Tisdag - bebisprinsen

     2007-07-31 @ 22:23:33
prinsenprinsen

Färgkort vs. Gråskala med färgad detalj

Tisdag - sugen

     2007-07-31 @ 22:06:23
frisyr

På torsdag har jag tid hos min frisör. Är såååå sugen på att fixa en annan frisyr... börjar bli lite trött på denna nu faktiskt... har haft den ett tag. Men luggen kommer iaf att behållas, eftersom den verkligen är jag... men det kanske klipps en del på längden... vem vet :)





Tisdag - poolparty

     2007-07-31 @ 20:42:44
På fredag är det poolparty... nån som är på?

Tisdag - matvanor

     2007-07-31 @ 11:32:49
Borde verkligen ta ett allvarligt prat med mig själv angående mina matvanor. Igår pallade jag inte handla, så det blev pizza till kvällsmat... dock bara en halv, det vet jag att min mage pallar. Men här brukar ju vara en Dylan här morgonen efter och äta den andra halvan, eftersom vi brukar äta pizza på helgen. Men idag var det enda som fanns att äta till frukost här hemma just den andra halvan pizza... så den slank ner.  Om ett tag ska jag köra ner till affären och göra en storhandling... det behöver fyllas på här hemma. Tror dock att mina matvanor kommer att ordna till sig av sig självt när jag börjar jobba igen på måndag.





Förresten... idag är det 5 år sedan jag o Dylan blev tillsammans. Det ska firas imorgon med goood middag och biobesök :)

Måndag - fredagen i Stockholm

     2007-07-30 @ 22:57:23
Började dagen med mumsig frukostbuffé på hotellet... lyckades även tillaga varsin våffla till mig och Dylan :)
Sen utforskade vi det här med tunnelbana, gick som en dans :) Tog oss till Naturhistoriska riksmuséet och tittade på deras utställningar. Mina höfter tog dock en del skada efter gåendet på torsdagen... så jag fick kämpa mig uppför trapporna och gå i väldigt långsamt tempo. Vi såg även Deep Sea på Cosmonova. När vi gick därifrån var mitt blodsocker på minus, så det blev tunnelbana till T-centralen och lunch på Burger king :) Sen tog vi oss vidare med buss till Skeppsholmen för ett besök på Arkitekturmuséet. Vädret var väldigt omväxlande denna dag... lätta regnskurar, strålande solsken, störtregn... Efter Skeppsholmen begav vi oss mot Södermalm... till en pärlbutik som jag vill handla i. Passade på att gå längs Lundagatan :) där karaktären Lisbeth Sallander i Stieg Larssons böcker bor. Dylan var inte så imponerad... men jag tyckte att det var roligt att få en bild av det. När vi skulle åka hem kom världens ösregn och vi fick skynda, skynda till tunnelbanan. Tur att vi kunde åka samma linje hela vägen till hotellet, för vi blev rätt blöta. Kvällen spenderades på rummet och sen käkade vi middag på hotellets restaurang, vi orkade inte ge oss ut i regnvädret.

Måndag - torsdagen i Stockholm

     2007-07-30 @ 13:23:18
När vi kom upp till Stockholm vid 2-tiden på eftermiddagen var det strålande solsken och 24 grader varmt, det har man ju inte blivit bortskämd med denna sommaren direkt. vi promenerade i riktning mot hotellet och stannade i Kungsträdgården och åt på Restaurang Victoria. Mycket god mat och trevlig personal :) Sedan bar det av till hotellet där vi inspekterade rummet och vilade fötterna lite. Hade sett reklam på stan om att det gick båt från Nybroplan till Vasamuséet, så vi bestämde oss för att ta den. Var inne på Vasamuséet och sedan gick vi till Skansen och tittade lite... gud vad litet det är där de spelar in Allsång på Skansen. Vi var även inne på Skansen akvariet och hälsade på lemurerna och babianerna.

Sedan gick vi vidare till Gröna Lund. Bestämde oss för att inte åka några karuseller... så vi strosade rundor och tittade på folk och spelade på ett och annat chokladhjul... men ingen vinst. Hittade ett ställe där vi båda kunde äta... langos och thaimat som låg bredvid varandra :) Thaimaten var toppengod... mums... Langosen var dock ett skämt... de som säljs här hemma är 3 gånger så stora.

Klicka för större bilder

Måndag - test

     2007-07-30 @ 11:02:20

Hittade det här testet hos Jojjo, ni kan göra det själv här. Måste säga att det stämmer väldans bra på mig :)

Utåtriktad Planläggande Konkret Känslostyrd person

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Söndag - hemma från Stockholm

     2007-07-29 @ 17:06:12
Nu är vi hemma och om en stund bär det av till svärföräldrarna. Återkommer imorgon med semesterberättelse och kanske lite bilder om ni har tur :)

Onsdag - snart Stockholm

     2007-07-25 @ 22:47:51
Nu är det snart dax för sängen, och imorgon när vi vaknar ska det sista packas och sen tar vi tåget mot Hufvudstaden. Ska spendera torsdag-söndag där... ska bli sååå mysigt.

Idag har jag lämnat iväg min Prinsen igen... men jag vet att han har det bra hos svärföräldrarna. Känns som om jag knappt har träffat honom på nästan 2 veckor... mammas lilla hjärta :)

Tisdag - frusen

     2007-07-24 @ 18:55:21
Brrr, sitter här hemma i mysbyxor, varma strumpor, kofta och fleece... och inte att förglömma mina handledsvärmare och en sjal. Vet inte om det är dagens strapatser som gjort mig så frusen eller om det bara är som vanligt. Kände mig inte så frusen, men det var rätt så blåsigt och stundtals regnigt. Det ska iaf bli sååå himla roligt att se resultatet... förhoppningsvis redan ikväll :)

Tisdag - uppdrag

     2007-07-24 @ 08:51:31
Strax bär det iväg på uppdrag... hoppas att jag slipper regn.

Måndag - äntligen hemma

     2007-07-23 @ 11:48:55
Nu är jag äntligen hemma i min egen lya, alldeles för mig själv.... så skönt! Här kommer en uppdatering sen sist.

Fredag: Tjejerna spelade åttondelsfinal i B-slutspelet. De förlorade med 2-1 mot ett riktigt benknäckargäng... riktigt oschyssta var de. Sen åkte jag o mamma vidare till en av P18´s kvartsfinaler, en tuff match som nätt och jämnt vanns av "vårt" lag. Vi fick skjuts till tjejernas skola... tacka gud för GPS :). Hämtade bilen och satt fast på Älvsborgsbrons påfart ett bra tag... *ombyggnad suger*, men vi kom välbehållna tillbaka till lägenheten. vilade en sväng och sen åkte vi in till Heden för att titta på P18´s ena semifinal. Tyvärr förlorade "vårt" lag på straffar. Efter det kom Storebror och han o jag köpte thaimat och satt vid kanalen i solen o käkade. Trötta som få åkte vi hem och kollade på tv med mamma.
 
Lördag: Packade det sista och begav oss hemåt vid halv elva. Spelade Fotbolls-TP på mobilen och mamma vann såklart. Var hemma och packade en liten väska och åt lite och sen blev jag hämtad av lillebror med familj. Vi åkte mot havet och släktträffen. Mina nästkusiner har blivit så stora... o såååå långa. En av killarna är 1,97m, o han är 15!!! år. Åt god mat *tack lillebror* och drack lite rödvin. Fick skjuts hem till Dylan på kvällen... mysigt att träffa honom :)

Söndag: Igår blev det bara en massa slappande. Sov till halv 12, käkade frukost, gick upp o lyssnade på ljudbok, somnade, åt mellanmål, fikade, vilade, åt middag, kollade på Beck, gick och la oss. Men min kropp behövde verkligen bara slappa.


Idag blir det oxå en del slapp. Tänkte tvätta, men maskinerna är upptagna så jag får vänta lite. Har lagt in alla bilder från resan, ska käka lite lunch strax, lyssna på ljudbok, ringa Fotografen och käka middag med Tiny.

Imorgon ska jag på utflykt, på onsdag ska jag packa och lämna Prinsen och hämta Dylan och på torsdag bär det av till Stockholm :)

Torsdag - trött

     2007-07-19 @ 21:43:28
Trött som en spade... varit igång sen kvart över 6 i morse. Men det har varit en rolig dag. Tjejerna tog sig vidare 2 matcher i B-slutspelet... sååå duktiga var de. Dagen har varit blåsig (typ 10m/s) och molnig.... såååå kallt emellanåt. Imorgon spelar tjejerna åttondelsfinal kl 11.00.

Snart blir det sängen

Onsdag - tjejernas tredje match

     2007-07-18 @ 14:42:37
Bild018.jpg 

Onsdag - äntligen :)

     2007-07-18 @ 12:41:37
Bild016.jpg 

Onsdag - tisdagen

     2007-07-18 @ 08:45:59
Igår sov jag minsann lite längre, skönt! enkelt och smidigt tog vi spårvagn till tjejernas match. Himlen såg oroväckande ut, men det kom endast ett litet ösregn precis innan tjejernas match... sen kom solen igen :) Tjejerna vann sin match med 5-0 och min lilla Rödtott gjorde 3-0 målet. Tjejerna i andra laget var inte så trevliga... en tjej tryckte ner en av våra occh när hon låg ner sa hon till henne: "Jag hatar dig". hur är man funtad då? jag bara undrar. Men deras tränare var desto trevligare. Han berättade om laget som de ska möta idag... att de var starka på mitten och att vi skulle förstärka där.
Killarna spelade samtidigt som tjejerna och vann med 2-0, så de är klara för A-slutspel. De spelar sin sista match just nu och så blir det slutspel ikväll.

Efter tjejernas match åkte vi in till stan på jakt efter hallon/lime cider... men de var såklart slut inne på Nordstan... det blev päron istället. Idag ska jag nog kolla systemet på Avenyn. Gick ner en sväng till Heden och kollade på ett lag hemifrån som mötte ett brasilianskt lag. De brasilianska killarna var helt fenomenala, vilken fart och vilket bollsinne, o de var bara 14 år!!!! slutresultatet blev 10-1 till brasilianarna.

Idag ska vi kolla första halvlek på BK Häckens P18 och sen åka till tjejernas match. Efter det är det killarnas A-slutspelsmatch. Tur att alla ligger inom samma område... men det är ändå rätt så långt emellan. Så det blir en heldag idag... kylväskan ska packas :)

Tisdag - måndagen

     2007-07-17 @ 10:10:45
Vaknade tidigt till strålande sol. Tog det lugnt o kollade lite på tv o käkade frukost. Förberedde matsäck och tog sedan spårvagnen till Slottsskogen. Solade på en filt i lite mer än en timme och sen påbörjade vi resan mot fotbollsplanen där tjejerna skulle spela. Det var V A R M T ! Gick från spårvagnen... det skulle va 2,5 km... men den sista biten kroknade vi och tog bussen... skönt! Tjejerna förlorade sin match med 3-0... synd eftersom de spelade mycket bättre än de andra... men fick aldrig in bollen i mål. Konsumerade en ofantlig mängd vatten... bajamajorna fick många besök av mig ;) Där fanns ingen skugga att sitta i och jag har liiiite svårt för tryckande hetta... men det gick. Killarna vann som sagt sin match, det blev 2-0... de var jätteduktiga. Efter killarnas match begav vi os in mot stan igen och sen vidare till Ullevi för invigningen. Jag o mamma rekade spårvagnshållplatser innan vi gick in... inte lätt o komma på en spårvagn när 55000 ska åka hem samtidigt. Invigningen var väldigt pampig... och högljudd... mäktigt! Mitt i alltihopa berättade Ken (en av dem som höll i det) att man kunde finna kärleken oxå på Gothia cup, och att för 10 år sedan träffades en kille från Tyskland, René, och en tjej från Sverige, Anna. Då kom René upp på scenen och friade till Anna... som satt i publiken. När han friade fick man se henna på den stora skärmen :) Jag blev minsann rörd... tårarna trillade. Hon svarde JA :)

Efter invigningen gick jag och mamma till hållplatsen innan Ullevi och precis när vi kom fram kom spårvagnen *lycka* Vi fick sittplats och vagnen blev rätt så full vid Ullevi. Då var man måttligt trött kan jag säga... efter att ha varit ute i den värmen i 12 timmar... men det var roligt.

Måndag - invigning på Ullevi

     2007-07-16 @ 20:08:50
Bild013.jpg 

Måndag - killarna vinner sin första match

     2007-07-16 @ 17:31:33
Bild011.jpg 

Söndag - min sovplats

     2007-07-15 @ 21:56:27
Bild009.jpg 

Söndag - gårdagen + Göteborg

     2007-07-15 @ 21:45:39
Tivolirocken igår var mkt trevlig. På eftermiddagen när vi kom dit så sken solen... så varmt o skönt. Massor med roliga människor... både nyktra som onyktra. Blev en del vändor till bilen... men de var skönt o röra sig lite. Satt den mesta tiden i min fina stol, inköpt på Rusta. Den höll hela kvällen och fick följa med hem :)

Tror jag gick o la mig vid halv 4 i morse... sen ringde alarmet kl. 9. Pannan var sönder så duschen blev iskall... *brrrrr* men jag piggnade till iaf. Mamma kom o hämta mig efter lite förvirring och sen började vi bilfärden mot Göteborg. Brydde oss inte om att stanna på vägen, så vi var framme vid halv 2. Bar upp all vår packning (kissenödiga som tusan) och sen käkade vi lunch. Begav oss sedan i bilen mot skolan där tjejerna ska bo. Jag måste faktiskt få skryta lite om att jag är en fantastisk kartläsare... vi behövde bara vända 2 ggr och vi var framme i tid. 5 av de andra bilarna körde genom Tingstadstunneln 3 ggr och kom nästan en halvtimme för sent. När vi installerat flickorna,provliggit madrass (sååå trött var jag) och fått vårt Gothia card så påbörjade vi resan tillbaka till lägenheten... det gick väldigt smidigt eftersom vi ställde bilen vid skola och åkte spårvagn. Utforskade det lilla "centrumet" här där vi bor. Pizzan är superb och affären ligger nära. Nu ikväll har jag packat upp mina grejer (gillar inte o bo i en resväska), bäddat min säng (madrass) och lagt patiens med mamma. Tror nog att det strax blir sängen för min del. Imorgon är det match och på kvällen invigning + att det ska vara varmt o soligt... tror minsann att det blir kjol imorgon :)

Fredag - den 13:e

     2007-07-13 @ 13:10:30
Idag tycks jag gå in i saker hela tiden. Kan det vara för att det är fredagen den 13:e eller bara för att jag har mycket som snurrar och ska göras. I vilket fall som helst så gör det skitont... o jag som så lätt får blåmärke *isch*

Har plockat undan här hemma på förmiddagen. Nu har jag endast köket kvar + dammsugning o våttorkning. Det mesta är packat och de andra sakerna som oxå ska med står på bordet i vardagsrummet. Om en stund ska jag käka lunch (Flygande Jacob) och sen ska det sista packas och fixas. Ikväll drar jag till svärföräldrarna och på söndag vidare mot Göteborg.

Jag och mamma ska ju bo i Storebrors lägenhet... o där finns bredband... är lilla anna i himmelriket eller vad :) Då kan jag ju läsa mina favvo-bloggar och uppdatera Er om vad som händer i storstaden :) 

Torsdag - photoshop

     2007-07-12 @ 23:26:34
drink         drink
Originalet                                                            Lilla annas photoshoppade               

Torsdag - packa lilla annas kappsäck

     2007-07-12 @ 18:39:28

Kläderna är nerpackad i väskan... nu är det bara alla smågrejer som oxå ska ner... satt precis o skrev ner allt som skall med, och kände att min hjärna behövde en paus. Måste ju lixom ha en liten väska till helgen oxå *puh*. Så nu blir det Är det någon där? och lite smyckestillverkning.


Torsdag - nytt halsband

     2007-07-12 @ 18:12:45
halsband

Torsdag - photoshop

     2007-07-12 @ 17:49:47
Svägerskan introducerade en sida där man lär sig lite Photoshop. Jag kunde inte låta bli att
gå hem och pilla lite med det. Inte bästa resultat... men jag jobbar på det :)
nyckel

Torsdag - regn

     2007-07-12 @ 08:48:05
När ska detta regnandet sluta? Kollade smhi´s sida och nu ska det visst regna på lördag... igår skulle det bara vara molnigt. Typiskt... hur kul är det o vara på tivolirock om det regnar..... sådär!

Men något positivt är ju ändå att vädret ser bättre ut i Göteborg från söndag och framåt *uppskattas* . Måste verkligen börja packa och fixa idag, jag ska ju iväg redan imorgon... o då ska lägenheten vara presentabel oxå eftersom den kommer att få långväga besök från Australien nästa vecka.

Snart börjar det bli dax för bebisarna att titta ut tycker jag. Mysflickan är uträknad till på lördag och Storasyster om en vecka... spännande. Jag tror på pojkar i båda fallen... får se ifall jag har rätt :)

Onsdag - dumlekakor

     2007-07-11 @ 21:28:53

dumle

Klicka för att komma till receptet

Onsdag - Lilla annas shopping

     2007-07-11 @ 13:19:59
klänningar

Onsdag - gamla mail

     2007-07-11 @ 12:50:20
Klickade in mig på min hotmail och kollade runt lite i mapparna. Där fanns en del ganska gamla mail. Av vissa fick jag mig ett gott skratt och ett varmt hjärta *tack Storasyster*, men av andra kände jag mig inte alls bra. Jag är verkligen glad att jag har Dylan i mitt liv, trots att jag ibland varit knasig och svår att förstå sig på.

Onsdag - lugnt

     2007-07-11 @ 12:30:37
Har tagit mig en dusch och är redo att möta världen. Lillebror med familj var inte hemma idag, så jag får besöka dem en annan dag. Ska fixa iordning lite här hemma och packa upp grejerna som inhandlades igår :) Dessutom ska jag en sväng till Maxi och sedan påbörja mat till ikväll, Dylan kommer ju hit :) Och då blir han glad om jag har gjort något gott, så att han bara kan sätta sig i soffan och ta det lugnt efter en hel dags arbete. Om han är glad, så är jag glad :) Funderar på att göra köttfärspaj... mums!

Det kanske även möjligtvis kommer lite kort på mina inköp... om ni har tur :)

Onsdag - åska

     2007-07-11 @ 10:09:57
Ingen tennis idag... regnet öser ner. Men det gör inget att det blir en lugn dag här hemma, har en hel del jag kan hitta på. Nu börjar dte åska oxå.... så datorn stängs av.

Tisdag - en heldag

     2007-07-10 @ 20:50:19
Idag har jag o Tiny haft en heldag i Den stora staden vid bron. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film.. e helt slut. Får se ifall det blir tennis imorgon eller bara ta det lugnt här hemma o städa o packa.

Måndag - tack

     2007-07-09 @ 22:46:18
Tack för att jag har en underbar
pojkvän som alltid får mig att
känna mig gladare efter att 
jag pratat med honom

Måndag - Lilla Anna kan

     2007-07-09 @ 16:58:24
rullgardin

Måndag - smart

     2007-07-09 @ 14:39:16
Hur smart är det att doppa ena hörluren i äpplejuice? Inte jätte... det låter jättesvagt från den nu... får väl bege mig till Elgiganten och köpa ett par nya... Typiskt!

Måndag - besiktning

     2007-07-09 @ 12:49:15

Jaha, då var min bil ett minne blott... Det roligaste var ändå att han aldrig startade vindrutetorkarna... då hade det varit 7 fel :/ Och dessutom gick handbromsen igenom i år igen... mycket märkligt!

Måndag - IQ-test

     2007-07-09 @ 12:19:49
Nu känner jag mig en aning bättre :) Gör det ni oxå... Jag är väldans nöjd med mitt resultat.

Måndag - tålamod

     2007-07-09 @ 11:45:07
Har äntligen köpt mig en rullgardin till sovrummet... det är ju inte så snyggt att ha ett överkast hängande framför fönstret alltid. Dock har jag absolut noll tålamod till att hänga upp den... mäta o fixa o så... nån som vill komma o hjälpa mig? Idag tryter tålamodet... kan det vara bristen på sömn o min tråkiga hosta som är boven. Isåfall får jag se till att vila järnet idag så att jag orkar med den stora staden vid bron imorgon.

Måndag - helgen

     2007-07-09 @ 09:28:19

Nu är jag hemma igen efter en helg på landet. I fredags gjorde vi inte många knop... var rätt trötta båda två. I lördags ville Dylan åka på Traktorpulling, men jag kände mig inte riktigt bra. Jag spenderade dagen i sängen och lyssnade på Är det någon där? av Marian Keyes. På eftermiddagen åkte vi in till Puckot o Skogstösen för o kolla på Djurgården - Malmö, gick ju sådär för Malmö. Åt god middag och hade det trevligt. Framåt midnatt blev det en promenad på stan... regnet hängde i luften, så det var inte så mycket folk ute... mest fjortisar kändes det som. Jag o Dylan konstaterade att vi kände oss lite för gamla för att ränna runt på stan när det är festival.

På söndagsmorgonen kollade vi upp om det var Traktorpulling... enligt hemsidan hade det blivit inställt på lördagen pga av vädret (allt detta regn), men tävlingarna skulle vara på söndagen, så vi körde dit. Parkeringen var flyttad till ett fält en bra bit från banan... o vägen dit var ganska lerig... tur att jag var så klok att jag tog gummistövlar :) När vi kom var det de "lätta" bilarna som körde, de låter inte så mycket, men är roliga att titta på ändå. Till slut kom äntligen de tyngre och då känner mna det i hela kroppen när de startar... känns härligt :) Det blåste så in i hoppsan och jag kände mig som en eskimå med luvorna tätt tätt runt huvudet + hörselskydd utanpå.

Idag ska jag besiktiga min bil... lite tråkigt eftersom jag vet att den inte kommer att gå igenom :(


Fredag - 1:a dagen

     2007-07-06 @ 16:42:44
Min första semesterdag har jag:
- Storstädat mitt badrum
- Lunchat hos mamma
- Hjälpt min lillasyster att städa sitt rum.

Det är helt sjukt hur lika jag och min minsta lillasyster, Sångfågeln, är. Det rummet som hon har hemma hos mamma bodde jag i när jag var typ 15-18år och jag hade det precis lika stökigt... precis lika mycket grejer på golvet. Men nu har vi städat det o torkat av alla hennes prydnadssaker o dammsugit. Hon är makalös med sina prydnadssaker... måste övertala mamma att köpa ett vitrinskåp till henne ås det inte blir så himla dammigt hela tiden... för hon e ju ingen mästare på o dammtorka direkt. Det är inte jag heller... så därför har jag inte prydnadssaker :)

Nu måste jag diska o plocka undan i köket innan jag och Prinsen åker ut på landet. Imorgon börjar festivalen i grannstaden... så vi lär väl hänga där lite imorgonkväll.

Fredag - sovmorgon my ass

     2007-07-06 @ 08:14:36
Prinsen kom in o väckte mig halv 7 :/ gick in i sovrummet, jamade några gånger, och gick sedan ut igen... lönt! Jag försökte förgäves somna om, men halv 8 gav jag upp och steg upp ur sängen.

Idag ska jag hälsa på mamma och huliganerna (det smeknamnet hänger kvar från när de var typ 3 o 5 år... nu är de 12 o 14år) Har lite kläder som jag tänkte att de ska få, sånt jag inte använder längre.

Nu blir det frukost och sen ska jag ta tag i badrummet... måste städas a.s.a.p. Vill förnya lite därinne oxå tänkte jag, grått duschdraperi, gråa handdukar och en lite mindre kattlåda (den används nästan aldrig) naturligtvis grå. Ska flukta lite i Malmö på tisdag efter duschdraperi.

Torsdag - tack

     2007-07-05 @ 22:51:55
Tack för att jag
äntligen har semester!

Torsdag - maxi

     2007-07-05 @ 20:57:07
Häromdagen var jag på Maxi för att handla mat... o som vi alla vet har de mer än mat på Maxi... farligt farligt. Gick förbi kläderna och fick syn på en jättefin sommarklänning (rosa halterneck med blommor). den hängde alldeles ensam bland några fula tunikor... o den var i min storlek :) Hoppade in i provrummet och den satt som en smäck. Hörde en välbekant röst utanför, det var Trosan, en mamma till en kompis till min lillasyster... som jobbar på underklädesavdelningen på Maxi. Visade henne klänningen och jag fick bara plus :) Dock lyste min svarta bh igenom... min enda jag kan göra till halterneck. Då letade hon fram en hudfärgad i min storlek *lycka*. Den satt oxå som en smäck o eftersom det var 2 för 199:-... så slog jag till på en vit oxå. Inte varje dag man handlar kläder + underkläder på Maxi... men så bra det blev :) Lovar o fota klänningen när det är ljust ute... då fungerar min digitalkamera bäst.... jag vill ha en ny :/

Torsdag - äntligen

     2007-07-05 @ 20:43:53
Nu har jag semester... känns så skönt o slippa jobba på 4 veckor. Idag har det regnat HELA dagen. Vi gick ut en stund efter maten... med hela munderingen; regnjacka, regnbyxor o gummistövlar. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder... det är mottot där jag jobbar :) Jag o en snart 4-årig flicka hoppade i vattenpölarna... det var skitskoj :) Var nog ute i regnet i 20 minuter... sen var man dyngsur... som tur är har vi ett tack som vi kan vara under... så vi kunde ändå få lite friskluft utan att var ute i regnet.

Efter jobbet gick jag en sväng på stan... inte mycket folk alls... alla sitter väl hemma o kurar. Köpte en tubtopp på Vero Moda och 2 t-shirts på HM´s barnavdelning *me like*. På Gallerix hittade jag en grön skrivbok med Skalman på... tänkte att den passade mig... mat o sovklocka :) Den kommer o bli perfekt som min Jag är bra - bok.

Onsdag - bloggpyssel

     2007-07-04 @ 19:19:45
Nu börjar det likna nånting här... mycket av det jag lärde mig för 7 år sedan finns faktiskt kvar... det gäller bara att fräscha upp det lite :)

Ingen marknad idag... vi är för trötta. Jag får ta bussen till den som är nästa vecka istället... mysigt att strosa runt på marknad... man träffar ju alltid nån som man känner :)

Onsdag - 1 dag kvar

     2007-07-04 @ 17:24:58
Nu har jag endast en dag kvar innan semestern... jobbar typ 9.30 - 16.30 (möjligtvis bara till 16.00). Känns helt underbart att få semester.

Idag kommer Dylan hit. Slutade ju tidigt idag så jag har fixat Flygande Jakob som står i ugnen. Det kan hända att det blir marknadsbesök ikväll... får se om vi orkar köra dit.

Snart ska det börja skrivas Jag är bra - bok. Ska inhandla en snygg skrivbok för detta ändamål :)

Tisdag - lite mer

     2007-07-03 @ 19:38:36
Det blev visst lite mer än bara headern som ändrades... var lite trött på att allting var i samma färg... men ville samtidigt ha den röda färgen kvar. Den fina färgen som matchar ränderna på "min" tröja :) nu är jag minsann ganska nöjd... borde fixa något att äta...

Tisdag - ny header

     2007-07-03 @ 19:10:19
Tack Cecilia för utförlig förklaring till hur man fixar en egen header. Fick dock klura lite själv eftersom vi inte har samma stilmall... men man hade ju inte MVG i webdesign för inte... trots att det är 7!!! år sedan. Lite sitter fortfarande kvar i hjärnan.

Tisdag - 2 dagar kvar

     2007-07-03 @ 17:56:35
Så var det bara 2 dagar kvar att jobba. Imorgon öppnar jag och på torsdag stänger jag. Ska bli sååå skönt med semester.

Idag har jag börjat att lyssna på Självkänsla nu! av Mia Törnblom. herregud vad man får aha-upplevelser av den boken. Känns som att det är väldigt bra för mig att lyssna på den :)

Måndag - städning

     2007-07-02 @ 15:02:13
Idag är det lite hushållsarbete på schemat. Trapphuset är städat och sängkläderna tvättas. Blir nog en tur till Maxi snart + kanske fönsterputsning och toastädning.

3 dagar kvar att jobba.

Uppdatering: Väntar med fönsterputsning... blåser så förskräckligt. Toan får oxå bli en annan dag... köpte lite nya medel när jag var o handlade.

Måndag - IKEA

     2007-07-02 @ 14:54:19
Jag var ju som sagt på IKEA i lördags... gick där alldeles själv i min egen lilla värld. Hittade det jag skulle + lite till :) Gick förbi mattorna och tyckte att den rosa lilla runda mattan var så fin.... var skulle jag kunna ha en sån? Klädkammaren... där behövs en matta :) Kompletterade med dessa lådor fast i rosa :)))

Jag gick vidare och hittade fina lampskärmar, på rea... underbart :) Köpte 2 st till mitt vardagsrums- fönster + 2 lampfötter.

Jag hittade även fina ljushållare på fot som jag köpte till mitt vardagsrumsfönster (där är 2 dubbelfönster i mitt vardagsrum = mycket fönsterkarmar). Jag köpte i 2 olika storlekar.

Sen fick ju naturligtvis lite ljus, glödlampor och presentpapper oxå följa med mig hem.

Bilder lånade från IKEA

Söndag - hemma

     2007-07-01 @ 19:00:42
Är hemma från utflykten... e toktrött. Körde hemåt vid ett, stannade en stund här hemma innan vi körde vidare till svärföräldrarna. Badade i poolen (35 grader varmt) och fikade lite. Sen körde jag o Prinsen hem. Ska snart hoppa in i duschen o sen bara slappa. Blir sängen tidigt idag... börjar 6.15 imorgon. Nu är det verkligen nedräkning till semestern... 4 dagar kvar att jobba :)

RSS 2.0