Torsdag - 8

     2011-04-21 @ 15:04:20
Igår blev lill-prinsen 8 månader och vi var på BVC för BOEL-test och kolla längd+vikt. Han fick med beröm godkänt på BOEL-testet och många komplimanger för att han är så glad och ger ett sånt gensvar. Vår älskade unge väger nu 8970g och är 72,5cm :)

Här hemma firade vi dagen med att äta plockmat för första gången. Det gillades massor. I brist på en plasttallrik fick vi ta ett plastlock och det fungerade alldeles förträffligt. Biffarna i bitar var precis lagom att ta, men minisnäckorna och majsen var lite för smått än så länge.



Vi var ju även hundvakter igår då svärmor är i Barcelona och svärfar var i Uppsala på återbesök. Zeke cruisade runt under lill-prinsens stol och åt upp maten som råkade komma ner. Dessutom fastnade det lite i pälsen :)



Dagen till ära blev lill-prinsen mer och mer rörlig. Inget krypande men hasande på rumpan och rullande och svängande. Rätt vad det var så hade han vält ut katternas vattenskål... sen hittade han nedersta lådan och drog ut en rulle plastpåsar som han lekte lite med . Han lyckades även att klämma de små fingrarna lite smått i lådan.


Kommentarer
Postat av: anouk - I Huvudet på Rookiemamman

Åh vad spännande!:) Nu gäller det o barnsäkra:D

2011-04-21 @ 21:27:29
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0