Söndag - lyssna på en bok i sommar?

     2013-07-21 @ 10:27:00
 
 
Under sommaren buzzar jag Storytel. Storytel har över 5000 ljudböcker på både svenska och engelska och du lyssnar via din mobiltelefon. Storytel är kompatibel med iPhone, Android och Windows phone. Det bästa är att du kan ladda ner boken för att sedan lyssna offline eller i flygplansläge. För de av er som bor lite avsides,som jag, är det guld värt när täckningen svajar. Du kan ha upp till 5 titlar i offlineläge samtidigt. Jag älskar att lyssna på ljudbok när jag städar, diskar eller viker tvätt, det gör det hela lite roligare.
 
Nu har även Astrid Lindgren kommit till Storytel. Jag har laddat ner Barnen på Bråkmakargatan och Bullerbyboken till Lill-prinsen (3år) och han lyssnade på när Lotta rymmer hemifrån igår när han skulle somna :)

Som buzzador har jag möjlighet att ge en gratis ljudbok till några av mina vänner. Surfa in på Storytel och se vilken bok just du vill lyssna på. Skicka ett mail till mig på anapanasiti@live.se och berätta vilken bok du valt. De 3 första som mailar får ett mail från mig med info om hur ni ska göra för att börja lyssna. Ni förbinder er inte till ngt abonnemang.

Om du vill prenumerera på Storytel så finns det 2 varianter:
- för 89kr/månad får du lyssna på 1 bok/månad (49kr första månaden)
- för 169kr/månad får du lyssna obegränsat (99kr första månaden)
 
Jag är medlem i buzzador och får prova olika produkter som jag berättar om för mina vänner. Vill du också bli buzzador? Skicka ett mail till register@buzzador.se med texten: Sweden anapanasiti eller skicka ett sms till 72323 med texten: Buzzador anapanasiti
 
Jag har lyssnat på Mari Jungstedts nyaste bok och min tanke är att jag ska lyssna på Khaled Hosseinis nya också. Jag älskade hans Flyga drake och Tusen stråande solar.

Söndag - första

     2013-07-14 @ 13:39:00
 
 

Mannens första semestervecka går till enda och vi har inte sett så mkt av honom på dagarna då han varit och jobbat på skolan. Men veckan har bjudit på diverse ändå.

Igår åkte jag och mannen till Ikea för att handla till våra nya rum. Det blev en hel del och på onsdag är tanken att vi flyttar upp.Besök på stranden - lillan har lärt sig att vända från rygg till mage - vi har tillverkat playdohlera - det börjar arta sig på ovanvåningen


Onsdag - varför?

     2013-07-10 @ 21:19:58

Sonen har kommit in i värsta fråge-åldern. Han frågar verkligen om allt och jag funderar starkt på om det var en så bra idé att ha honom hemma 6 veckor från förskolan ;).

Såhär kan det låta när vi är i tvättstugan:
Sonen: mamma vad gör du?
Mamma: jag hänger upp den rena tvätten?
S: varför då?
M: för att den är blöt
S: varför är den blöt?
M: för att jag har tvättat den
S: varför har du tvättat den?
M: för att den var smutsig

Och så fortsätter det tills jag blir helt skogstokig och vägrar svara på fler frågor.

Det ÄR härligt att han vill veta allt och jag tycker att det är roligt att förklara saker för honom, men ibland blir det bara för mycket.


Onsdag - snart, snart, snart

     2013-07-03 @ 19:23:01

Inom 2 veckor har vi flyttat upp till våra nya rum på ovanvåningen. Det ska bli så skönt att slippa slipdamm överallt och leksaker i hela vardagsrummet.
På lillans rum ska vi ha skjutdörrar till garderoben och de ska dekoreras med tapeten nedan :), helt underbar. Jag håller på att måla en gammal Lack-hylla från Ikea. Den ska bli vit och hängas på Lill-prinsens vägg. Som sängbord i vårt sovrum har mannen fixat gamla pinnstolar som han målat vita :)


Onsdag - sen sist

     2013-07-03 @ 17:14:00

Lillan har börjat smaka gröt, morotspure & broccolipure. Hon är som storebror och slänger sig över skeden.
Jag och mannen har haft bröllopsdag (nr4) och jag fick fina rosor <3.
Lillan vill helst sova i min famn om dagarna, vilket resulterar i ett förfallet hem. Men jag jobbar på och skottar fastän det fortfarande snöar (slipdamm).
Jag har minsann fått tomater på min planta. Ska de vara orangea eller röda när de är klara Tiny?

 


RSS 2.0