Lördag - bebismys

     2007-12-22 @ 18:39:11
Började dagen med att städa... enda fram till klockan 14, med några små datapauser och en lunchpaus. Har även hunnit att tvätta undan :) Semlan och hennes mamma kom och hälsade på, de körde för en liten stund sen. Vi fikade o traggade o gosade bebis :) Prinsen blev helt förskräckt och gick och la sig i klädkammaren när de kom, men när Semlan skrek inne i sovrummet så sprang han ut till oss... väldigt konfunderad var han. När hon sov i sängen så smög han fram längs kanten och kikade och gick sen försiktigt upp i sängen och nosade lite på henne, sen hoppade han ner igen :) så jäkla nyfiken, vi stod bara o skrattade åt honom för han såg så rolig ut :) Det var jätteroligt att träffa dem, 3 månader sen sist. Förhoppningsvis ses vi igen om en månad... men då utan barn ;)

Nu försöker vi komma på något att äta... kom ju på att det är lördagskväll... då vill man ju ha nåt gott. Dagarna går liksom ihopa nu... det är många "lördagar och "söndagar" efter varandra.

Jag ska iallfall ta en promenad ner till Maxi för att inhandla lite saker att äta (om vi nu kommer på vad vi ska ha)... det är en fördel med julen... Maxi har öppet till 21 på en lördag. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0