Måndag - tårar av lycka

     2012-06-25 @ 19:42:00
Häromdagen gick jag in på Emelie & Anders blogg och fick läsa ett glädjens inlägg. Efter över 4år i adoptionskö, varav över 2år i kö till Sydafrika så har de äntligen fått sitt barnbesked. När jag läste inlägget så kunde jag inte hålla tårarna tillbaka, helt fantastiskt, vilket lycka! ÄNTLIGEN!!!

Måndag - ofrivillig

     2012-06-25 @ 16:30:44

mms_img49151 (MMS)

Har tagit en ofrivillig bloggpaus, men livet kom helt enkelt emellan. Sen sist har vi hunnit med sommaravslutning för lill-prinsen, fotbollskväll i Lund med vänner, dop för lillkusinen och midommarfirande i Margaretetorp. Mannen min har även byggt ett staket runt vår pool och nu laddar jag om för vår semesterhelg i Målilla. Det är lite som ska klaffa och fixas inför vår helg i tält :).


Onsdag - lediga

     2012-06-06 @ 21:09:40


Älskade hjärtat igår när han tittade på tacktooo Peckooo gaaak (Peters traktor med släp) ute på åkern. Det bästa var ändå när han satt här i soffan och tittade i sin traktorbok och fick upp sidan med john deere-traktorn med halmpressen. Han började direkt prata om Peters traktor med släp och visst såg den exakt likadan ut *smarta unge*Här försökte jag fånga lill-prinsen och Prinsen i en kram, men kameran var inte så snabb, jag misslyckades 2 ggr. De 2 har verkligen blivit riktiga kompisar på sistone, Prinsen får alltid en massa kramar och han i sin tur kommer och buffar på lill-prinsen för att bli klappad.

Idag har jag hunnit med lite ogräsrensning i trädgårdslandet, nästa år måste vi verkligen markera ut vad vi planterar. Jag har legat på alla fyra och försökt lokalisera plantor mellan allt ogräs, på en plätt hittade jag ingenting... undrans var det har tagit vägen och undrans vad vi planterade där...

Tisdag - soffhäng

     2012-06-05 @ 16:55:28
Jag och lill-prinsen kör soffhäng nu i eftermiddag. Hela soffan är belamrad av böcker och traktortidningar. Lill-prinsen har dessutom stått vid fönstret en lång stund och tittade på traktorn som kört runt på åkern och gjort balar. Vi har även varvat soffhänget med lite jobb i tvättstugan.

När vi skulle köra från förskolan innan idag så startade inte bilen, helt död var den. Som tur var kom en annan mamma som hade startkablar, så vi hjälptes åt och bilen startade *tur*. Mannen ska titta på den ikväll, batteriet är ju nästan nytt. Jag och lill-prinsen skulle göra ett ärende idag, men vi tar det imorgon eller på torsdag istället. Ville ju inte riskera att bilen inte startar igen :(


RSS 2.0