Torsdag - trött

     2009-04-30 @ 06:05:13
Igår bar det av mot IKEA när jag slutade vid halv 4. Första stoppet var att hälsa på min fina Lomo i "hennes" butik. Jag hittade ett par 3/4- byxor och en tubtop/klänning. Så kul o träffa henne, längesen nu. Sen körde vi till IKEA och vi var såååå hungriga. Så det var snabbt igenom butiken till restaurangen. Efter maten var det seriös shopping :). Jag hittade allt jag skulle ha och ett tag trodde MaryKay (min jobbarkompis) att jag arbetade på IKEa eftersom jag kom med famnen full med servetter ;). Jag fick massor med nya idéer... det var toppen.

Väl hemma blev det lite prat om ikväll, sen blev det sängen.

Tisdag - hej hej

     2009-04-28 @ 07:31:29

Min dator hittar ett trådlöst nätverk med mkt dålig mottagning... och jag blir ständigt nerkopplad... men jag hinner kolla lite på internet iaf :)

Imorgon ska jag åka till IKEA med en jobbarkompis... hoppas allt som jag ska ha finns.


Lördag - inget internet

     2009-04-25 @ 09:55:50
Jag har abstinens... vi har inget internet hemma, sitter just nu hos Storasyster och stillar min abstinens. Vet ej när vi får internet igen, så det blir kanske lite skralt på blogginläggen. Bara så ni vet...

Söndag - äntligen

     2009-04-19 @ 10:07:29
Efter en hel del letande så hittade jag skor till bröllopet igår... kändes sååå bra att jag nästan började gråta. Jag och Storasyster var i staden vid bron och gick i massor med skobutiker. Vi fick även med oss 2 strängar med bergskristall hem :) När jag kommit hem och låg på soffan så ringde Liljan och frågade om jag ville med o käka o tragga... så det var bara o klä på sig igen och gå iväg.

Så mina vänner... vad har hänt sen sist:

Vi var hemma hos Mamsen i söndags och firade äldsta lillasystern som fyllde 16. Mysigt att träffa alla mina syskonbarn, Myran var sååå duktig som gick några steg alldeles själv (11 månader gammal). I måndags var jag och Dylan först på kalas hos hans farmor... sååå god mat :). Sen åkte vi till staden vid bron och kollade på fotboll tillsammans med Mitt lilla pucko och Skogstösen. Sen var det jobb igen på tisdagen, men det gick smärtfritt hela veckan faktiskt. I fredags bytte vi lite arbetstider och jag bytte bort min stängning *underbart*. På kvällen var jag hos en arbetskamrat på MaryKay- klass, tacos och vin *super*. Igår var det då utflykt till staden vid bron och vi uträttade en del och gick 13000 steg... inte illa. Dessutom träffade vi Lindex-bruden detta året oxå... alltid lika trevligt att få en kram och en pratstund med henne. Kom på igårkväll att det är 23 år sedan vi började brevväxla... helt sjukt... kände mig helt plötsligt väldigt gammal ;).

Fredag - hipphipp

     2009-04-10 @ 11:48:04
Öppnade tidningen här hos Svärföräldrarna och upptäckte att Hipphipp-gänget har en ny föreställning. Döm om min förvåning när jag ser att de ska ge en extraföreställning i grannstaden... så nu var det bokat o klart :)

För övrigt är det superfint väder ute och jag har varit ute och gått en sväng med Zeeeek.

Torsdag - senare

     2009-04-09 @ 23:22:45
Och så ibland så slår det en...

JAG SKA GIFTA MIG...

...med världens finaste :)

Torsdag - NU

     2009-04-09 @ 19:18:51
Nu är det påskledigt

Nu är det slipdamm i näsan

Nu är det pizza beställt

Nu ligger Prinsen och försöker sova i oväsendet (det går sådär)

Nu måste jag snart gå upp till grannen och be dem flytta bilen som står framför min garageuppfart

Tisdag - bröllop bröllop, bara bröllop

     2009-04-07 @ 20:34:26
I söndags var det ju Novalund som kallade. Mamsen blev hemma med Bellis, så det var bara jag och Storasyster som åkte iväg. Efter lite sightseeing ute på landsbygden kom vi på rätt köl och entrade köpcentrat vid halv 12. Vi lyckades minsann hitta en tärnklänning... känns så bra att det är fixat... o den var sååå fin på allra käraste syster :) Vi lämnade köpcentrat vid kvart över 5 (det stängde 5) och sen blev det en tur inne på svindyra kvantum... det är minsann dyrt med blöjor i Lund ;)

Denna veckan är en kort vecka... sååååå skönt. Dessutom är det lite barn på torsdag så jag ska kompa ut innan lunch :) *i like*. Men jag måste bege mig ner på stan då för äldsta lillasystern fyller 16 på söndag... så jag måste hitta en present till henne.

Fredag - skrattorgie

     2009-04-03 @ 22:13:58
Idag har jag varit på afterwork med fantastiska kollegor... vi har ätit, druckit, flamsat, tramsat, spillt, fnittrat, gapflabbat m.m. i 5 timmar. Det var precis vad jag behövde :)

Just nu läser jag bara ett fåtal av bloggarna på min favoritlista... jag håller mig till bröllopstorget istället... känns bäst så.

Imorgon blir det slapp... en liten runda på stan och sen tåget till min jobbort för ett besök på kalas. På söndag ska jag, Mamsen, Storasyster och Bellis åka till Novalund. Tror att det blir lite bröllopsshopping då :) Igår msn:ade jag lite med toastmadame... hon har så många bra idéer :) *tack vännen*


Förresten... nu finns det dragéägg i affärerna *mums*

Torsdag - sen sist

     2009-04-02 @ 18:19:14
Dålig på att blogga för tillfället... men det är mycket som ska få plats i min hjärna just nu... här kommer iaf en liten uppdatering :)

♥ det blev en 12 timmars utflykt till grannlandets huvudstad i lördags tillsammans med Storasyster. Vi åkte Metro utan förare... så coolt o se tunneln när vi svischade fram. Jag tappade räkningen på hur många affärer vi var inne i men jag kom iaf hem en väska och en skitsnygg lila påse från ILLUM. Det blev ingen klänning till Storasyster, men väl en bröllopsskjorta till hennes sambo (tack för den fina påsen). Efter diverse tågincidenter ;) så kom vi äntligen hem vid 21... jag var iaf grymt trött.

Lillebrors födelsedag firades i söndags med kak-kalas. Helt oväntat blev det en del bröllopsprat ;)

♥ Veckan har gått smidigt fram. Jag och älsklingen har äntligen tagit tag i hemmet... så fin så fint. Igår var Sömmerskan här och vi provade o klippte o mätte... i helgen ska klänningen tillverkas i provtyg :)

♥ I förrgår kom Hindersprövningen tillbaka... vi får gifta oss *drar en lättnandets suck* ;)

♥ Imorgon blir det Afterwork med några av flickorna på jobbet :)

RSS 2.0