll på henne. Nån som känner igen det?


Lördag - input

     2013-03-23 @ 08:10:24

Efter lite tankar från mannen och tips från pappsen så har jag kommit fram till att köpa limträskiva och måla vit istället för färdiga hyllplan. Konsoler är även funna på Clas Ohlson istället för Ikea. Nu ska jag bara ta mig in till stan.


Fredag - hallprojekt

     2013-03-22 @ 13:26:49

Förra veckan var jag och lillan på mamma/bebis-fika och värdinnan hade en hatthylla i barnens höjd i hallen. Detta är ngt som jag funderat på ett tag, men har inte hittat nån bra plats för det i vår hall. Men efter att ha blivit inspirerad så hittade jag plats mellan dörren och trappen. Det dumma är dock att det bara finns typ 50 cm att sätta en hylla på, så det blir till att göra en egen.

Har googlat en del och kommit fram till att köpa ett 1000mm hyllplan och såga det i två. Det undre hyllplanet ska jag sätta ankarkrokar under och varsin korg/låda till barnen ovanpå. Det övre hyllplanet tänker jag kan vara till posten :). Jag har inte hittat den ultimata lådan/korgen ännu, men tycker att den rosa på bilden är väldigt fin. Ovanför den "stora" hatthyllan har vi svarta korgar från Tiger, men svart känns lite tråkigt till barnen. Jag vill gärna ha några i härliga färger, om jag inte minns fel så fanns de korgarna i andra färger också.

Nu ska jag bara ta mig till Ikea för att köpa konsoler... hmmm, undrar hur jag ska få till det? Känns inte ekonomiskt försvarbart att köra så många mil för att handla 4 konsoler a' 15kr.

Hyllplanen finns på Biltema och ankarkrokarna på Jula, så det är ju nära och bra :)


Måndag - me&i

     2013-03-18 @ 13:47:25

Gårdagens shopping :). Kände mig fin i dessa plagg. I alla topparna jag provade kände jag mig helt fyrkantig... så är det när man har gigantiska amningsbröst...


Måndag - ny vecka

     2013-03-18 @ 13:38:59

Då var det måndag igen, veckorna bara försvinner. Jag känner att man inte riktigt hinner med, lillan håller på att växa ur stl 56 och Lill-prinsens alla 92 kläder är bortrensade. Jag älskar att rensa och göra plats för nya saker :)

Vad händer annars här på landet? Vi har varit utan vatten igen, dumma minusgrader... borde det inte vara vår nu? Jag har lånat en bok av syster om trots, så nu ska jag läsa in mig på lillans utvecklingssprång och Lill-prinsens trots. I helgen var det 90års kalas för kära farfar, god mat, trevligt sällskap och bingo :). Igår skämde jag bort mig själv med lite kläder från me&i :)


Tisdag - igår

     2013-03-12 @ 06:54:29

Efter en riktigt jobbig natt med väldigt lite sömn, så tog jag tjuren vid hornen och packade in bägge barnen i bilen och åkte till Barbacka. Där mötte jag upp 3 mammor, 1 pappa & 6 barn. Lill-prinsen hade jätteroligt och lekte massor, både med det stora tåget och bilarna. Lillan sov sig igenom hela besöket med undantag för en matpaus. Är jätteglad för att jag tog mig iväg, trots sömnbrist, och ser fram emot fler lekdejter :)


Onsdag - en

     2013-03-06 @ 17:09:00

Idag blir vår finaste tös 1 månad. Här nedan myser hon med en av sina mostrar.


Söndag - tillbaka till verkligheten

     2013-03-03 @ 20:28:28

Då var den här... verkligheten. Imorgon börjar mannen jobba och jag ska vara själv med båda barnen från 7 till 6 *hjälp*. Så imorgon flyr jag hemmet och kör hem till Storasyster med familj. Jag skjuter upp verkligheten till på fredag ;).

I helgen har vi haft besök av goda vänner i 2 omgångar. Underbara människor vi har i vår närhet. Lill-prinsen har pratat länge om dem både innan och efter de varit här och han är så glad i dem alla. Han älskar alla (nästan) nuförtiden, är väl nån fas han är inne i.

Veckan bjuder på BVC-besök, sortering av mamma-kläder som ska säljas av, klipptid, besök på jobbet, familjefotografering och barnloppis :).


RSS 2.0