Lördag - härliga dagar

     2012-07-21 @ 10:48:36
Vi har haft 2 underbara dagar med fantastiska vänner.

I torsdags var det dax för den årliga fotbollsgolfen och vi lyckades pricka in rundan mellan regnskurarna. Vi var ganska ensamma på banan. Lill-prinsen fick en egen boll och sprang runt med den i famnen eller vid fötterna. Efter ett tag var det bättre att sitta i vagnen och låta snutten sova i "peggen". Det kom även ett och annat BRA därifrån. Jag lyckades slå ett holeinone och var väldans nöjd över min 3:e plats. Efter rundan blev det grillat här hemma på landet.


Det förrädiska hål 12 ;)

Igår åkte vi till Blekinge för den årliga stugträffen. Lill-prinsen och fjällan ville gärna leka med samma saker och var lika envisa båda 2, men de hade även fina ögonblick allt eftersom dagen gick. Vattenleken på altanen var en riktig höjdpunkt, likaså gungandet på stranden. Dagen bjöd på många skratt och en massa mat :), som vanligt när vi träffas. Vi styrde kosan hemåt vid halv 1 och då var lill-prinsen fortfarande vaken. Det resulterade i att han sov till kl 10 idag, så nu sitter vi i soffan pch äter frukost. Dagen idag blir en lugn hemmadag, mannen är iväg och jobbar.


Sover gott bredvid mamman som han väckte strax efter 8 för att sedan somna om igen.

Onsdag - ris och ros

     2012-07-18 @ 08:35:55
Igår spenderade vi förmiddagen på Andy´s med anouk & knodden. Barnen hade superroligt, knodden var lite vågligare än lill-prinsen. Men det blev en hel del klättrande, åkande, cyklande och hoppande, även bollhavet fick några besök. Själva Andy´s var helt ok, men personaltätheten var inte deras bästa. Det var en ensam kille fram till kl 12, då skulle han sköta entrékassan, matkassan och göra mat. Kön ringlade sig ganska lång + att det tog hiskeligt lång tid. Anouk var smart nog att köpa mat innan kön startade, även barnen fick mat. Men jag blev hungrigare och hungrigare och strax efter 12 ställde jag mig i kön och det tog 35 minuter innan jag fick mat.

dagens ris går till Andy´s personalschemaläggare och föräldrar som låter sina barn springa vind för våg medans de pratar med sina vänner. Dagens ros går till anouk som hade hand om båda barnen medans jag stod i matkö, du är min hjälte :)

Älskade lill-prinsen somnade innan vi var ute på motorvägen och berättade på kvällen för sin pappa allt han hade gjort under dagen.

Söndag - miniformat

     2012-07-15 @ 07:03:24

Jag har haft förmånen att buzza TUC mini snackies. Innan har jag endast provat deras stora kex och har fått ett positivt intryck av dem.

Nya TUC Mini Snackies är det enkla och smakfulla kexet som passar dagens aktiva livsstil. TUC Mini Snackies kombinerar en salt och krispig konsistens med en smältande känsla i munnen.

Samtidigt som jag tagit med påsar och gett vänner så passade jag på att göra det lite roligare när jag hade vänner på besök. Jag gjorde en fantastisk räkröra som jag la på de lättsaltade kexen. De andra smakerna, cheese och sourcream&onion, fick vara lite tilltugg till avokade&mango salsan. Kexen är perfekt storlek att ha som tilltugg. Du får plats med hela i munnen på en gång och riskerar inte att det går sönder och kladdar ner när du biter i det.Kexen med cheese-smak har fått dålig kritik av mina provsmakare, medans sourcream&onion fallit dem i smaken. Jag kommer garanterat att köpa de lättsaltade nästa gång jag ska göra tilltugg.


Fredag - lycka är

     2012-07-13 @ 16:41:00
Lycka är att upptäcka att man kan äta något som man inte tålt i en sisådär 25 år :) Så nu frossar jag i persikor, nektariner och äpplen... dessa underbara frukter. Har ännu inte gett mig på päron, körsbär och plommon.

Fredag - regn och rusk

     2012-07-13 @ 10:19:21
Något positivt med allt detta regnandet är att insidan på huset får lite kärlek. Pga olika omständigheter de senaste veckorna så har detta hem sett ut som kriget emellanåt, men nu börja vi sakta med säkert komma tillbaka till det normala igen. I onsdags åkte lill-prinsen iväg med farmor och då passade jag på att ta ett rejält ryck från lill-prinsens rum - tvättstugan, det var verkligen välbehövlig städning.

Lill-prinsen hade en super eftermiddag/kväll med farmor, faster, kusin & kusinkusin. Det var teater, glass, karuseller, korv och langos... kan ju inte bli bättre :). Han hade nog många nya intryck i huvudet för det tog 1½ timme att somna honom ;). Det blev många "ohajajajaj puff" innan de vackra bruna slogs ihop.

Hälften av min semester är nu avklarad, 2 veckor kvar, sen jobb 1 vecka, sen ytterligare 1 veckas ledigt. Ska försöka klämma in lite vännerbesök dessa veckor, ska bli mysigt att få kramas och prata med underbara vänner.

I helgen ska mannen till Gbg med vänner så imorgonkväll ska vi ha M & O över, tjejkväll med mat och film hade jag tänkt.... ska bara komma på vad vi ska äta.

Fredag - buzzning

     2012-07-06 @ 16:43:06
I snart 4 månader har jag provat på Lovefilm. Genom Buzzador har jag till det ynka priset av 19kr fått hem 4 filmer i månaden direkt i brevlådan. Det hela är mycket enkelt. På lovefilm.se finns massor av film att välja emellan och man lägger upp de filmer man gillar i sin hyrlista. I hyrlista kan man prioritera filmerna 1-3 beroende på vilken film man helst vill se. Jag har bl.a. haft nöjet att se Åsa-Nisse (på mannens begäran), Jägarna 2, Breaking dawn, Black swan, 127 timmar, Water for elephants. Och nu väntar jag hem Sex and the city 2 och The girl with the dragon tattoo. Det finns även möjlighet att streama hem filmerna direkt om man är intresserad av det. Vill du prova på Lovefilm? Registrera dig här så får du en månads kostnadsfri prenumeration med LOVEFiLMs obegränsade paket och får ha 2 skivor hemma samtidigt.

Jag har varit jättenöjd med filmerna jag fått hem och det är så smidigt att de kommer i brevlådan. Nu är det ju sommar och det blir inte så mycket tv-tittande. Men jag skulle mycket väl kunna tänka mig att gå med i lovefilm igen när höstmörkret faller.

Vill du också bli en buzzador och prova på nya saker som du kan prata med dina vänner om? Klicka här så kan du registrera dig.

Onsdag - semester

     2012-07-04 @ 07:33:26
I torsdagseftermiddag började min och lill-prinsens semster *äntligen*. I fredags åkte hela familjen iväg på tältsemester till traktorpulling-weekend i Målilla. Vi hade en superbra helg och det gick över förväntan att sova i tält.


Frukost i tältet

Igår åkte vi till stranden för att kolla på minstingkusinen som spelade beachsoccer. Vädret skulle inte bli det bästa, men det var ju en härlig utflykt tänkte jag. Runt lunch sprack molntäcket upp och sen var det sol hela dagen, underbart. Vi hade en helt underbar dag med fantastiska människor och lill-prinsen badade i havet. Vattnet var tokkallt, men det verkade inte bekomma honom. Vi stannade enda till kvällen och lill-prinsen somnade i bilen hem. Lite färg har jag fått minsann, på vissa ställen lite för mycket ;). Idag blir det hemmadag och hemmafix... vårt hem ser ut som ett bombnedslag.


RSS 2.0