Söndag - 3 månader

     2009-09-27 @ 11:57:14
Just vid den här tiden för 3 månader sedan så sprang jag runt på stan med världens finaste håruppsättning och spontanhandlade ett diadem som Storasyster hade på sig under vigseln. Alla jag träffade sa att jag var så lugn... vilket jag var. 5 timmar senare var jag inte lika lugn när kyrkdörrarna öppnades och jag och pappa gick in i kyrkan till tonerna av Mendelsohn.

Dagen till ära bjuder jag er på en bild på det vackra brudparet ;)



Lördag - mission

     2009-09-26 @ 09:33:37
Den här helgen finns det lite grejer som måste fixas...

- Grovstäda köket
- Städa och sortera i skafferi o kylskåp
- Tvätta
 
Och om tid finnes ska jag påbörja jobbet med tackkorten.

Fredag - hur gör man?

     2009-09-25 @ 15:58:57
Nu tänkte jag ha en liten skola i hur man gör av med 2500kr på mindre än 1 timme...

- Gå in på Lindex... köp dig en finfin kofta (sorry... cardigan) och 2 par leggings.
- Vandra vidare till Vero Moda och prova jeansleggings med fickor... ett par sådana som sitter som handen i handsken kan man inte bara lämna i butiken.
- Gå förbi ex antal affärer utan att gå in... däribland en godisaffär.
- Slutligen går du till din bröllopsfotograf och hämtar ut tackkort + andra kopior


Så mina vänner gör man av med 2500kr på mindre än 1 timme. *read and learn*

Fredag - sol

     2009-09-25 @ 14:23:27
Nu blir det en runda ner på stan o på hemvägen hämtar jag tackkorten. Sen börjar uppdrag sanera köket här hemma.

Torsdag - lite smått o gott

     2009-09-24 @ 19:04:00
Älsklingen har fått en repa på sin hornhinna och ligger i soffan sen igår förmiddag. Han o solglasögonen är bästa kompisar just nu.

Själv fixar jag det sista lilla pyssliga inför att tackkorten ska hämtas imorgon :) Imorgon slutar jag även tidigt *me like*, så de blir kanske en liten runda till grannstaden efter jobbet.

Helgen får användas till att få ordning på vårt hem. Det enda inbokade denna helgen är fika hos Pappsen på söndag o sedan träning på kvällen. Jag har fortfarande träningsvärk i mina biceps från träningen i söndags. Dessutom ska jag o mamsen försöka få in en biodejt... Flickan som lekte med elden är ju ett måste o se.

Tisdag - brev på posten

     2009-09-22 @ 18:44:18
Idag har jag minsann träningsvärk i min otränade kropp... gött :)

Jobb idag o sen möte... kom hem lite tidigare än vanligt *skönt* Har suttit i soffan sen hemkomst o kollat på gossip girl... I´m hooked.

Snart blir det sopprester från gårdagen och sedan IDOL o efter det tidig sänggång. Har ingen höjdardag idag... känns som om jag har nåt som ligger o lurar i kroppen, så förhoppningsvis sover jag bort det inatt.

Idag fick jag alla foton som skickade för framkallning i lördags :), så det blir till o sätta in i album nån gång. Dessutom fick jag avi på min beställning från cdon.com... så den får jag hämta imorgon.

Älsklingen är iväg o jobbar på huset... så idag är det jag och arraksbullarna (som han lämnade hem... lite oklokt) som håller varandra sällskap.

Söndag - flyttat

     2009-09-20 @ 11:12:21

Systrarna skulle spela match idag kl 11, men den har blivit flyttad till kl 14... så det blir lite slapp o lunch här hemma innan jag ska bege mig iväg. Ikväll blir det pump-pass... så imorgon lär jag vara mör, men det ska bli superskoj.

Helgen har varit lugn. Fredagskvällen spenderade vi hos svärföräldrarna, attans så snabbt det går undan med huset :). Vaknade tidigt igår morse *ovanligt NOT* så jag körde hem o fixade med lite presenter. Sen blev det en snabb tillfixning och en promenad ner till stan där jag mötte upp Storasyster, Svågern o Bellis för lunch på vårt stammisställe Graffiti. Efter det mötte vi upp Danmarksbesök och efter en sväng på stan gick jag hem igen.

Igårkväll hade vi tv-kväll med choklad o chips. Köpte solchips med gräddfil o peppar-smak... mums! Vi kollade på Här är ditt liv... detta programmet med Svennis var såååå mkt bättre än förra lördagen med Persbrandt.

Nu ska jag fortsätta läsa Camilla Läckbergs nya bok Fyrvaktaren o äta upp chipsresterna :)


Fredag - fri

     2009-09-18 @ 12:16:57
Man hinner med en del när man vaknar när mannen kör till jobbet. Idag har jag gått en låååångpromenad och fått ordning på alla foton ifrån fotografen. Nu är de bestämt vilka tackkort som skall beställas och vilka kort som skall behållas. Efter lunch (pizzarester från igår) så blir det en promenad till fotografen och sen ett besök vid någon postlåda för att posta bröllopsannonser till tidningarna :)

Solen skiner ute = härligt :)

Torsdag - R.I.P.

     2009-09-17 @ 21:43:08
Som ni säkert läst så gick ju Patrick Swayze bort i början av veckan o jag har alltid varit ett stort fan av honom. Nord och Syd har varit en stor favorit och idag slog jag till o köpte de 3 boxarna. På det viset kan jag ligga i soffan o kolla på en suverän (o snygg) Patrick Swayze.

Torsdag - snipp snipp

     2009-09-17 @ 21:05:46
Så var håret borta... eller en del av det iaf. Jag är såååå sjukt nöjd med min nya frisyr. T.o.m. mannen sa att det var fint för o va kort (han är väldigt mkt för långt hår).

Ikväll har vi tagit det lugnt med pizza, tv o data. Äldsta lillasystern ringde om en kvarglömd tröja, så jag o Dylan fick bege oss till parken här i närheten och leta tröja i mörkret. Vi hittade den o hon var väldigt tacksam... speciellt som att det inte var hennes tröja utan yngsta lillasysterns.

Imorgon har jag semester... jag ska göra INGENTING :). Jag behöver verkligen en dag att göra ingenting på o ladda batterierna.

Onsdag - nåt på gång

     2009-09-16 @ 19:38:57
Just nu håller jag på med ett litet projekt till någon som betyder mkt för mig och min man... en liten grej bara :) Gårdagens IDOL-program går i bakgrunden... undrar om man behöver skämmas över någon idag? Förmodligen :)
Japp, där kom det ;)

Jag är home alone ikväll igen, men mannen min kommer hem imorgonkväll. Kan ju bli trevligt o träffa honom lite. Imorgon ska jag även klippa mig... får se hur jag ser ut efter det besöket. Förhoppningsvis inte riktigt som jag ser ut nu.

I fredags hämtade jag korten från fotografen. De hade tydligen varit färdiga ett tag, men han hade glömt o ringa *grrrr*. Så om vi har tur så kommer vi i tidningen (både här o i grannstaden) nästa helg... den som lever får se.... ska maila o fixa med det imorgon.

Måndag - trött

     2009-09-14 @ 21:23:14
Idag var det aerobics på schemat direkt efter jobbet. Det var sååååå kul o en hel del jobbigt. ÄLsklingen hade lagat mat när jag kom ut ur duschen o sen har det blivit lite tv-tittande. Bess var ju på tv... hoppas maten smakade :)

Söndag - nu jäklar

     2009-09-13 @ 10:31:09
Nu är det dax o sluta larva sig o komma igång. Det är dax att ta tag i livet... kan inte gå här o fesa rundor längre.

Tänk att det ska ta sån tid o komma till insikt... men nu jäklar ska det bli andra bullar.

Torsdag - uppdatering

     2009-09-10 @ 17:55:09
Det var visst nån som efterlyste uppdatering ;)

Min yngsta lillasyster praoar hos mig denna veckan, barnen gillar henne starkt. Igår åkte jag till grannstaden och mötte upp älsklingen när han slutade jobbet. Vi åkte o kollade på köks/matsalsbord. Vi fick en del idéer, både gällande bord och om hur vi ska möblera i huset, var vi ska ha matsal, tv-rum etc. Så min lilla nyfikna Miia ;), om allt går som planerat så sker flytten under december månad :)

Efter det blev det kvällsmat på MAX och sedan fotboll hos Mitt lilla pucko o Skogstösen. Vi dekorerade våra egna VM-kvals muffins... bilder finns, men det verkar inte gå så bra o ladda in dem från mobilen till nya datorn... får trixa lite med det.

Imorgon är det äntligen fredag... ingenting är planerat för denna helgen. Dock ska jag en runda inom Esprit o se ifall de satt ner jackan som jag suktar efter. Just nu ligger den på halva priset... men det är en ganska saftig summa ändå... 70% hade suttit bättre.


Söndag - kollar av listan

     2009-09-06 @ 14:45:04
- städa av mitt datorbord √
- tona håret
- tvätta lite tvätt √
- laga en god middag

Har fått tummarna ur o göra lite iaf. Om en stund ska jag promenera bort till idrottsplatsen här i staden och titta på minsta lillasystern som ska spela fotbollsmatch med killarna som är lika gamla. Det ska bli superkul o se henne spela.

Här får ni resultatet av städningen vid datorbordet... tur att ni inte kan se hur det ser ut runtomkring ;) (Klicka för att se dem större)

      
Före                         Efter

Söndag - en lugn dag

     2009-09-06 @ 10:08:11
Idag sov jag enda till klockan 8. Jag var dock halvvaken när älsklingen åkte iväg... fick hejdåpuss *mys*. Än så länge har jag inte kommit längre än till soffan, men lite annat ska jag väl kunna hinna med. Om jag skriver det här så kanske det blir verklighet oxå :) Idag borde jag verkligen:

- städa av mitt datorbord
- tona håret
- tvätta lite tvätt
- laga en god middag

Dessutom ska jag nog fundera lite på vad jag ska göra av vinstsumman från gårdagens VM-kvals tips ;) Gissa vem som stod upp och skrek när Zlatan magade in 2-1 till Sverige i 93:e minuten :) Här kan ni läsa om de sista 13 sekunderna.
 
Jag har även 2 pysselidéer som jag tänkte få tid till... får se om det blir idag.

Lördag - klippklipp

     2009-09-05 @ 15:59:25
Jag har stora funderingar på att klippa av mitt hår... börjar o bli lite trött på det... men de är 3 veckor tills frisörbesök... så funderingarna kan ju ändras.

Idag har jag varit på stan med Storasyster o Bellis. Jag hittade mig ett par nya jeans, vilket jag var i stort behov av. Sen blev det den obligatoriska räksalladen på Graffitti :) Jag gick runt med en sovande Bellis medans Storasyster var o klippte sig. En liten sak att komma ihåg... ta inte på skor med 8cm klack när du ska gå på stan i 4 ½ timme. När jag började närma mig hemmet så var jag nära gråten...

Nu är det lite slapp i soffan, lyssnandes på regnet som skvalar. Om 2 timmar är jag i grannstaden... där vankas det mat och VM-kval med underbara vänner. Om man har tur får man kanske träffa en nykomling oxå :)

Torsdag - hasselback

     2009-09-03 @ 18:45:21
I ugnen står hasselbackspotatis och snart ska jag göra svampsås... till det blir det snitzel o sugar snap peas.

Igår ringde finaste Tiny o vi pratade hur länge som helst :). Efter samtalet kom jag fram till att det var dax att damma av min Jag är bra - bok, som legat på hyllan ett tag. Alla mina tankar som finns i mitt huvud måste komma ut nånstans... annars blir det kaos. 

Onsdag - vilar

     2009-09-02 @ 12:18:36
Igår gick jag hem från jobbet med huvudvärk... det blev ryggläge i soffan resten av dagen. Älsklingen ändrade sina planer och kom hem efter jobbet. Han lagade mumsig morotssoppa och sedan blev det ytterligare tid i soffan. Idag mår jag bättre, så imorgon bli det jobb igen. Dylan ska iväg ikväll (istället för igår) och om jag fortsätter o må bra resten av dagen så blir det fotbollsmatch ikväll för min del... titta alltså... inte spela.

Dagen bjuder på tv-tittande, olika suduko-pussel och en skål med godis.

RSS 2.0