Lördag - mot hösten

     2012-08-25 @ 20:23:12
Lycka är att gå igenom en drös med kläder/skor och upptäcka att det finns skor som passar lill-prinsen nu. Hans gympadojjor är på gränsen till för små och kommer nu att läggas upp i växalådan för den lill*. Fyndade även overaller i stl 92 och vinterskor som jag tror kommer att passa senare i år. Något jag saknar är en overall i stl 98, för jag tror inte att 92:orna räcker hela vintern.
Förra veckan utnyttjade jag en 50% kod hos Ellos och beställde höstskor från Kavat. Hämtade ut dem idag och de är verkligen superfina. Lill-prinsen tittade på dem och sa "Ejjja". Hmmm, undrar om han tycker att han får ärva väldans mycket av sin kusin ;) Mitt svar blev; Nej, de är nya, det är ingen som har haft dem innan dig :)Imorgon vankas det barnloppis och jag ska sälja av lite grejer. Det var verkligen bra att gå igenom skor/ytterkläder och se vad jag kan sälja av och vad som finns i kommande storlekar. En del ytterplagg kommer ju inte att passa den lill* pga att lill-prinsen är en sommarbebis och lill*n blir en vinterbebis.

Det har även kommit en ny vagn till hushållet. En Brio race från Älvan och Myran. Provkörde den idag och min andra vagn är smidigare att köra men denna blir perfekt för lill-prinsen nu + att den är lättare för mig att ta ut och in ur bilen.

Måndag - 2

     2012-08-20 @ 12:19:16

mms_img59620 (MMS)

Idag fyller Lill-prinsen 2 år. Vi firade honom igår tillsammans med Bellis. Ikväll tror jag att han vill leka i sin nya sandlåda och ställa upp anka djuren på rad :-) . Dessutom ska han få paket från oss.


Fredag - magen

     2012-08-17 @ 09:26:53
Bjuder er på en liten magbild från i tisdags :)


Vecka 16 (15+6)

Fredag - kvalitet

     2012-08-17 @ 09:17:01
Förra veckan hade jag och lill-prinsen en ledig vecka tillsammans. Först var ingenting inplanerat och sen helt plötsligt hände nånting varje dag :)
Passade på att boka in en klipptid för den lille då hans hår växer som ogräs. Jag var lite orolig för att han skulle skrika sig igenom besöket, men han satt själv i egen stol med skynke på. Han var superduktig och fick mkt beröm från min frisör. När han skulle välja färg till håret så blev det såklart blå :). Efter frisörbesöket lunchade vi med Storasyster och sen blev det lite shopping medans lill-prinsen sov i vagnen. Vi avslutade det hela med lite mellanmål framför bussarna på stationen.


En dag spenderades i Tivoliparken med Svägerskan och lill-kusinen. Lill-prinsen älskade deras nya lekplats och blev helt plaskblöt i vattenleken. Men som den rediga mamma jag är så hade jag ju extrakläder nerpackat :)


Vi körde en lite spontanare med vänner i Växjö, härligt härligt. Deras flicka är 5 veckor yngre än lill-prinsen. Besökte en fin lekplats i staden där det bjöds på uschikaaana, många fåglar och fika på våfflor. Avslutade dagen med mammaprat i soffan medans barnen sussade sött i sina sängar. Dagen efter körde vi inom IKEA på vägen hem. Lill-prinsen gick själv genom hela varuhuset och höll i kundvagnen. det var en ren fröjd att ha honom med, min älskade pojke.Nu är vi tillbaka i verkligheten. Jag jobbar heltid igen och denna veckan har mannen varit i väg 3 kvällar och jag 1. Det är mkt pusslande för att få ihop livet. Helgen som kommer ska det bli kalas för lill-prinsen så jag har en del att stå i. Mannen ska iväg imorgon, men som tur är har jag en fantastisk svärmor som ställer om jag behöver hjälp :)

Tisdag - sommaren 2012

     2012-08-07 @ 08:16:50
Eftersom jag varit lite halvdålig på att blogga denna sommar så kör vi en liten sammanfattning av vad som hänt:

- Midsommar i Margeretetorp med underbara vänner.

- Tältsemester i Målilla med traktorpulling, monsterstrucks och underbart väder.


- Beachfotboll i Åhus


- Härliga dagar/kvällar med vänner och familj- Utflykt till Ystads djurpark och resa med ånglok


. Och till sist det bästa av allt. Vi fick se vår lille bebis på ultraljud. I januari/februari ska lill-prinsen bli storebror :). Går in i vecka 16 (15+0) idag, så om 3 veckor ska vi på det "riktiga" ultraljudet... vem vet... då kanske vi kan se vem som gömmer sig därinne. Lill-prinsen är iaf övertygad om att det är en pojke.


RSS 2.0