Söndag - underbara älskade ungen

     2011-08-28 @ 17:41:45
1 år och 5 dagar gammal tog lill-prinsen sina första egna steg... och nu bara flyter det på. Han kan stå själv längre stunder (läs flera sekunder) och han går några steg lite då och då. Det känns väldigt bra att ha fått se honom ta dem första stegen trots att jag jobbar nu. På 1 årskontrollen vägde han 10,7kg och var 80 cm lång. Sprutorna gick bra men han var tydligen väldigt ledsen inför och efter den andra. Han vinkar och säger "ha då" mest hela tiden utom när det är befogat :) Han är verkligen pappas kille, finns pappa i närheten så ska han till honom. Bilar, traktorer, lastare m.m. är väldans intressant och han kör med dem och låter "brrrrrrr". På BVC fick han en docka av mannen och den la han på golvet och körde med.

Torsdag - förändrad

     2011-08-25 @ 21:33:27
Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. På kvällarna efter att lill-prinsen lagt sig så har jag ingen ro att sitta stilla. Jag far fram och tillbaka, plockar här, viker tvätt där osv. Förr i tiden (tiden innan lill-prinsen) låg jag typ i soffan hela kvällarna och orkade inte ta tag i hemmet riktigt. Nu är det fullt ös hela dagen... och inte blir det så mycket datortid heller... möjligtvis för att spela Hotshot på Facebook eller läsa en massa bloggar.

Imorgon är det en välförtjänt fredagskväll som hägrar efter en vecka med 1 kvällsföreläsning och 1 kvällsmöte. Nästa vecka har jag bestämt att jag ska vara hemma alla kvällar, vilket resulterat i att jag missar ett klädparty som fina Malin håller i. Men man kan inte fara alltid... dessutom tror jag att min plånbok gillar mig lite extra faktiskt.

Söndag - intensiv

     2011-08-21 @ 09:21:55
Den senaste månaden har jag buzzat om Express Intensivbalsam från Dove.

Det är ett unikt djupverkande intensivbalsam med inpackning inuti. Resultatet är en intensivt reparerande effekt som förhindrar kluvna toppar och att håret går av. Håret bli återfuktat på djupet, mjukare och starkare. Du kan använda intensivbalsamet dagligen istället för ditt vanliga balsam.Jag har använt balsamet i en månads tid nu och jag är jättenöjd med det. Det luktar himmelskt gott och det känns verkligen som en inpackning när man sätter i det i sitt blöta hår. Men jag vet inte om jag kan se någon skillnad när håret är torrt. Jag kommer definitivt att köpa det i framtiden :)

Lördag - älskade barn

     2011-08-20 @ 04:24:00
Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är lill-prinsens födelsedag. Hurra hurra hurra! Idag blir det kalas med familj och släkt :)


Fredag - många

     2011-08-19 @ 18:57:08
Just nu är det många "för 1 år sedan"-tankar som snurrar i huvudet. Jag tänker tillbaka på hur allt var för 1 år sedan, när vi åkte in till Obstetriska mottagningen, när vi fick beskedet att jag skulle bli igångsatt, när värkarna började komma så smått, när vattnet gick m.m. Imorgnbitti kl 04.24 blir vår älskade lill-prins 1 år. Han är det allra finaste vi nånsin gjort och kärleken till honom går inte att beskriva.

Bjuder er på en bild från förlossningssalen. Observera mina gigantiska läppar och mina svullna fötter :)

 

Måndag - drei

     2011-08-15 @ 20:40:41

Idag är det 3 år sedan mannen min gick ner på knä och friade... han är fin min man :) Jag fullständigt älskar min ring, jag tror jag tittar på den varje dag och tänker: "Den är sååå snygg". Det bästa är ju att min man har valt denna ringen till mig... med lite smakråd från Storasystern min.


Söndag - utflykt

     2011-08-14 @ 14:31:58

mms_img41440 (MMS)

Jag och mannen är barnlediga och tittar på traktorpulling idag. Hörselskydden är på, fast jag skulle nog behövt dubbla, mina trumhinnor vibrerar för fullt.


Fredag - anna hjärta blingo

     2011-08-12 @ 20:28:34
På torsdag släpps Blingos nya kollektion. På deras facebook-sida släpper de små sneakpeaks och idag släppte de denna underbara. Denna tunika är helt underbar i passformen och färgen är TO DIE FOR. Provade denna i våras, men då var tyvärr färgen ljusljusljusgrå... inte riktigt min cup of tea. Längtar tills nästa torsdag... då ska jag förutom att se en underbar ny kollektion oxå få umgås med härliga vänner... mina fina Rookisar :)


Fredag - 1 år sedan

     2011-08-12 @ 07:19:00
För 1 år sedan såg jag ut såhär... då var det 8 dagar efter BF och 8 dagar kvar tills lill-prinsen tvingades ut.


Onsdag - jobb...

     2011-08-10 @ 20:53:36
Igår skrev jag ett inlägg, men då valde blogg.se att få ett litet psykbryt. Pallade inte skriva om det, men summan av kardemumman var väl att jag trivs med att vara tillbaka på jobbet, men att jag är sjukt trött om kvällarna. Mannen min sköter hem och barn galant och lagar mumsig middag till mig. Hinner inte sakna min lill-prins om dagarna men det är mysigt att pussa på honom när jag kommer hem.

Jag har lyckats att hålla mina nya löften oxå. Inget skräp att äta förutom på lördagar (och nåt litet om man blir bjuden på kalas) + ½timmes promenad på lunchen. Jag stod emot toblerone-förpackning i personalrummet idag.... drack ett glas vatten istället.

Söndag - hur känns det?

     2011-08-07 @ 13:26:55
Det känns som att jag har fått den frågan hur många gånger som helst den senaste veckan. Hur känns det att börja jobba igen? Mitt svar har hela tiden varit samma. Det känns bra! För det gör det, det känns bra att börja jobba igen efter 13 månaders frånvaro. Men idag känns det lite vemodigt att imorgon kommer jag inte att spendera hela dagen med det finaste som finns. Men han kommer att spendera sin dag med sin älskade pappa och det kommer att bli hur bra som helst.

Imorgonkväll förväntar jag mig att jag är helt slutkörd... förhoppningsvis blir det en mjukstart på jobbet... men jag går ändå på heltid direkt. Det ska bli jättespännande att få lära känna nya barn och nya föräldrar :) och jag ser framemot att få träffa mina fina kollegor varje dag :)

Torsdag - första året

     2011-08-04 @ 20:41:12
Det jag pysslar med just nu (när jag får tid att sitta vid datorn), är en bok om lill-prinsens första år. Det tar tid och är lite meckigt... men det blir superbra och superfint.


Jag gör mina fotoböcker hos Ifolor

Torsdag - tuff?

     2011-08-04 @ 18:40:39

Tycker du jag är tuff? Då skulle du se min FARBROR.

Dagarna bara går och går. Jag hinner typ aldrig blogga... allt annat kommer före. Idag är det 1 år sedan jag hade BF (beräknad födsel) med lill-prinsen. Men det dröjde ju 16 dagar till innan han kom, precis som jag hade räknat med.

På måndag börjar jag jobba... efter 13 månaders "ledighet". Det ska bli spännande att komma tillbaka... jag saknar mina kollegor och "mina" barn. Dessa sista dagarna hemma spenderar jag tid med familjen och fixar en massa som jag inte hinner med sen. Vi har även haft besök av bl.a. lillebror med döttrar och vänner som väntar.

RSS 2.0