Onsdag - om man skulle ta och...

     2012-09-19 @ 15:32:51
...virka lite kanske. I våras började jag på ett virkprojekt som ännu ej är avslutat, det har legat lite på is i några månader. Men det hade ju varit roligt om filten är färdig tills bebis tittar ut, så nu får jag kanske sätta igång igen. Min tanke från början var att det skulle bli 4 ränder av varje färg, men nu är det 5 som gäller. Det är inte alls mycket kvar endast 2 färger + lite på en tredje.
 
Vem vet, denna bebisen kanske uppskattar att ha filt på sig, det gjorde aldrig lill-prinsen och han gör det fortfarande inte. Visar er bilder på det färdiga resultatet senare (förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge.

Torsdag - växer så det knakar

     2012-09-13 @ 07:19:21
Här har det inte hänt nåt på länge vilket blir resultatet av heltidsarbete och en mkt trött blivande 2barnsmor. Hemmet fallerar och jag bara längtar efter att få lägga mig på soffan om kvällarna. Men då och då får jag en energiboost och fixar lite, för att sedan dippa totalt. Bjuder er på en magbild från igår... vecka 21 nu ju :)
 
I helgen var jag på VÄLA+IKEA med mamsen och storasyster. Vi letade klänning till mig eftersom det stundar bröllop för underbara vänner nästa helg. Hittade en i en underbar butik med en massa olika klänningar. Mango hette butiken och den har jag aldrig varit i innan, men jag kommer definitivt att gå tillbaka dit. Vi hann även med en sväng inom IKEA och köpte ny säng till lill-prinsen. Han tyckte att det var konstigt att byta säng men har vant sig nu. Det där med att bebisen ska ha hans gamla säng sen går inte riktigt in.

RSS 2.0