Onsdag - tips

     2010-03-31 @ 18:43:08
Blev tipsad av en förälder idag om Frankrikes eurovisionbidrag. Helt klart Annas stil :)


Onsdag - snart snart

     2010-03-31 @ 18:22:07
Bara en dag kvar o jobba denna veckan, känns helt fantastiskt. Idag efter jobbet körde jag till gamla hemstaden och köpte med mig pizza hem *mums*, den ska avnjutas när älsklingen kommer hem från after work. Här hemma går maskinerna varma... just för tillfället disk och tvätt. Man måste ju fixa undan när man får besök i dagarna 3. På fredag kommer Mamsen och Småsystrarna på middag, på lördag får vi besök från Stockholm och på söndag besök från Växjö. Det ska bli såååå kul o träffa alla... tur man hinner med lite vila emellan :)

Tog på mig o börja en timme tidigare imorgon... så det blir tidigt sänggång ikväll, men det innebär att jag kommer hem 1 timme tidigare imorgon så jag hinner handla o fixa. Dylan är ledig hela dagen imorgon, så han får nog ha några uppdrag under dagen, förutom o fixa med vårt trädgårdsland som är hans nya projekt :)

Tisdag - en anna(n)

     2010-03-30 @ 19:24:14
Idga blev jag en annan Anna :). Känns så skönt o sätta sig i frisörstolen och känna sig helt trygg med att resultatet blir toppen. Det blev en helt annan färg o en bit kortare *me like a lot*

Innan frisörbesöket blev det lite ärenden på stan... gäller o passa på... man är ju inte i stan varje dag :). Kläder till mig själv känns inte så lönt o handla just nu, dels har jag kläder som fortfarande passar mig och sen ska jag ju till hufvudstaden 2 ggr i april :) Men jag köpte en förgylld halskedja som jag kan ha vigsel- och förlovningsring i... har svullnat lite om mina fingrar, så det är inte skönt o ha dem på längre *mina älskade ringar*

Ikväll känner jag mig piggare än på länge... vet ej om det beror på mitt nya hår eller att våren är på väg... kanske båda :) Eller så kan det bero på mina superfina nya vårskor :)

Lördag - underbart/konstigt/läskigt

     2010-03-27 @ 07:55:19
Det kommer många känslor när man är gravid... ibland glömmer man till och med bort det. Jag kan sitta i soffan o så sprätter det till i magen och jag hinner tänka "vad har jag nu ätit för konstigt?" innan jag inser att det är ju bebisen som rumstrerar rundor därinne.

Jag kläcker ibland ur mig konstiga kommentarer som "gud vad magen har växt". Då svarar mannen mig "att det är väl meningen". Min älskade förnuftiga man :)

Många jag träffar frågar hur jag mår. Jag mår alldeles förträffligt men har även diverse krämpor emellanåt. Igårkväll hade jag superont i ryggen... har ett ställe jag har ont på när jag suttit för länge och ett när jag legat för länge. Kände mig riktigt "klagig" och sa till Dylan "att jag kommer o bli hemsk ju längre tid jag är gravid". Svaret som kom var typ att det var han medveten om och det gällde ju o veta när man skulle lyssna och när man helt enkelt skulle sluta lyssna.

Om 4 månader (förmodligen nästan 5) så har vi en underbar liten bebis hos oss :) och som jag längtar.

Torsdag - vecka 22

     2010-03-25 @ 18:05:26Istället för en magbild idag så kör vi på en ultraljudsbild från den 9 mars :) Idag har jag fixat vagn :))))) och när jag kom hem hade jag fått mail från blingo. De har outlet på tidigare säsongers plagg så jag passade på att inhandla lite till bebis, dessutom hade jag 100kr rabatt eftersom min tidigare order blev duktigt försenad. Så det blev 3 plagg för 275 kr... riktigt nöjd med det :)

Tisdag - Anna vill ha

     2010-03-23 @ 10:43:37
Jag har hittat skötväskan som jag vill ha... den är såååå fin och verkar vara väldigt praktisk :) Jag får väl titta lite efter den när jag ska till hufvudstaden om 2½ vecka.

Mycket som ska fixas känns det som, men nu är iaf vagn, säng o skötbord fixade. Har börjat o titta lite smått på vad som behövs i klädväg, men har inte köpt så mkt. Handlade ju lite på blingorea och så har det kommit lite saker från Storasyster. Bellisen är ju oxå född i augusti så jag har bl.a. en brun pop-overall som hon har haft.

Måndag - rövare

     2010-03-22 @ 21:12:16
Det är nån som lever rövare inne i min mage... de buffas o knuffas o sparkas... ovant, men mysigt :)

Torsdag - halvvägs

     2010-03-18 @ 18:17:41
Idag går vi in i vecka 21 vilket innebär att vi är halvvägs. Lägger upp 2 bilder ifrån dagen. Idag har jag kört kläder från blingo... funkar än så länge att använda "vanliga" kläder, dock inte alla mina vanliga.

     

Torsdag - vecka 20

     2010-03-11 @ 18:13:02
Nån som ser nån skillnad? Det första är taget för 7 veckor sedan och det andra idag :)


        

Onsdag - vår älskade bebis

     2010-03-10 @ 20:48:22
Igår var vi på ultraljud :) och vi fick se en underbar liten bebis. Alla mått stämde exakt med dagen som redan är satt... den 4 augusti... själv gissar jag på den 24:e... man får väl följa strömmen o gå över.

Hela dagen svävade jag på små moln... vår bebis mår bra och allt ser bra ut :)

Lördag - home alone

     2010-03-06 @ 08:54:15
Älsklingen är på utbildning i Göteborg och jag har en hel ensam lördag framför mig... vad ska jag hitta på? Vaknade tidigt som vanligt och redan ganska uttråkad. Borde klä mig varmt o gå ut i det härliga solskenet... vet inte när jag var ute på promenad sist... kanske dax o börja igen.

Ikväll bär det av till Hässlehåla för reunion med Storasysters möhippegäng... det ska bli väldigt skoj, även om det inte blir ngt vin för min del. Tänk att man kan bli så sugen på saker när man vet att man inte kan äta/dricka det. Så gott det skulle vara med vin, tequila, cider, mojito, groggajävel ;)

Är riktigt sugen på o göra om designen här oxå... har ju haft denna ett tag nu. Men jag har ingen photoshop på min bärbara, så då får jag sätta mig ute på kontoret och jobba på Dylans dator, dte verkar lite som att jag drar mig för det... vet inte varför riktigt... kan vara lathet... det är ju en bit o gå ;)

Uppdatering: Det blev en halvtimmes promenad, 1 timmes läsning och 1½ timmes sömn... så var den förmiddagen förbi.

Lördag - vecka 19

     2010-03-06 @ 07:01:15

Fredag - mmmmmm

     2010-03-05 @ 18:28:19

Tisdag - ajajaj

     2010-03-02 @ 09:10:03
Vaknade i morse med världens ryggont... brukar få det nuförtiden när jag legat i sängen. Igår gick jag upp vid 4 eftersom det inte gick o ligga på något sätt. Idag hittade jag ett läge på sidan, men det resulterade i att jag knappt kunde räta ut mig när jag gick upp vid 7. Fick tillbaka lite magknip igårkväll... men allt jag fick i mig under dagen fick jag behålla. Nu på morgonen har jag druckit nyponsoppa o käkat en rostad macka. Funderar på o klä på mig varmt o gå ut en liten sväng... känner att min kropp behöver röra lite på sig efter 2 dygn på soffan.

Hoppas att det går bra o äta idag så jag kan gå till jobbet imorgon.

RSS 2.0