Onsdag - so far

     2010-10-06 @ 09:29:05
Då var det onsdag igen... o idag ska det bakas :) Jag ska göra kolakakor och 2 sorters dumlemuffins inför mannens födelsedag imorgon. Lill-prinsen ska umgås med farmor och faster under tiden :) 

Denna veckan har vi lite grejer o göra varje dag... bra o sprida ut dem... för då hinner man med. Det är ju inte alltid lätt att göra saker med en liten... ibland måste man bara sitta ner o mysa :)

I måndags var vi i stan en runda, shoppade presenter till alla födelsedagsgrisar och även ett fleeceset till lill-prinsen. Hann med en runda in på Maxi oxå, lill-prinsen sov sig igenom hela besöket.

Igår var det först läkarbesök.... 2 månaders koll vid 1½ månads ålder. Han blev godkänd :). Pratade lite om att han är platt på ena sidan av huvudet... han gillar o ligga med huvudet åt vänster... men vi jobbar på att han ska ligga på andra sätt. Sen blev det städning i den mån lill-prinsen orkade sitta i baby-sittern, annars var det mys i soffan :)

Måste bara berätta om lilla incidenten på skötbordet precis :). Jag klädde av honom o tog av honom blöjan... då kissade han en fin stråle på skötunderlägget och ner på golvet. Jag torkar upp det och torkar av honom... upptäcker att han har kräkt... torkar upp det och torkar av honom. Då kissar han igen... torkar upp det och torkar av honom... sätter på honom blöja... upptäcker att han har kräkt... igen... torkar upp det och torkar av honom. Avslutar med att torkar av hela honom med en blöt tvättservett och sedan får han äntligen på sig kläder igen :) Tänk att det kan komma så mkt vätskor från en så liten kropp :)

Nu är det visst lite tråkigt o sitta i baby-sittern... så nu blir det mys :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Inte lätt att vara liten =)

2010-10-06 @ 11:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0